מה עם העונה....

bumi charmed

New member
מה עם העונה....

מה עם העצומה של העונה הראשונה
מתי מחזירים אותה כבר

HuGo Hell

New member
בינתיים כלום!

איפה כולם???? איפה אופל לין??? איפה ניצן יותם יעל שיר כולם?!!! *בכי היסטרי*
יש להן חיים לי *אין*
*מילל כמו תינוק*

Charmed 4ever.

New member
חיים?? לי??? לאאאאאאא..../images/Emo4.gif../images/Emo54.gifקיט

......... לי אין חיים.... יותם הלך... שעמם לו.. יעל בחזרות או משו... מי עוד היה? לין.. וול.. ללין יש חיים.. ואופל נעלמה בצורה מפחידה........ אבל.. איך הגעת למסקנה שלי יש חיים?
כל היום אני מול המחשב אבל לא היה לי שומדבר לכתוב... ובזמן האחרון.. ארמ.. קיבלתי חיים... אני בחדר כושר, ויש לי חזרות למסיבת סופשנה של החוג דרמה.... אבל כל זמן פנוי שיש לי אני מבלה מול המחשב .. (אני ילדה אומללה...
)..........

HuGo Hell

New member
ניצן יש לי שיר בישבילך שהוא מזה ..

מתאים לך כופי "Pink - lonley girl" הוא ממש את! ולי אין חיים וניראה לי שאופל נסע עם סם לצרפת או פריז אותו דבר, הרי סם ואופל הם בן אדם אחד זוכרת? *מתגעגע לאופל* אני רוצה אופל!!!!!!!!!

As I Am

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

*sigh* עצוב... עצוב... ואיך השיר של פינק מתאים לניצן?? לא הבנתי אותך..
(וואל, שום דבר חדש כאן).

HuGo Hell

New member
*Lonely* תשמעי ותביני ולין...

איפה אופל? את היחידה שיכולה לדעת איפה היא?

As I Am

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

אנשים, עשו לי טובה ותפסיקו לשאול אותי איפה אופל.. אוקי?? אתם מדברים איתה יותר ממני! אה, ושמעתי כבר את השיר הרבה פעמים, אני עדיין לא מוצאת אותו מתאים.

SaberTooth

New member
באמת הפרום מת בצורה מוזרה היום...

הפורום מת היום, מה קרה
ואני לא מצליח להיכנס לצ´אט

HuGo Hell

New member
באמת הפורום היום מת! ../images/Emo4.gif

סם נסע אז מאוד נהיה שקט *שומעים רוח נושוות* ואופל לא פה מעניין איפה וניראה לי שעד שסם יחזור הפורום יהפוק לאוף טופיקי ^^ 3 ימים של הפסקת מכושפות *אנחה*

Phoebe again

New member
חיים ליעל? *פיהוק* ../images/Emo176.gif

לא, לא ליעל אין חיים את רוב זמנה היא מבלה בבהייה במחשב ובפורום המת... אתמול פשוט ליעל היו ארבע שעות של חזרות/אימונים ואחרי זה יעל רצה הביתה להחליף מהר בגדים וללכת למסיבה, ואחרי שיעל חזרה מהמסיבה היא בדקה את הפורום עם עין אחת פקוחה אבל אז העין השנייה שלה החלה להעצם והיא הלכה לישון.

HuGo Hell

New member
*ניצול שירשור* קיט היא נקבה!!!!!!!!

אביבה החזירה את קיט והן מדברות לקיט ועל קיט בתור נקבה ולא זכר!

As I Am

New member
ובהזדמנות זו.. ../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

אני עוזבת אתכם ליומיים-שלושה... אם יהיה צורך אני אבקש מאופל עזרה, אבל הפורום גם ככה די מת, ככה שלא נראה לי... See ya! ^^

As I Am

New member
מפגשפורום ../images/Emo3.gif../images/Emo181.gif../images/Emo103.gif

ואני אומרת את זה בפעם האחרונה לפני שאני הורגת מישהו - אני לא יודעת איפה אופל! יש לילדה חיים משלה, מותר לה לא להיות בפורום, ואני לא חוקרת פרטית שעוקבת אחריה לכל מקום, רדו מזה! תודה. ^^

HuGo Hell

New member
ביי תהני לך ^^ במפגשפורום של השלושה

ימים ואני פשוט מתגעגע לאופל ורק את יודעת את המספר טלפון שלה! אשמח עם תתני לי
ביייייי תהנייי

Ophel McNeil

New member
לכל המתעניינים, מסיבה בלתי

ברורה, לשלומי - לא, לא מצאתי לפתע חיים. לא, אני לא עם סם בפריז (פריז.... הלוואי....
). המחשב שלי בסך הכל נלקח לזמן בלתי מוגבל, ויחזור כנראה עם ADSL. כרגע אני כותבת מהמחשב של הילאלה. עד אז הפורום באמת מת. אנשים, באמת! אני וסם נעלמים ואתם מפסיקים לכתוב?! אני מתביישת בכם!

HuGo Hell

New member
אופל../images/Emo99.gif את חייה../images/Emo178.gif

אמרו לי שהקאת ואת לחא מרגישה טוב וכול כך דאגתי מסיבה לא ברורה אני כול כך שמח שרשמת משהו פיו אני מרגיש כול כך טוב עכשיו

למעלה