שזה היה לפני כמה חודשים, הוא כתב באיזה אתר שלהם, שהוא הקליט עם הפו פייטרס כמה שירים (הכוונה היא, שהוא עזר להם, הקטעים הם שלהם, הוא רק הוסיף את המומחיות שלו-מנדולינות וכו'). אמר שהוא מאד נהנה לנגן איתם, כי הם אמרו שהם ממש מעריצים את לד זפ.
ג'ון הופיע לא מעט ב-1999 עד 2001, אחרי שיצא אלבום הסולו הראשון והמוצלח שלו - Zooma. לאחר מכן הוא עשה פה ושם דברים קטנים כמו הופעות אורח בהופעות או הקלטות קטנות לאמנים אחרים. כיום הוא לא עושה משהו מיוחד, כמו בימיו בלהקה הוא נשאר די שקט. לא מגיעות הרבה חדשות עליו בזמן הזה. אך אם תגיע איזו ידיעה עליו או משהו כזה - כמובן שנביא אותה לפה. בינתיים בתקופה הנוכחית הוא לא עושה משהו מיוחד.
הוא קיבל ומקבל תשבוחות מקיר לקיר מהמדיה והסיקורים על אלבומו האחרון ועל סיבוב ההופעות שלו. יש לא מעט שכתבו במגזינים הכי נחשבים שזו התקופה הטובה ביותר שלו מאז זפלין או עם ג'ימי ב-95\96. טוב לראות אותו מצליח ככה בגיל הזה וגם מופיע המון בלא מעט מקומות. אני מוריד בפניו את הכובע בזכות זה. מגיע לו.
כאן. הוא עובר שינויים לאחרונה, אז ייתכן והוא קצת מבולבל עכשיו. אבל זה יופי של אתר עם הרבה מידע. מומלצים ביותר שם זה התאריכי הופעות והסט-ליסטים מכל השנים, ה-Day In History, שאגב לא לסמוך שם על הכל כי גיליתי שם לא מעט טעויות בכל הנוגע להופעות שונות של זפלין וכדומה. אבל זה ממש נחמד. וגם ה-Index מצויין עם דברים שקשורים אליו ואל זפלין לפי ה-ABC. יש לא מעט דברים נחמדים והרבה מידע שם. שווה לבדוק ולסייר.
ישחזר. שמעתי כמה דברים מתוך Rearranger, ואין בו יופי מי יודע מה. כמובן שיש עדיין את היופי בקול של רוברט, וזה תמיד נחמד לשמוע אותו מבצע משהו, במיוחד כשברור שהוא עושה את זה מאהבת המוסיקה (הרי לא חסר לו כסף).
חושב שאף אחד יצליח לשחזר...זה רף גבוה מדי. גם צריך לדעתי לבוא לאלבומי הסולו והפרוייקטים האחרים של חברי הלהקה הנותרים בלי ההשוואות לזפלין. זה אומנם ממש קשה (ומבקרים והמדיה עושים זאת בכל פעם), אבל צריך לבוא למשל לאלבומי הסולו של רוברט בלי לחשוב או להשוות את זה לזפלין או משהו אחר. כי זה רק יהרוס קצת לדעתי או יעלה מעט גבוה מדי את רף הציפיות מרוברט. כי צריך לבוא לזה בתור אלבום של "רוברט פלאנט". לא "רוברט פלאנט הסולן לשעבר של לד זפלין". ובהחלט רואים את האהבה הגדולה שלו למוזיקה בזה שהוא עדיין ממשיך להוציא אלבומים ולעשות סיבובי הופעות בלא מעט מקומות בעולם. כל הכבוד לו. והאמת היא שאני עדיין לא שמעתי את Mighty Rearranger, ככה שדעה אישית על התוכן שלו אני עדיין לא יכול להביא (מה שמונע ממני גם להרחיב פה עליו יותר). וזה מכיוון שאני עדיין מעוניין בגרסת ה-Tour שיצאה בצרפת של האלבום. אבל אני בהחלט צריך כבר לרכוש אותו בקרוב ולשמוע. האלבום הזה די מסקרן אותי.