מה עם בישיוסים?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
מה עם בישיוסים?

אצלי כלום. כל הבית חולה (כולל אני) ולמי יש בכלל חשק לבשייס או לקנות. הבישויס הכי גדול שלי היה תרסיס של הדס להקלה על גרון כואב

יצורה

New member
כמעט היה

בסיבוב עם חברה בדיזינגוף, מצאנו חנות שנקראת Sugar Free עם כל מיני פיצ'יפקעס one-of-a-kind שבעלת החנות מביאה מצרפת (כולל מחזיקי מפתחות בצורת מגדל אייפל וכריות עם הדפסי מקרונים ובולדוגים צרפתיים). מצאתי שם ארנק מבריק בצבע טורקיז משובב נפש עם סגירה בצבע צהוב ב-85 ש"ח, עם המון תאים כמו שאני אוהבת. אממה? מאוחר יותר, בזמן טקס העברת הכבודה לארנק החדש, גיליתי שכשממלאים את התאים בכרטיסים - הארנק לא נסגר (מה גם שתעודת הזהות שלי לא נכנסת אליו). חזרתי לחנות ולמרות שהייתי קונה חצי ממנה - לא רציתי להחליף אותו במשהו שאני לא צריכה (למרות שאם יכולתי, הייתי קונה חצי מהחנות) ולא מצאתי בה ארנק אחר כלבבי, אז קיבלתי זיכוי ואני מחכה שיביאו עוד דגמי ארנקים (בעוד כחודש)
מה שכן - כל מיני אביזרים, תיקים וארנקים מקולקציה קודמת נמכרים אצלם עכשיו בהנחה, אז למי שמחפש פריטים יחודיים (בעיקר כאלה עם הדפסי מקרונים
) שווה לקפוץ לשם.

יצורה

New member
אה, כן

והעברתי 5 זוגות מכנסיים מקצה שיפוצים (בכולם הצרה במותן, בחלקם הצרה ברגליים, בחלקם מכפלת), אז אפשר לומר שבישייסתי 5 מכנסיים ב-280

למעלה