מה עם גמד-ענק?

tuty fruty

New member
מה עם גמד-ענק?

חנוכה עוד שבוע ואני ממש רוצה לשחק יאללה מתי שמחקים. ונ.ב: מישהו שמע ממור לאחרונה היא כבר לא פה יותר! מור אם את רואה או שומעת אני מתגעגעת אליי תחזרי כבר!

THE sky angel

New member
היי חברה!!! הינני כאן כמו ציפורים ח

חגות! הינני כאן מביט מן הגגות הינני כאן כמו אבן בגדר כמו סלע כמווווווו באר!! =)) אז הבנת שאני כאן =) אממ מצטערת שלא הייתי פה הרבה זמן.. היה לי טיול שנתי, וחזרתי ולא היה אינטרנט אז לא יכולתי להיכנס.. מקווה שלא התגעגעתם אליי יותר מידי ושמייח לי לראות שמישו שם לב שנעלמתי =) אבל חזרתי! אוהבת אותך =)) בקשר לגמד ענק.. צריך לראות מי רוצה לשחק ומי יוצא.. אני אישית לא יוצאת אז אין לי בעיה לרכז את זה...

חנדלה

New member
יפעת מה קורה מותק?!

למקרה שאת לא יודעת זה חן מההשתלמות בכדורי...בעל תחתוני הגליל.. אני ממש ממש רוצה את המסנג'ר שלך

THE sky angel

New member
יפעתי אני הכי אוהבת אותך בעולם!!

ומצטערת.. לא מסכימה עם התנועה בקטעים האלה.. וגם יש לי ימים מרוכזים.. ועוד דברים חשובים בימים האלה.. קיצור לא מתאים.. לא בזמן נכון =) נגה אני מצטערת שלא יהיה לך כיף איתי!! ושלא תוכלי להתשגע ולצעוק איתי כמו ביוסי.. אני אוהבת אותך בכל זאת! =) תראו את חסרוני טוב???

tuty fruty

New member
אני יבכה ../images/Emo7.gif

;- ואחרי שהבנתם נעבור פרצוף הכועס !!!
אם מי אני יבלה בשירי כוכב נולד של הראל מויאל(מכוון למור) אם מי אני יצחק בתור לאכול(מכוון ליפעת) אם מי אני ידבר על צמר פלדה(מכוון ליפעת) עם מי אני יצחק על אנשים מסויימים שהיו איתי בקבוצת יב' אממ... אני מקווה שאת יודעת למי אני מתכוונת זה שחשב שאת מתחילה איתו(מכוון למור) אוף!!!!!!!!!!!!!

THE sky angel

New member
אני לא מצליחה לקרוא את הסוף.. מה כת

כתבת?? אממ אני אהיה איתך בגוף ובנפש!! =) ולא הבנתי על מי צוחקים.. =\ דברי איתי אני מתגעגעת!! אממ אני הולכת עכשיו לעזור למדצים להכין ריקוד לשיר של מעונה בפסטיגל מעלה יוסף =) מעונה ליגה.. מעונה זה מה שהולך.. =) כפרה עלייהם!!

אל תבכי!

אני איתך ברוחי בגופי ובנשמתי!!! אנחנו נצחק בתור של האוכל בפעם אחרת [לפעמים גם אצלי בבית יש תור אוכל...]! תצלמי תמונות ותעשי מורל גליל תחתון!!!
כפרה

tuty fruty

New member
אם הייתי מלמדת אותי הייתי עושה

לא נורא אני יבקש מנתי שילמד אותי..

למעלה