מה עלי לעשות?

meravor

New member
mimeli...../images/Emo42.gif

היי... דעתי קצת שונה משל האחרים... ראשית חשוב להדגיש עדיין לא חוויתי מערכת נישואין, עדיין רווקה, הזוגיות שלי בשיא הפריחה... חשוב להדגיש: זו רק דעתי... ואני לא שופטת... * הכי קל זה לפרק את החבילה... * הכי קל להגיד... די! * מאמינה שניסית הרבה דברים... אולי לא את הדבר האמיתי... * הילדים, לדעתי הם לא הגורם שצריך להשאר במקום שלא טוב בו... * הכי קל לשפוט את בן הזוג ולאמר "הוא לא בסדר..." * ניסית פעם "להכנס לנעליים שלו?", לראות את הדברים מזווית הראיה שלו?, לא שאני באה להגיד שאת זו שלא בסדר, לדעתי - זה לא המקום לחפש אשמים... אולי הדבר הנכון הוא לעשות בך איזה שהוא שינוי... שיגרום לו להשתנות בעקבות השינוי שבך? * לא מסכימה עם הדרך שהוא בחר... לשקר - להסתיר, אבל כלום לא קורה סתם... אני מאמינה שאת נמצאת במצב שבו את שואלת את עצמך: "מה לא עשיתי בסדר?" או "איפה טעיתי"? או סתם.. "למה זה מגיע לי?" אבל אולי את יכולה להבין אותו ובכך לעזור לעצמך... אולי הזנחת את עצמך??? וזה הוריד קצת את התשוקה??? או אולי השיגרה פשוט הורגת אותו... טיפ קטן: תאספי את עצמך מאיפה שאת נמצאת (הי שם למטה...) רחמים עצמיים לא יתרמו לך הרבה... הם רק יכולים להרוס אותך יותר... תתחילי להתלבש, לטפח את עצמך, להרגיש טוב... ואז זה יצא החוצה... ואני מאמינה שהוא יראה אותך באור אחר... לדעתי כדאי שתעשי עוד צעד אחד קטן לפני שאת מפרקת את החבילה... ואם זה לא יצליח... אז לפחות את יודעת שמבחינתך... ניסית הכל! טיפ נוסף: תהיי תמיד חיובית... אם תאמיני שהדברים יסתדרו, ושהכל יכול להיות אחרת... יותר טוב, אז תאמיני לי שזה יסתדר... שולחת לך... כח לעלות למעלה... בתקווה שהאור ישוב לחייך שולחת לך
והכי חשוב... תאמיני שהטוב עומד להגיע... אחריי כל ירידה... באה עלייה... אם תשלחי מבט לאופק... את תראי אותה... בגדול

אני גם בעד לעשות עוד צעד ולא ישר

לפרק. אבל השאלה אם סימון רוצה להיות עם בעלה, גם אם הוא ירצה אותה מחדש.

keoser

New member
סימון.. ../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo42.gif

אני מרגיש שלא טוב לך איפה שאת, אולי אני טועה. *בעיניי* הדבר הכי חשוב בקשר זה אמון, הוא הפר את זה. לפי דעתי *האישית*, זה בסדר להתאהב באחרת, זה קורה -- השאלה היא מה הוא עושה עם זה. נראה שהוא החליט ללכת על זה, בין אם הוא בוגד בך או לא. את צריכה להחליט עם עצמך מה את רוצה מהמשך מערכת היחסים שלך. בכל מקרה -- תדעי -- בכל מקרה את עושה פה החלטה. חוסר החלטה זו גם החלטה. אני אשאל אותך את הדבר הבא: האם את אוהבת, ומקבלת את עצמך בדיוק כפי שאת? אם לא -- האם את איתו בגלל שיש מישהו שאוהב אותך? האם הבחירה שלך *עכשיו* מושפעת מהגורם הזה? *בעיניי* זה נראה כאילו החלטת מה את רוצה לעשות, ואת אוגרת כוחות בנתיים.. דרך צלחה במה שלא תבחרי, מקווה שעזרתי לך אפילו קצת.

סימון היקרה ../images/Emo7.gif

כאב לי מאד לקרוא את מה שכתבת. לדעתי בגידה במהלך הנישואים היא משהו שקורה להרבה זוגות. לפעמים זה מוביל לפרידה ולפעמים דווקא להתחזקות הקשר. מה שבטוח שזה מוביל קודם כל למשבר גדול. אני לא יודעת איך המשבר שלכם ייגמר. או שבעלך ייפרד מהידידה שלו (או לא יודעת איך לקרוא לזה) וישכח ממנה, או שהוא ייפרד ממך. בכל מקרה זה לא יהיה קל, כי הבגידה הפיזית או הרגשית (לא משנה מה קרה, זאת בכל מקרה בגידה) כבר קרתה והיא כואבת ושורפת כמו פצע פתוח מדמם. אני לא חושבת שאת צריכה להילחם ברגשות שלך. הדבר הכי בריא וטוב בשבילך זה לשחרר את מה שאת מרגישה. תמצאי לך את הזמן הפרטי שלך ותהיי הכי עצובה בעולם, תבכי על הכרית עד שאם תסחטי אותה תוכלי להעלות את מפלס הכינרת, תבזבזי טישו עד שהיצרנים שלו יהפכו למיליונרים בזכותך. תרחמי על עצמך עד הסוף. כי את במצב קשה, את חווה משהו נורא. אני חושבת שאם תתני לעצמך לפרוק את כל הרגשות שלך את תצאי מחוזקת. לדעתי את לא צריכה להסתתר אפילו עם זה. את יכולה שכל העולם יראה אותך בוכה ומתפרקת, זאת לא בושה, את אנושית, את בן אדם. אחר כך את תתחזקי. ומה שיהיה יהיה. אני מכירה סיפורים כאלה שנגמרו בטוב ובני הזוג חזרו זה לזה והאהבה התחדשה והתחזקה וכמובן גם סיפורים שהאהבה פשוט נגמרה, אבל בני הזוג שרדו והמשיכו הלאה. בכל מקרה את תשרדי ותמשיכי הלאה.

