מה עלי לעשות?

lambchop

New member
מה עלי לעשות?

אני ופרודתי עדיין "ביחד" זאת אומרת עוד לא התגרשנו רשמית. במשך כשלושה חודשים בערך מאז שעזבנו את הבית וכל אחד חי בנפרד (כל אחד בבית הוריו) דעת פרודתי לגבי המערכת היחסים שלנו זה שהיא לא יודעת הלכנו ליעוץ היועצת בעצמה הרימה ידיים היא ניסתה לכוון את פרודתי שתגיעה להלחטה כי היא לא יכולה לטפל בבעיות שלנו כל עוד היא לא יודעת אם היא רוצה להמשיך להיות ביחד. מבחינתי אני מכין את הקרקע לפי תחושת בטן שלי אין הרבה סיכויים למערכת היחסים שלנו. אבל מצד שני אני במשך אותם שלושה חודשים אני מנסה להיות סובלני ואולי מי יודע... נחזור להיות ביחד. באמת בשיחה האחרונה שלנו עם היועצת עשינו שיחת סיכום הגענו למין הבנות דברנו על הסכם וכו' ואז כנראה פרודתי נלחצה הסוף מגיע ובקישה ממני לדחות את נושא הפרידה ושהיא לא רוצה לגמור והיא לא יודעת. עברו מסי ימים ואני מתחיל להתפוצץ נמאס לי מהמצב הזה מה לעשות להיות סובלני? או לנקוט עמדה?

s h o o s h a

New member
שאלת השאלות

חלפו להם שלושה חודשים מאז שכל אחד עזב את הבית המשותף וחי בזכות (?) עצמו. אתה מספר לו מה היא רוצה/לא רוצה. ואתה מתלבט. השאלה הגדולה היא - מה אתה רוצה? תענה לעצמך ותדע להמשיך משם. בהצלחה

בן דו

New member
אנשי הבסדר גמור...

קודם כל שאלה: השם שבחרת לעצמך משקף את התחושה האישית שלך? אז יש גם זאב בסיפור? ועכשיו, ברצינות. להגיד משהו, לייעץ, לתמוך, על סמך מה שכתבת זאת תהיה יומרה. חסרים המון חלקים בסיפור כדי שיצא שלם ומובן. חסר רקע ויותר מהכול חסר החלק החשוב ביותר במיקרה: מה התלונה של שניכם? מה שניכם אומרים שלא בסדר? מה שניכם רציתם או חלמתם שיהיה ולא נהיה? ואני מדבר על שניכם. לשניכם אותה האחריות למערכת היחסים שהגיעה עד לכאן. יש אולי את האקטיבי והפסיבי, פחות או יותר, אבל נראה לי ששניכם פסיביים מדי מכדי לקום, לקחת את המושכות, ולעצור את העגלה המתדרדרת... (בן דו משורר) לפי דעתי מה שכתבת לנו כאן יכול לשקף לך את היחסים ביניכם. לא לדבר על מה שחשוב, אלא על מה שקופץ לעין באותו רגע. לכבות את השריפה הזמנית ולהמשיך הלאה בתחושת הקלה שאיזה מזל שלא ירדתם לעומקם של אי ההבנות כי שם הייתם רבים יותר. אני חושב ששניכם מסתירים האחד מהשני תחושות, כעסים קטנים, אכזבות, האשמות שעכשיו זה הזמן לפתוח אותם כי שניכם לא רוצים את הפרידה כי בטטה קרה (בן דו משתמש בהומור) אתם זועקים שזה לא נכון להיפרד... וגם אני זועק... (בן דו נגד פרידות) בן דו

lambchop

New member
הבעיה העיקרית שלנו היא כלכלית

הגענו למצב שאנחנו לא יכולים לשכור דירה לכן חזרנו להורים זה בעצם גרעין הבעיות שלנו אני מניח שאם היינו יכולים לגור ביחד אז היינו פותרים הרבה בעיות.

בן דו

New member
הפינגווינים בפינלנד ...

