מה עם גולדברג ?

Pazc1

New member
לא היה ולא יהיה כמו גולדברג ...

בתור אחד שעקב אחרי הרבה מתאבקים , עוד מתקופת ההיאבקות כשזה היה משודר בערוץ של לבנון ( או משהו כזה ) , לא היה ולא יהיה מתאבק כמו גולדברג . אני מדבר על העוצמה האדירה שלו . אין שום דבר שמתקרב לזה או שיתקרב לזה . הבנאדם הוא פשוט מכונת הרס . והוא הוכיח את זה בעשרות קרבות שלו . הוא גם עושה מהלכים מאוד די מדהימים יחסית לגודל שלו . בעבר אהבתי את הקברן והחזקתי ממנו מהרגע שהוא הגיע לפדרציה אבל אחרי שראיתי איזה סמרטוט עשו ממנו עם הגימיק האחרון שלו , אז האהדה שלי כלפיו פחתה בצורה משמעותית .

אז אתה......

אז אתה לא אוהד בכלל וגם לא היית בעבר אוהד של אנדרטייקר אוהד אמיתי הולך ונשאר לכל דרך ולא משנה מה..... סמרטוט ? סמרטוט ? הוא עושה את אותם תרגילים הסגנון שלו לא השתנה הוא אפילו הוסיף כמה תרגילים אז הוא לא לובש טייץ הוא לובש מכנס עור אז אין לו שיער ארוך יש לו קצר קוצים עם בנדנה אז הוא לובש מן אפודה שחורה כזאת מעור (זה יפה) אז הוא לפעמים בא עם מעיל ארוך מעור אז הוא עם אופנוע אז הוא אנדרטייקר קול יותר לזה אתה קורא סמרטוט ? אתה פשוט לא אוהד שלו ואתה לא רואה את היופי בזה , גם בהתחלת הקריירה שלו ב WWF הוא לא היה ממש עם שיער ארוך רק קצת מאחורה ג´ינג´י טלטלים לבוש שחורים כמו עכשיו רק קצת שונה לבוש שחורים והשיער קצת יותר קצר ואגב בחיים הפרטיים שלו הוא ככה בייקר עם בנדנה או כובע קאובויי משקפיים וגם כשהוא היה אנדרטייקר עם כל הלבוש שלו בשנת 99 כשהוא היה עם ביג שאוו היה קטה שהוא בא בג´ינס עם משקפיים צהובות ובנדנה ... הנה תמונה

Sid

New member
רגע, התמונה הזאת היתה ממש בתקופת..

ה-MINISTRY OF DARKNESS??? למה הוא בא ככה לזירה? הרי אני זוכר שהWWF ממש היו רציניים עם הגימיק הזה כל הקטע הזה שהוא כישף או לא יודע מה עשה לויסרה ומידיאון וגם שהרימו אותו על הדבר הענקי הזה באוויר התמונה הזאת לא מסתדרת לי עם כל זה..

SID.........

התמונה הזאת כבר אחרי מינסטרי , התמונה הזאת היא כאנדרטייקר ובגי שואוו נהיו פרטנרים למשך תקופה ב 99 כבר אחרי פירוק המינסטרי והתמונה הזאת היא כשהיה קרב באטל רויאל רק בין ביג שואוו לרוק וטייקר ישב בלבוש הזה כמו שהוא לבוש בתמונה שהראתי ובסוף כשרוק כבר רצה להעיף את ביג שואוו התערב אנדרטייקר העיף את שתיהם החוצה והוא ניצח בבטאל רויאל סיד אני אביא עוד 2 תמונות מהרגע הזה אולי תזכר התמונה ה - 2 מאותו רגע....

אופס........

סליחה התמונות לא לפי הסדר אז...... תמונה ה 3 = 1 תמונה ה 2 = 2 תמונה ה 1 = 3

Pazc1

New member
תקשיבו לי חבר´ה ...

אל תגידו לי אם אני אוהד או לא . זה שאני רואה היאבקות לא עושה אותי מבין גדול , אבל ראיתי מספיק אפילו יותר מידי כדי לשפוט מתאבקים ולדעת מי מתאבק מוכשר ומי לא . אין כזה חוק שאומר שאני חייב להישאר עם מתאבק אחד ולדבוק בו כל הדרך . אני אלך עם מי שנראה לי . וכשהקברן שינה את הגימיק או יותר נכון שינו לו את הגימיק , הוא פשוט איבד מכל הקסם שלו . וכשזה קרה אין לי יותר מה לחפש בו . זה שאתם חושבים שגולדברג הוא בדיחה זה כבר טעמכם האישי . ככה זה בכל דבר . כל אחד חושב שמתאבק אחר הוא גרוע או בדיחה או איך שלא תקראו לזה , אבל אני אומר שוב , ראיתי כמעט כל מתאבק אפשרי בכל התוכניות שראיתי , ועוד לא היה אחד כמו גולדברג . גם הקטע עם ברוק לאסנר הוא פאתטי ביותר . חיקוי עלוב לדבר האמיתי .

R a v e n

New member
ל Pazc1 :

זה שבכל תגובה שלך אתה כותב שאתה עוקב אחרי היאבקות עוד מערוץ לבנון לא עושה אותך מבין גדול בהיאבקות. היתי אומר אפילו שאתה לא מבין כלום בהיאבקות אם אתה אומר ש"לא היה ולא יהיה כמו גולדברג" "עושה מהלכים מאוד מדהימים" . תשאל פה כל אחד ויגידו לך שגולדברג זה בדיחה

the Rain

New member
גולדברג זה לא בדיחה גולדברג ענק

גולדברג אחד מהתאבקים הכי טובים שהיו אי פעם בזירה לפי דעתי האישית. גולדברג הוא מתאבק שיש בו הכול מהירות,גמישות,כוח, יכולת לגוון ולעשות כול כך הרבה תרגילים, תאמין לי שהיו יכולים לתת לו לעשות כול כך הרבה תרגילים. שאם היה מפתח קצת את יכולות המיקרופון אז הוא היה ממש מושלם.

the Rain

New member
יש שמועה רצינית בקשר לגולדברג

שאם הרוק יהפוך להיל הwwf יחתימו את גולדברג בשביל התדמית של הבלתי מנוצח

לגולדברג.........

אין לו מה לחפש ב WWF כמה יש שם כמה כמוהו כמו ברוק לסנר כמו שאמרתי שהוא "גולדברג" משופר יותר הוא יודע לעשות יותר תרגילים לא כמו גולדברג שעשה רק 3 תרגילים וזהו גמר את הקרב איפה האקשן? סתם לראות בול עץ מתאבק ? לאאאאאא , ברוק לסנר מתאבק מוכשר מבחינה פיזית מילולית עדיין לא אבל גם גולדברג חוץ משתי מילים YOUR NEXT לא אמר יותר כלום, אולי בעתיד כשישלח את פול היימן קיבנימט הוא יתחיל לדבר

DDN

New member
לגולדברג יש אחלה כישרון מיקרופון

והוא גם יפה וחתיך, העתיד של הWWF. הוא מתאבק טכני מוכשר, חבל רק שWCW לא קידמו אותו מספיק.

יהיה יפה לראות לסנר נגד גולדברג נגד

ריינו לדעתי שלושת אלה הם מתאבקים הספיר החזק שהם עושים(יש גם את אדג´ אבל הוא לא מתאים לשלושת אלה)

Crossface

New member
אני מעדיף את גולדברג

ואני הייתי מעדיף אותו על הרבה אחרים שעכשיו בWWF

למעלה