אני גם לא בעד להדחיק את הרגשות

שלך, ולנסות להיות חזקה וגיבורה. רק מתוך הביטוי של מה שיש באמת מבפנים, אפשר להתחיל מחדש.

סימון יקירה שלי חיבוק ענק...

לך שולחת מתוקה,כמה מבינה אותך אני קוראת את הכתוב ודמעות זולגות מעיני. כל כך הרבה יש לי מה לכתוב בנידון אך לא רוצה להכנס לדאון הוא לא שווה את זה.רק דבר אחד מתוקה שבי עם עצמך חישבי,את אוהבת אותו, האים את איתו מתלות או מפחד נטישה?לא מכירה אותך אבל שואלת יש לך ביטחון כלכלי?. מתוקה סליחה אם אני נשמעת כחוקרת ממש לא,אם תשובתך כן יש לי בטחון כלכלי, ואין לך פחד נטישה או פחד של לחיות לבד.ויכולה להמשיך בלעדיו ולהיות מאושרת לצחוק להנות מהחיים כי את בזכות בעולם הזה ולא בחסדו. אני לא קמה ומעיזה לעשות צעד דרסטי עקב חוסר ביטחון כלכלי. אמרתי לו כמה פעמים לא רוצה כלום מימך,דבר אחד פינה לשים את הראש,ולהזדקן בכבוד היות שאין לי ילדים מתחת לגיל 18 לא מגיע לי מזונות,אני לא עובדת בגלל בעיות בריאות.אהבתי אותו מאוד הוא היה הגבר הראשון והיחד שידעתי בחיי.אוי המילים לא יוצאות רק כעס,גם על עצמי קצת . קראתי מה כתבו לך כאן החברים נכון תיראי טוב,תטפלי בעצמך, לכי לסדנאות,טיולים,בקיצור אל תשבי ותרחמי על עצמך,אבל לא תמיד זה עובד על הצד השני.ישבתי שוחחתי כמו לתינוק עם בעלי מה אתה רוצה,טוב לך איתה מפרגנת לך תילך,אומנם ידוע לי שהיא עושה כל מיני כישופים עליו(ואני כשלעצמי מאוד מאמינה בזה)היא אישה לא קלה רווקה בת 50 שהרסה הרבה בתים,תאמיני אני לא אוהבת לדבר על אדם שלא בפניו אבל כל מילה נכונה. גם אמרתי לו זה שקשה לך להחליט מבינה אותך כאשר עולה לה הסעיף הוא בא הביתה חודש לא הולך אליה.כאילו משאיר את הבית מקום לברוח לנוח מימנה. מה שכן הוא אדם טוב לכולם,בבית לא מחסיר כלום.מרגישה שהוא רוצה את שני העולמות.אצלי יש לו בית חם ילדים 2 ,שהם האושר שלי הבן 27 דיי ג'יי זמר.הבת בת 23 מקסימה כשלעצמה.אבל כועסת על עצמי אם היה לי בריאות טובה(לא שאני בחרתי לחלות)עובדת היום מפרנסת את עצמי לא הייתי חושבת פעמיים קמה ועושה את הצעד המתבקש.הוא עושה הרבה דברים קטנים מעצבנים שאני אדרוש את הגט,ולפי העו"ד שלי מי שפונה ראשון צריך לוותר לפי התנאים של הצד השני.לא רוצה להגיע לפת לחם,להצטרך את עזרת המוסדות חלילה.30 שנה איתו רוצה להזדקן בכבוד.יש יש עוד הרבה מה לכתוב.אשמח לשוחח איתך באם תרצי אשלח לך בתיבת המסרים את הטלפון שלי. מרגישה הקלת מה ת ו ד ה על ההקשבה ויסלחו לי החברים הארכתי .חשבתי להגיב בכמה משפטים, אך המילים עלו לי לראש כמים. אל תתני לעצמך לרדת למעמקים איכסה שם מתוקה יישר כוח תחליטי בסופו של דבר מה טוב לך אור ואהבה חמודה חיבוק ענק ענקקקקקקקק
לבנה

../images/Emo140.gif חברה, אני מאחלת גם לך למצוא את

הדרך שבה יהיה לך טוב. קודם כל, עצם זה שיש לך את הפורומים לכתוב בהם זה כבר טוב ועוזר. אני מקווה שאת מיישמת את מה שכתבת לסימון ואת יוצאת ומנהלת חיים מהנים משל עצמך.

עכשיו הבנתי את ההחלטה

מה לעשות אני קוראת מהסוף להתחלה, חיבוק מאמצת אותך בכל החלטה שתקבלי אני איתך יקרה תוכלי לסמוך שאת לא לבד יש לך גם אותי לתמיכה ליידיסנו

למעלה