מה עם המפגש הא? אין לכם מילה אתם חחחחח
E EleVaTioN New member 28/10/04 #5 אני אהיה פה../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif שוב נגיע לבעיית המיקום
נ נטלישו New member 31/10/04 #13 LOL גם אני מראשל"צ... אם העיר שלנו לא שווה למה יש בה ריכוז דיי גדול של אנשים ששומעים גוד שארלוט?! חחח... המסקנה היוצאת מכאן היא שהעיר שלנו מאוד שווה ומלאה במלא אנשים בעלי טעם נפלא במוזיקה... GO RISHON!!!!!!
LOL גם אני מראשל"צ... אם העיר שלנו לא שווה למה יש בה ריכוז דיי גדול של אנשים ששומעים גוד שארלוט?! חחח... המסקנה היוצאת מכאן היא שהעיר שלנו מאוד שווה ומלאה במלא אנשים בעלי טעם נפלא במוזיקה... GO RISHON!!!!!!
E EleVaTioN New member 31/10/04 #14 באמת...../images/Emo129.gif רוב הפורום מראשון אבל ממש..ר-ו-ב הפורום
נ נטלישו New member 2/11/04 #15 חחח... לא היה לי מושג... וזה מוזר.. אני לא בדיוק שומעת את גוד שארלוט ברחוב, יענו ממכוניות או בתים וכאלה... כנראה שיש משהו באוכלוסיה של העיר שלנו... ויש גם מלא פריקים (אנשים טובים...) ומלא סקייטרים וכאלה... במיוחד בשכונה שלי (רמז)... עיר טובה...
חחח... לא היה לי מושג... וזה מוזר.. אני לא בדיוק שומעת את גוד שארלוט ברחוב, יענו ממכוניות או בתים וכאלה... כנראה שיש משהו באוכלוסיה של העיר שלנו... ויש גם מלא פריקים (אנשים טובים...) ומלא סקייטרים וכאלה... במיוחד בשכונה שלי (רמז)... עיר טובה...
Y yardenbm New member 31/10/04 #12 תל אביב זה הכי טוב אני בעד תל אביבבבבבב וחנוכה מיצידי בימי בצפר הבצפר שלי 10 דקות מעזריאלי