שלישית מה קשורררררררררררר
D D a N 1 4 New member 2/10/04 #1 מה עם הסוכה? ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif לא התחלנו לחלק תפקידים? אז קדימה.. להתחיל לעבוד פדלעות כל מי שבצוות בוני הסוכה (או איך שלא קוראים לזה), שיתחיל להביא תמונות. כל מי שאחראי על הגרפיקה, שיתחיל לעצב את שמות חברי הפורום. כל מי שרוצה, שייקח תמונות של דמויות מביפ, ויעצב אותם לפי המסורת היהודית! | אז קדימה, שיהיה לנו חג שמח, וסוכה פורייה!
מה עם הסוכה? ../images/Emo4.gif ../images/Emo118.gif לא התחלנו לחלק תפקידים? אז קדימה.. להתחיל לעבוד פדלעות כל מי שבצוות בוני הסוכה (או איך שלא קוראים לזה), שיתחיל להביא תמונות. כל מי שאחראי על הגרפיקה, שיתחיל לעצב את שמות חברי הפורום. כל מי שרוצה, שייקח תמונות של דמויות מביפ, ויעצב אותם לפי המסורת היהודית! | אז קדימה, שיהיה לנו חג שמח, וסוכה פורייה!
ה הד0וש היחידה New member 2/10/04 #17 זאת אישיות מפורסמת שפגשתי באיקאה ליד המחבתות עם חברה שלו והוא חתם לי על טופס הזמנה של איקאה עם העיפרון הקטן והחמוד-של איקאה אדירררררררררררררר מילרררררררררררררר
זאת אישיות מפורסמת שפגשתי באיקאה ליד המחבתות עם חברה שלו והוא חתם לי על טופס הזמנה של איקאה עם העיפרון הקטן והחמוד-של איקאה אדירררררררררררררר מילרררררררררררררר
N NimaZ New member 2/10/04 #37 קולה כבוד הדסוש../images/Emo9.gif../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif קבלי ח"ח
S sisty New member 2/10/04 #14 זאת אפרת כהן משמאל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif
M mominman New member 2/10/04 #2 ../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif מצטער אין לי ידע כל כך בתוכנות הציור כאילו יש.. אבל אין תכונות ציור
../images/Emo45.gif../images/Emo121.gif מצטער אין לי ידע כל כך בתוכנות הציור כאילו יש.. אבל אין תכונות ציור
S sisty New member 2/10/04 #3 דנצ'וק! תודה! ../images/Emo8.gif! ../images/Emo41.gif +תוספת: על העזרה , ואתם מוזמנים להעלות ישר לסוכה
דנצ'וק! תודה! ../images/Emo8.gif! ../images/Emo41.gif +תוספת: על העזרה , ואתם מוזמנים להעלות ישר לסוכה