אני חושב שאפשר לפתור הרבה בעיות גם אם עושים עמידת ראש ומדברים בשני טלפונים בעוד חמותך מדווחת לך כמה לדעתה היא צריכה להוריד מהיקף המותניים... מה עניין הלגור ביחד? אתה עוד הרבה לפני הלגור ביחד? תרד מ"כש..." אין "כש..." יש "עכשיו". החיים קורים לך עכשיו. הפרידה שלכם היא חלק מהחיים שלכם עכשיו. אתה כמו אומר: כשנגור יחד יתחילו החיים... עליך (עליך- כי אתה פה עכשיו ולא היא) לחזור לאחור. מאחור השארתם את החופש. לא מלפנים. נסה לשחזר את ההיכרות שלכם ותראה איזה טוהר וניקיון היה שם ואיפה אתם עכשיו. אז, מה נהיה מאז? מה שכתבתי לך קודם. נדבקו אליכם המון נושאים שלא דיברתם עליהם ופירקתם אותם לחתיכות. המון מילים לא מדוייקות שהעדפתם אותם, כל אחד וסיבתו, לא מדוייקות, כדי שלא יחיבו אותכם לכלום, המון צביעות, המון תלונות הדדיות כבויות שלא נאמרו מעולם מפחד שייתברר לכם שאת לא צודקים... מכיר את המשפט "תהיה גבר, תשפיל את עצמך..."? זה מה שאתה צריך. המצב שלך כואב לך אבל אתה לא מוכן להיות הראשון שישפוך את הלב... בדיוק כמוהה. לך עכשיו... בן דו (שמחזיק את עצמו לא להיות בן זו)

גם לי בא להתחנף ../images/Emo3.gif

בן-דו...שיחקת אותה!

בן דו

New member
יחף עם כתר של קוצים...

הו, בנות יקרות! שלא תחשבו הסנדלר עוד עמל קשות על הנעליים שלו... באהבה בן דו

קראתי , חשבתי עד ש...

הגעתי לבעיה העיקרית שלכם... הלו אתה שם מה זה לא יכולים לשכור דירה ? איך חייתם קודם? לידיעתך אתם שניים,זוג קחו את עצמכם בידיים תשכרו דירה אפילו דירת חדר במושב (עלות מאוד נמוכה) ותתחילו לחיות את החיים עכשיו! לחזור להורים, לא ללבן את הבעיות ולהשאר במצב פרווה ? מה זה פה אתם תינוקות? אתה רוצה אותה ,את אישתך? ברגע זה היה יצירתי ומצא פתרון כיוון שאחרת איבדת אותה ובצדק...

antigone

New member
רב הנסתר על הגלוי.....

"תחושת בטן שלי אין הרבה סיכויים למערכת היחסים שלנו..." מה קורה ?אתה מדבר על מישהו אחר ?, אתה לא נוגע בנקודות המהותיות בזוגיות שלכם, דעתי, יש משהו יותר מבעיה כלכלית שאתה מתכחשים לה, או שנוח לא להתמודד איתה בשלב זה .. "ואולי מי יודע ...אולי נחזור להיות ביחד"... אתה כותב .. אז מי יודע??? אוליי אתה מקבל אותה בכל תנאי , כפי שהיא, לא רוצה לשנות בה מאומה ! אבל אולי היא לא!! ההיסוס שלך מסתיר דבר מה ... בכל מה שכתבת לא הזכרת ולו פעם אחת המילה "אהבה" האם אתה אוהב אותה?? או שלתחושת חרדת הנטישה יש תפקיד גדול כאן? תיזום שיחה איתה בלי היועצת, תשאל אותה שאלות נוקבות, אם אין לה תשובות, תצטרך לקחת החלטות כי החוסר ידיעה שלך לא תורם לבלבול שלה! וכמובן זו רק דעתי ! בהצלחה !

r e d head

New member
יש לכם ילדים משותפים?

זה לא הוזכר בדבריך כי אם אין ההחלטה הרבה יותר קלה.

למעלה