מה עם המשחק??

OFIRB9

New member
מה עם המשחק??

יוזמת! *באבלס* "אוי לא! מוג'ו ג'וג'ו מתקיף את העיר עם כדורי חמאה ענקיים!" *ראש העיר* כדורי החמאה מושכים חתולי ענק!!!! אמא!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifפאזי:

*אוכל את כל כדורי החמאה בעזרת ביג בילי* אממממ,טעים!! אוי,אני חושב שאני הולך להקיא.... *בלעעעעעעעעעעעעעעעעעע,מקיא את כל כדורי החמאה ועושה שיטפון קיא בעיר....* -אל תשכחו,למוג'ו יש עוד את הרובוט הענק,והקללה של "הוא" עדיין לא הוסרה-

בלוסום

איכס זה כל כך מגעיל
*בנות הפוואר פאף מרחפות באוויר* רגע תיראו בנות "הוא" נסחף עם הזרם יופי
וגם הרובוט של מוג'ו
יופי
וגם.......... כל תושבי טאונסביל
*מנסות להרים על גגות הבתים את כל האנשים*

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifפאזי:

*מסיים להקיא* אהההההה,אני מרגיש נורא, *גרעפס* טוב,נלך הביתה.... מוג'ו ג'וג'ו: רגע!!אתה לא הולך כ"כ מהר,כ"כ מהר אתה לא הולך!! הרסת את תכניתי,תאלץ לשלם!! *יורה על פאזי ברובה לייזר ומלף אותו*

OFIRB9

New member
הנה ספון אנשים!!!

אלוף העולם בשטיות! אפשר להתעלל בו כמה שרוצים הוא דמות חדשה בסדרה *_* -באבלס- הו לא! הגהנום עולה! *ספון מגיח מהאדמה ודורך על באבלס* האימה!

OFIRB9

New member
הנה ספון אנשים!!!

אלוף העולם בשטיות! אפשר להתעלל בו כמה שרוצים הוא דמות חדשה בסדרה *_* -באבלס- הו לא! הגהנום עולה! *ספון מגיח מהאדמה ודורך על באבלס* האימה!

Dark SpaWn

New member
ממשיך

אני:"איכס... דרכתי על משהו..." *מוריד את באבלס מהרגל שלי* אני:"חמאה !!" *בולע את החמאה* אני:"איכס... זה לא היה רעיון טוב... או בריא..." *הוא נושך אותי* אמממ... היי

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifברוך הבא!!../images/Emo24.gif

עוד אחת הצטרפה!!מצויין!!

OFIRB9

New member
וזו יאנה

היא מיודדת עם ערפדים, קדימה! אני מביאה את כל הורטואלים שלי החוצה! *מנקת על ספון במכות* *עוזבת אותו כי יאנה כבר ממילא מרביצה לו עם גיטרה* באבלס:בלוסום באטרקאפ איפה אתן? *מתחילה לבכות כמו ילדה קטנה*

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifטוב,סליחה סליחה,

אני רגיל להגיד "ברוך הבא",אבל זו הייתה בת,והתבלבלתי,אופס.... לא נורא!! מוג'ו ג'וג'ו: *עוזר לספון לקום על הרגליים* עזור לי להשמיד את הבנות!! להשמיד את הבנות!!עזור לי, *בונה לספון מכשיר שנותן לו כוח בלתי-מוגבל ואלמוות* -הדרך היחידה לעצור את ספון היא להוריד ממנו את המכשיר,וזו בעייה קשה מאוד,כי המכשיר קשור אליו ממש ממש חזק,וגם יש צינורות שתקועים לו בגוף ומזרימים את הכוח-

Apikachu L

New member
נו טוב,נמשיך.

אני אהיה אשתו של ראש העיר ואני עצמי. בלוסום:תיראו,מה זה הדבר הזה עם האוזניים הצהובות? באבלס:לא יודעת.בואו ניבדוק. באטרקף:למה?? *אני קמה לתחיה(הייתי מתה*)* אני:מה קורה?מי אתן? בלוסום:אני בלוסום וזו באבלס וההיא זו באטרקאף. אני:מגניב!למה העיר ניראת ככה? באבלס:בגלל מוג'ו ג'וג'ו! באטרקף:הוא נוול מנוול! בלוסום:והוא קוףירוק ומכוער! באבלס:בלוסום! בלוסום:מה? אני:אפשר ליזרוק בו סכין? באטרקף:אהה!

I AM MOJO JOJO

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo110.gifמוג'ו ג'וג'ו:

יש בעייה קטנה אחת,מוההההא!! בנות הפאוורפאף הן גיבורות-על,הן אף-פעם לא רוצחות את הפושעים, אלא מקסימום גורמים להם לאבד את הכרתם,מכיוון שאם הן ירצחו אי-פעם מישהו,הן גם יחשבו כפושעות,ויושלכו בעצמן לכלא!!!!מוהההההההההאאאאאאאא!!!

Apikachu L

New member
אני יודעת.

הדמות שלי,לא הורגת אף פעם אחרת היא תמות.היא סתם חותחת לאנשים את הבגדים) (מוג'ו ג'וג'ו נישאר עם תחתונים...חחחחחחחחח אני חייבת לראות את זה*)

למעלה