מה עם ג'יימס וקר?

Summer Spirit

New member
מה עם ג'יימס וקר?

הם לא היו מאורסים לפני שנה בערך? הם התחתנו או סתם עשו פוזות?!

drunky

New member
בקשר לג'יימס.. הוא התחתן ... כן כן.

ובקשר לקר... לא יודע... לא היה ידוע לי שהוא בכלל התארס... אבל אני בטוח שיש כאן משהי שיודעת... משהי כמו טל, או קרין...

ג'ימס לא התחתן....../images/Emo105.gif

הוא התחתן
מתי??? קר מאורס,והוא מתחתן בקיץ..ומה שחמוד שג'ימס,ג'וש ונראה לי גם מישל אמרו שהתוכניות שלהם זה לנוח,בלה בלה בלה וללכת לחתונה של קר בקיץ!

דסדוּס

New member
נ"ש - בבקשה תעזרו לי... ../images/Emo13.gif

אוקיי אז ככה
, עד לא מזמן היה לי המון זמן לראות דוסון קריק אבל בזמן האחרון לא ממש, והייתי רוצה לדעת בדיוק באיזה עונה אנחנו ואיזה פרק (כמה מהסוף של הסדרה)? אמממ ואם תוכלו ויהיה לכם זמן אז בבקשה תוסיפו תקציר קצר על מה שקורה כרגע בסדרה... תודה רבה רבה רבה

GaLi17

New member
חחחח

נראה לי שעשית פה את היום לכמה מהבנות....ואני אשאיר לממש מבינות להסביר לך כדי שאני לא אפסח על פרטים...
אבל...לא יפה שאת לא רואה...בשביל דוסון מפנים זמן!!!: -P

דסדוּס

New member
תודה שהגבת... ../images/Emo13.gif

אמממ בקשר לצפייה אני מנסה לפנות כמה זמן שאני יכולה! באמת~! יאמר לזכותי שיש לי דיסק מפוצץ בתמונות של החברה, הדיסק מסודר לפי תמונות קבוצתיות, זוגות, יחידים וכו'... אני מנסה להשלים את הפער ברגעים אלו ממש.
אני מקווה שאני אצליח, בעיקר בעזרת בנות הפורום, אם הן יועילו בטובן לעזור לי

GaLi17

New member
אל דאגה...

אני בטוחה שיעזרו...את צריכה קצת לחכות שיכנסו.. הייתי עוזרת אבל הזכרון שלי בוגד בי באופן שיטטתי אז את סתם תקבלי תמונה לא הכי נכונה של המצב...חיחיחיחי

natalyrst

New member
אוקיי... תקציר ...

יוו כמה חדשים יש כאן, חבל על הזמן... אני מהיותר ותיקים, ולאחרונה אני בקושי נכנסת, כי אין לי זמן ממש. בכל מקרה, קבלי תקציר קטן: ג'ואי ודוסון נפגשו אחרי הרבה זמן שהם לא היו בקשר. הם שכבו אחרי 9584959 פרקים ועונות.... בבוקר שאחרי, החברה של דוסון-נטשה מתקשרת אליו, והוא נפרד ממנה בטלפון. כשג'ואי מגלה שיש לו חברה והוא שכב איתה נהיה בלגן, ריב וכו'. בינתיים הקשר מתנתק בין השניים. נטשה היא השחקנית הראשית בסרט שטוד מביים, ודוסון הוא העוזר במאי. בפרק האחרון שהיה דוסון אמר לנטשה שהיא מוצאת חן בעיניו או משו בסגנון.. ג'ואי בינתיים עובדת שפאב שהמנהלת שלו היא השופתה החדשה של פייסי וג'ק, אנגליה שעונה לשם "אמה" (אני מקווה שאני לא טועה) איתה בפאב עובד בחור בשם אדי, שגם למד איתה באחד הקורסים, ספרות נדמה לי, והעיפו אותו משם. מן הסתם הם מתאהבים, ובפרק האחרון הם גם התנשקו. ג'ן דלוקה על השחקן שמשחק את אריק מימי חיינו. נדמה לי ששמו בדוסון סי.גיי?? בפרק האחרון הייתה מסיבת אלווין, והוא בא עם חבר הומו, ולכן היא חשבה שהוא הומו, אבל היא טעתה. הוא לא הומו, אבל הוא לא ממש מעוניין בה. היא לא הטיפוס שלו
אידיוט! ג'ק היה דלוק על אחד המורים שלי בקולג'... לא זוכרת מה נסגר עם זה. בפרק האחרון פייסי ואודרי נפרדו (סוף סוף
) בגלל שזה לא ממש הסתדר ביניהם... זה התחיל מזה שפייסי מצב עבודה חדשה שהוא ממש אוהב ומצליח בה, וזה גזל לו המון זמן, ואודרי רצתה שהוא יבלה איתה... אני מקווה שפחות או יותר הקפתי את הכל

דסדוּס

New member
תודה../images/Emo70.gif

רק שאלה אחרונה, באיזה עונה אנחנו עכשיו? ומהי העונה האחרונה?

קרן אiר

New member
אממ...

אנחנו בעונה ה-6 שהיא בעצם העונה האחרונה
ביום שלישי האחרון היה פרק 606, והפרק האחרון שמספרו 624 שודר ביום רביעי, לפני שבועיים בארה"ב...

למעלה