מה עם המילון?!

יאקומו

New member
חחח...

גם אני אהבתי את נ´... ומה עם פיק סוכות?! מתי "נזכה" לסיים אותו ואם נסיים אותו?

יאקומו

New member
אפשר להתחיל עם ה´?

אני מנסה שיישארו כמה "עיסוקים" כדישהפורום לא יתייבש בזמן הלימודים!

Digi Lista

New member
כן, את יכולה להתחיל...

אני אאחד הכול אחר כך... אולי אני אתחיל?... הוקמון, הלסמון(כנפי האהבה...הרגל...), היפוגריפונמון...את מוזמנת להמשיך(אני לא מאמינה שתמצאי עוד הרבה...). ואכן צריך לסיים את הפיק של סוכות...

יאקומו

New member
אמממ...

לקחת את כולם! גם את לא יכולה להגיד הלסמון בלי "כנפי האהבה"? זה ממש מחובר אליו! מצאתי! הנרי!

Digi Lista

New member
כן...כשריקה מרוב עצבים...

ולקחה ענף וספפפלללאאאאששששששש ל...זה היה
איך יכולתי לשכוח את הנרי?בחיי הסניליות הזאת קטלנית... אין עוד הרבה באות ה´ נכון?...

יאקומו

New member
הלסמון, כנפי האהבה!

"בוא נסיים עם זה מהר, אחרי הכל זאת החופשה שלי..."

יאקומו

New member
כנראה שאין...

אני אחפש באתר, יש אתר קוראים לו "הארמון הדיג´ימוני של סורה" את לא מאמינה אילו דיג´ימונים את מוצאת שם!

יאקומו

New member
מצאתי! מצאתי! מאצאתי ומצאתי!

הרקולס קבוטרימון (בושה וחרפה! איך שכחנו אותו?!), היידרמון (משהו כזה...) והונביימון...

יאקומו

New member
ויש גם את

הדיג´יגדילה המיוחדת של העונה הרביעית! נו! איך קוראים לה! ברח לי מהראש! היבריד, לא?

Digi Lista

New member
ככה?...יש גם...

התאמה דיגיטלית, התפתחות דיגיטלית, הפעלת התפתחות דיגיטלית, התפתחות על כוללת... ובד´(חזרתי לזה...)- דיג´יגדילה גנטית("מזה ואיך זה עובד"... אוטומטית מהפרק "גנטי שמנטי"...) מה הקטע שלי עם שלוש הנקודות...?(ולמה אני שואלת אתכםולא את עצמי?...)

Digi Lista

New member
היפנוס!...למרות ש...

זה יכול להיות גם בא´- אירגון היפנוס...אמממ... לא! בה´ אין הרבה אז היפנוס זה בה´!!!

Digi Lista

New member
אני שמחה לגלות שאני לא היחידה...

שאוטומטית מוסיפה את זה... כנ"ל עם: פליימנדראמון- אש האומץ ריידראמון- סופת החברות דיגמון- כוח קידוח(או קידוח הידע..."פעם אמרתי..." איןלי כוח להמשך הציטוט...) שורימון- סמוראי הכנות נפרטימון- מלאך האור פגעסוסמון(נראה לי שככה כותבים את זה)- התקווה המעופפת(זה לדעתי הדבר הכי מצחיק- איך שהוא אומר את זה ועף במעגל...) סבמארימון- מגן הימים... אותו דבר כשאומרים לי אגומון- האסוטסיאציה שעוברת לי בראש היא "נשימת פלפל", וגריימון- "פיצוץ כוכבי", גילמון דוגמן הלחם- טאקטומון, וריינמון-סופת יהלום...וכמובן טריירמון- ריגעווווןןןןןןןןןןןן!!!(הבעיה היא שאני באמת מושפעת כבר הפסקתי להגיד תירגע\תירגעי כול מי שאני אמורה להגיד לו את זה בצחוק זה מיד ריגעווווןןןןן כשאני מחכה את קולו של טריירמון...)...וזה עוד אחד מספריי- "הש-פ-עות"(בקצב של השיר "אש-ל-יות"...)

יאקומו

New member
לאור העובדה שטעמינו די דומה ליסטה,

גם זה ממש ממש "חיקוי" שלי... גם אצלי כל הדברים ככה (חוץ מהקטע שאת מצליחה לחקות את טריירמון, הלוואי עליי...) ו"פגסוסמון" (פגעסוסמון נשמע כאילו הוא פגע-רע... לפחות לדעתי
...)

Digi Lista

New member
אני כותבת, זה לא מופיע!

את "אכן..." כתבתי כבר לפני רבע שעה!, עכשיו פתאום זה החליט להופיע.

Digi Lista

New member
אכן...

בגלל זה התלבטתי איך לכתוב אותו...הוא באמת פגע- רע?הוא מעורב בהתקפות פגע וברח(אני יודעת מה שפלטתי עכשיו לא היה "מצחיק אה- אה אלא מצחיק אירוני..." בעצם גם אירוניה לא הייתה כאן...). לפחות גם את משתמשת בריגעון(יש עוד כמה שאני יודעת ואוהבת לחקות...כמה משועממת אני!, אבל את אהובי אני לא מצליחה לחקות
, ככה זה עם קולות שטיחיים...העיקר שאנחנו מתמזגים דיגיטלית לאימפסטטנמון...)...את חושבת שמאיה בר שלום יצרה אופנה חדשה?... ואכן טעמנו בהחלט דומה להחריד...אולי אנחנו תאומות שהופרדו בילדותן?(בהפרש של ארבע שנים,אבל עדיין...
)

יאקומו

New member
חחח... לא, אני לא חושבת...

את יודעת איך חברה שלי נבהלה כשזיהיתי את אימפמון?! אני פשוט צרחתי "א-י-מ-פ-מ-ו-ן!!!" היא ואחותה הקטנה כל כך נבהלו!

יאקומו

New member
טוב, לילה טוב לכולם!

כבר 20 דקות שאימא שלי אומרת לי "לכי לישון, כבי את המחשב", ואני אומרת לה "עוד 5 דקות אימא!", אבל עכשיו היא התעצבנה ואמרה לי ללכת לישון מיד... אני עדיין על "השעה 22:00" המעבר שעות לא השפיע עלי. אני חושבת שהיא חשפה את תוכניתי הזדונית: להשאר באינטרנט כל הלילה, ולתת להם חשבון ענק תחת התירוץ "זאת הבת מצווה שלי" (הם תמיד מאחרים בדברים כאלו...) בקיצור: ביי ולילה טוב!

Digi Lista

New member
אני דווקא חושבת שכן!

וזה כמובן נדיר שאני מפירה את הפטור ו-חו-ש-בת אבל אם כולנו נשתמש כול הזמן בריגעוווווןןןןן, אנשים ידבקו בזה, הם ידבקו וידביקו...נו, זאת לא אופנה חדשה?...

למעלה