מה עם הילד???

מצב
הנושא נעול.

lilyan2003

New member
מה עם הילד???

מה עם הילד???
אני אישה מוסלמית נשואה כבר 4 שנים לאחרונה אני ובעלי לא מסתדרים בכלל הוא נוהג להשפיל אותי אך הבעיה הגדולה שלי היא שאני רוצה לעזוב אך הוא מאיים עלי שיכך ממני את הילד (בן שנתיים) הוא אומר שיעזוב לרוסיה ביחד עם הילד (יש לבעלי קרובים ברוסיה) מה אני יכולה לעשות כדי להשאיר אצלי את הילד. אנה עיזרו לי!!

תשובה

מה עם הילד???
אני אישה מוסלמית נשואה כבר 4 שנים לאחרונה אני ובעלי לא מסתדרים בכלל הוא נוהג להשפיל אותי אך הבעיה הגדולה שלי היא שאני רוצה לעזוב אך הוא מאיים עלי שיכך ממני את הילד (בן שנתיים) הוא אומר שיעזוב לרוסיה ביחד עם הילד (יש לבעלי קרובים ברוסיה) מה אני יכולה לעשות כדי להשאיר אצלי את הילד. אנה עיזרו לי!!
תשובה
יש להגיש תביעה לביהמ"ש לצו מניעה קבוע שימנע מהאב להוציא את הילד לחו"ל. הצו יירשם במשטרת הגבולות. אם אתם עומדים על סף פרידה יתכן שאפשר להגיש גם תביעה להחזקה.

תשובה

מה עם הילד???
תשובה
עליך לפנות לבית המשפט לענייני משפחה ולהגיש תביעת משמורת, בקשה למתן צו משמורת זמנית וכן בקשה למתן צו עיכוב יציאה מן הארץ כנגד הקטין.

lilyan2003

New member
מה הסיכוי שלי לקבל אחזקה מלאה.

מה עם הילד???
מה הסיכוי שלי לקבל אחזקה מלאה.
על הילד לפי מה נקבעים דברים כאילו יש לו משפחה שיעשו הרבה בלגאן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה