מה עלי לעשות?

mimeli

New member
מה עלי לעשות?

אוווף!! סליחה שאני שוב שופחת את הכל לפניכם, אבל.. יש לבעלי "ידידה", עמיתה לעבודה. הוא טוען שזה "רק" ידידות נפש עמוקה"..ואילו אני מרגישה שאצלו לפחות זה יותר- כבר מזמן.עד עכשיו היו "רק" כל מני סימנים שהעידו על כך, כמו העובדה שהוא מדבר איתה הרבה זמן בטלפון(בד"כ הוא שונא, אבל שונא לדבר בטלפון, שתבינו), מצ'אטט איתה רבות במסנג'ר ופתאום הוא שומע שירי אהבה קיטשים שלפני זה תמיד היה שונא, הולך לשתות איתה כוס קפה(מה שאף פעם אין לא זמן לעשות בשבילי..) ועוד כאלה. הוא מכחיש כל הענין. חשבתי כבר שאני סתם קנאית ופראנוית. רק מה- פתחתי (מה שאולי ממש לא בסדר מצידי, אבל מה לעשות- אנני מרגישה איסורי מצפון בגלל זה..)את ההיסטוריה של המסנג'ר שלו איתה... שם מדבר על הרגשות העזות והתשוקה שחש כלפיה(שזה כנראה לא עדדי), דבר שמזמן לא הרגיש..!!!אולי פעם, מזמן כלפיי. אני לא יודעת מה לעשות. באמת שלא. שבוע שעברה עלה הרבה בי הרבה כעס כלפיו.ואני מאוד הרגשתי טוב שסןף סוף זה עולה ויוצא. אני הרגשתי שהשלב הבא יהיה, כמו שהציעו לי כאן, לסלוח לו. ולעצמי. אבל לא הצלחתי לעשות זאות... ועכשיו..הדבר נראה רחוק מתמיד. אני רק רוצה לגמור את זה וזהו!! הוא מצידו לא אכפת לו להשאיר את המצב בסטאטוס קווו..כי מאוד נוח לו ככה.(איך לא? מגיע הביתה, רואה את הבנות, מקבל אוכל מוכן, כביסה נקיה- מה רע??) המומה וכואבת סימון

אני המומה!!! ../images/Emo12.gif טוב לא לגמרי המומה

כי הרגשתי שאולי זה יותר מידידות, אבל לא הייתי בטוחה. הכל רק שמעתי ממך. טוב שעשית את זה! אין לך מה להרגיש ייסורי מצפון, לדעתי, על זה שהסתכלת בהיסטוריה של המסנג'ר שלו. עדיף לדעת את האמת מאשר לעצום עיניים. הוא מרגיש תשוקה ורגשות עזים כלפיה. טוב שעלית על זה עכשיו, סימון. לפני שאת מעמתת אותו עם מה שראית, תחליטי בתוך עצמך איך את רוצה שהחיים שלך ייראו. האם את מסוגלת לחיות בלעדיו? מה את מרגישה כלפיו? וכו'.... אל תוותרי על האושר שמגיע לך

mimeli

New member
כיום כן!!

