מה עם אתי ויונתן???

מה עם אתי ויונתן???

מתי??? מתי??? מתי??? אני רוצה שהם כבר יהיו ביחד הם מה זה חמודים!!!

dor_

New member
דווקא אני לא אוהב את הקטע הזה...

ואגב בזמן שגלית עשתה לעצמה את הכוויה אתי נפגשה עם יונתן... היא יכלה להעיד...מוזר=\

באמת? לא שמתי לב...

אבל תראה, אי אפשר לדעת.... רגע אחד הם שם רגע אחד הם פה. מהרגע שליונתן נפל האסימון בקשר לתינוק שלו ושל סמדר ועד לרגע שהוא היה אצל סמדר עברו שתי דקות...מה הוא עשה עף??? מהחנות של אלי לבית של דורון...מוזר. אבל כמו שאומרים: "אין מוקדם ומאוחר בחיי האהבה"

אתי + יונתן חמודים!

הם יכולים להיות זוג מאד מתוק! הייתי רוצה שהם יהיו ביחד! ראיתם את הגלית המפגרת הזאת, אחרי כל מה שקרה היא עוד מבקשת לחזור ליונתן, שתלך לחפש... חבל שלגלית ויונתן יש ילדים ביחד... NIVA

אפילו מאד חמודים../images/Emo70.gif

וחבל מאד שלגלית ויונתן יש ילדים זה היה מקל מאד על המצב.... מצד שני טנלובלה עם חיים קלים מי שמע כדבר???

כן..ילדים זה קשר דם...

וקשר דם זה דבר חזק- באמת הילדים צריכים את אמא שלהם ולא יפה יהיה להפריד אותה מהם כשהם צריכים את התמיכה והעזרה שלה, אבל איזה אמא יש להן... אם הם רק היו יודעים...

גלית לכלא ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

צריך להכין תא גדול מאד כדי לזרוק אליו את עמרם הצב גלית והשיער, סמדר ואבנר שעוד לא עשה כלום אבל צריך לעצור אותו על זה שעבר את מהירות המינימום לדיבור א-י-ט-י ב-מ-י-ו-ח-ד

אבנר...החייזר הזה...../images/Emo153.gif../images/Emo70.gif

הלוואי ואת כל הרעים היו שמים בכלא! שהם: סמדר, עמרם,גלית ועוד...חבל שזה לא כך במציאות היום יומית!

חשטפית

New member
אהממ..אהממ...

אני מברכת את עצמי בברכת ברוכה הבאה:) גלית רוצה לחזור ליונתן רק בגלל שהיא חוששת ממה שהוא יעשה לה! היא מעדיפה לחזור אליו ולסדר את כל העניינים... ואתי ויונתן- לפי דעתי אין זוג יותר מתאים מהם בסדרה!

dor_

New member
אני מדבר על ...

יונתן וסמדר...= ובכלל לפי דעתי הכל צריך להיות (ויהיה) ככה: אמרם-גלית יונתן-סמדר דורון-רונה אלכס-שלומית(כן כן שמעתם נכון,שלומית) ורדה-"בעלה" - עם השם החסוי גידי-מאיה מיכאל-אתי יותם-ספיר כלנית-אבנר(הדוּחף) איריס-מוות:) שחכתי מישהו?=

למעלה