מה עם הכתבה בזמן ת"א?

oduder

New member
מה עם הכתבה בזמן ת"א?

בס"ד מישהו קרא את הכתבה על עמיר בזמן ת"א? אולי יכול להעלות אותה לכאן? תודה.

SADE11

New member
והנה עוד ביקורת על הדיסק ../images/Emo220.gif

מעיתון הארץ - לא יודעת אם כבר שמו אותה כאן: ואין לי מושג לגבי הכתבה בזמן ת"א...

oduder

New member
תודה יא איש

כתבה מפרגנת ויפה תודה יא איש, אשרייך =]

ו ר ד ב

New member
סחתיין עלייך!../images/Emo6.gif

ראיתי שעמיר ניהיה המטרידן הסידרתי שלך, וגם הפורום שלנו איזה כבוד קיבל אוו אה, אני מקווה שאני יוכל לעלות את זה בקרוב...

oduder

New member
../images/Emo9.gif

הידיים שלי רועדות מרוב דמעות, בהתחלה פחדתי לדבר איתו אבל כמו שהוא הבטיח זאת באמת כתבה מדהימה ומפרגנת ובאמת אפשר להגיד אחת הכתבות הכי יפות שראיתי מאז יציאת הדיסק. כל הכבוד לרועי ולזמן ת"א =]=]=]=]=]=]=]

ו ר ד ב

New member
הנה הכתבה...../images/Emo9.gif

על מנת לקרוא את הכתבה----> יש ללחוץ על התמונה הקטנה ולשמור את התמונה הגדולה שנפתחה על המחשב, אחר כך משחקים עם הזום איפה שרוצים לקרוא

golf123

New member
אפשר להגיד שקראתי בשקיקה...

הכתבה מקיפה, הכי מקיפה שהייתה עד כה (לפחות מאז צאת האלבום "הכל עד לכאן" לאויר העולם). הכתב, רועי בהריר, נראה אוהב עמיר לא פחות מאתנו, וניבט מדבריו שהוא נכנס מדי פעם כדי להתעדכן בפורום, וברוב המקרים גם ראיין את האנשים הנכונים לרבות שמוליק דניאל עצמו (אולי, חוץ מבמקרה של אביהו מדינה שהתקשה לפרגן לעמיר באמת). הוא עשה עבודת תחקיר לא קטנה וגילה לא מעט בקיאות במהלך חייו האישיים של עמיר. סוף סוף עיתונאי שמתייחס ביתר רצינות למה שהוא עושה - פשוט מעורר כבוד. התודה כאן מתבקשת לרועי בהריר שידע להתייחס לעמיר בכבוד וברצינות הראויים ליוצר בסדר גודל כזה, ולך ורד, שטרחת להעלות את הכתבה הארוכה הזאת (6 עמודים, לא פחות)
.

dor dn

New member
להתייחס ברצינות?

גם אני אהבתי את הכתבה אבל הוא כתב שההקדשה לרותי עמוס הוא בשיר "עיניה", ואני לתומי חשבתי שזה ל"בת מלך"

golf123

New member
אתה יודע מה?

כולנו חשבנו, אבל לא שמנו לב שאולי באמת השיר אכן שייך ל"עיניה" כי הוא מופיע בגב הדף של "עיניה", ואנחנו הנחנו אוטומטית שמכיוון שהוא מופיע מימין לדף של "בת מלך" שהוא בהכרח ל"בת מלך". שווה בדיקה לדעתי.

גרציה פ

New member
ואותי עירבו באיזה ויכוח קטן בין ...

חברי הפורום, לאיזה משני השירים התכוון עמיר להקדיש "בת מלך" או "עיניה"? אמרתי של"בת מלך" מקווה שלא טעיתי, ובכלל גם אני בספק קטנטן.

golf123

New member
ההגיון אומר ש"בת מלך"...

אבל לכו תדעו... הכל יכול להיות.

SADE11

New member
ושוב תודה ../images/Emo140.gif ../images/Emo20.gif

ומצטערת ששרשרתי קודם לא נכון וקטעתי את הרצף של הכתבה.... ורד, מבחינתי אפשר ורצוי למחוק את ההודעה הקודמת שלי בשרשור.

למעלה