אוקיי... תקציר ...
יוו כמה חדשים יש כאן, חבל על הזמן... אני מהיותר ותיקים, ולאחרונה אני בקושי נכנסת, כי אין לי זמן ממש. בכל מקרה, קבלי תקציר קטן: ג'ואי ודוסון נפגשו אחרי הרבה זמן שהם לא היו בקשר. הם שכבו אחרי 9584959 פרקים ועונות.... בבוקר שאחרי, החברה של דוסון-נטשה מתקשרת אליו, והוא נפרד ממנה בטלפון. כשג'ואי מגלה שיש לו חברה והוא שכב איתה נהיה בלגן, ריב וכו'. בינתיים הקשר מתנתק בין השניים. נטשה היא השחקנית הראשית בסרט שטוד מביים, ודוסון הוא העוזר במאי. בפרק האחרון שהיה דוסון אמר לנטשה שהיא מוצאת חן בעיניו או משו בסגנון.. ג'ואי בינתיים עובדת שפאב שהמנהלת שלו היא השופתה החדשה של פייסי וג'ק, אנגליה שעונה לשם "אמה" (אני מקווה שאני לא טועה) איתה בפאב עובד בחור בשם אדי, שגם למד איתה באחד הקורסים, ספרות נדמה לי, והעיפו אותו משם. מן הסתם הם מתאהבים, ובפרק האחרון הם גם התנשקו. ג'ן דלוקה על השחקן שמשחק את אריק מימי חיינו. נדמה לי ששמו בדוסון סי.גיי?? בפרק האחרון הייתה מסיבת אלווין, והוא בא עם חבר הומו, ולכן היא חשבה שהוא הומו, אבל היא טעתה. הוא לא הומו, אבל הוא לא ממש מעוניין בה. היא לא הטיפוס שלו
אידיוט! ג'ק היה דלוק על אחד המורים שלי בקולג'... לא זוכרת מה נסגר עם זה. בפרק האחרון פייסי ואודרי נפרדו (סוף סוף
) בגלל שזה לא ממש הסתדר ביניהם... זה התחיל מזה שפייסי מצב עבודה חדשה שהוא ממש אוהב ומצליח בה, וזה גזל לו המון זמן, ואודרי רצתה שהוא יבלה איתה... אני מקווה שפחות או יותר הקפתי את הכל