מה עם המפגש ביום שישי ?
ר רועי גינון ופיתוח New member 19/4/07 #2 אני אישית מגיע. ויש מצב שגם אסחב את קובי גיסי..... בשעה 13:00
ג גד השייט New member 19/4/07 #6 איפה המפגש ומה התוכנית ?..... למה צריך לדוג את המילים. תזרמו עם כל המידע.
ר רועי גינון ופיתוח New member 20/4/07 #9 ספונטני בכללי. נפגשים בתל ברוך, ליד הבור. יושבים ומכירים אחד את השני, אח``כ עושים שם איזה מסלולון קטן. המטרה היא להכיר את החבר`ה שאחרי הניקים. ולעשות בפועל מפגש. כי עד עכשיו במשך שנים זה היה רק תאורטי.
ספונטני בכללי. נפגשים בתל ברוך, ליד הבור. יושבים ומכירים אחד את השני, אח``כ עושים שם איזה מסלולון קטן. המטרה היא להכיר את החבר`ה שאחרי הניקים. ולעשות בפועל מפגש. כי עד עכשיו במשך שנים זה היה רק תאורטי.
ר רועי גינון ופיתוח New member 19/4/07 #4 רגע אנשים! מישהו יודע איפה ביסלי נעלם! הוא הבטיח קפה עם בוץ! ולאחרונה הוא נעדר! יש למישהו פלאפון שלו?
רגע אנשים! מישהו יודע איפה ביסלי נעלם! הוא הבטיח קפה עם בוץ! ולאחרונה הוא נעדר! יש למישהו פלאפון שלו?
ר רועי גינון ופיתוח New member 20/4/07 #11 היייייי אני כבר בדרך איפה אתם? ישראלים תמיד! אבל תמיד חייבים לאחר.... חחחח
ר רועי גינון ופיתוח New member 20/4/07 #12 אני כבר פה! אור עוד דקה מגיע גם נוקי בא עם הטיוטה המשופרת, ולסיום גם כפיר התותחחחחחחחחחחחחח