מוזר לי אולי לחשוב ככה, אבל היום אני מסוגלת לראות את עצמי חייה בלעדיו. אני לא יודעת... חלק ממני רוצה לתת לזה עוד צ'אנס, לנסות שוב, מקווה שזה לא נגמר(למרות שאני יודעת שיצטרכו המון דברים להשתנות, כדי שאשאר), אבל חלק ממני מרגיש שזהו! אין טעם להמשיך..הכי טוב לחתוך ומהר! הבעיה היא שאני לא מאמינה מספיק בעצמי כנראה. לא מאמינה שיש בי מספיק כוח ונחרצות לעמוד על שלי ולהביא לאיזשהו החלטה מצידו. בגלל זה אני מרשה לו(ולעצמי?) למשוך את זה עוד ועוד...לאכול את העוגה להשאיר אותה שלמה. לפני כמה שבתות הוא שאל את הגדולה שלנו(כמובן מבלי להתיעץ איתי!!) בשולחן שבת איך היא תרגיש אם הוא יעבור לגור במקום אחר. היא הרי ממש,אבל ממש לא טיפשה ומיד קלטה על מה הוא מדבר. כל כך מסכנה! אני כ"כ כועסת עליו שהכניס אותה למצב של אי -ודעות וחרדה.מזל שהיא מסוגלת להתבטא ולהגיד מה היא מרגישה.כמובן אני הכתובת שלה..(שזה מזל מפני עצמו) אתם מבינים?נראה לי שבעצם גם הוא רוצה לסיים את הקשר, אבל לא מעיז לעשות את הצד. הוא מביא כל מני תירוצים כאילו מוצדקים- כמו מצב הכלכלי שלנו(איך אפרנס 2 בתים במשכורת שלי) ועוד.. ואני? מרגישה כמו שאבא שלי בטח הרגיש לפני בערך 6 שנים. אני לא יודעת מה בדיוק קרה שם-כל אחד מהורי מספר סיפור אחר, אבל זה קשור בגבר שאליו היא נשואה ע עכשיו..שהיא טוענת נחרצות שלא היה לה קשר רומנטי איתו לפני הגרושין ואבא שלי אומר שהוא הקש שממנו נשבר הגמל עבורו.. גם אם אין בגידה פיזית- יש בגידה נפשית, בלב. כך אני מרגישה. וגם אבא שלי- והתגרש די מיד מאמא שלי. אנני חושבת שאהיה נחרצת כזאות...אריה, אריה- אבל כמו זה של דורוטי מארץ אוץ. רק לא בטוחה אם יש לי גם את האומץ לב כמהו בסופו של דבר.. הדבר היחידהטוב שהיה לי היום, זה החלום שלי מהלילה שעברה: חלמתי שהתעוררתי במיטהושהיה על ידי תינוק,כמעט רך נולד(לא שלי), ערום וקפוא ומלוכלך מהצועה שלו.לקחתי אותו מהר, שטפתי אותו והלבשתי אותו. ואמצתי אותו ליבי. בטבעיות כזאת. כאילו ברור שהוא אמור להיות שלי.. הרשתי מאוד טוב אחרי החלום הזה.. ממה שאני הבנתי, ילד= התחלה חדשה, בשורה טובה בחלום. יענו- יהיה טוב.. סימון

ואוו! טוב, דווקא מהצד נשמע

שאת כן מסוגלת לעשות את זה ולהתחיל מחדש, ושיש לך את הכוחות לשינוי. טוב, קודם כל תראי עם עצמך, ואיתו, אם יש עתיד לשינוי. פשוט תדברו גלוי, ותבדקו...מה כל אחד רוצה...

יה-יה

New member
קודם כל קבלי חיבוק חם ואוהב ../images/Emo24.gif

כי מגיע לך! אני קוראת את סיפורך מזה זמן מה ומחבקת אותך מרחוק. את מבינה כמה שאת אמיצה???? לקום, לשאול שאלות, להגיד 'רע לי', להגיד 'אני רוצה שינוי', להגיד 'מגיע לי'... זה לא מובן מאליו, יקירתי. את פותחת את העיניים ובודקת (אצלו, אצלך, במסנג'ר...) כי את רוצה את הכי טוב שיש לעולם הזה להציע. כל הכבוד לך!!! החלום שלך, לדעתי, מדהים ומרגש. אחת הדרכים לפרש חלום, היא שכל מה שמופיע בחלום, הוא בעצם חלק ממך. למשל, התינוק בחלום שלך הוא בעצם... אַת. וזה מדהים! את מתעוררת (!) ומוצאת לידך תינוק (הדבר הכי טהור ואמיתי שיש), שהוא בעצם את. הוא ערום (חשוף, פגיע) ומלוכלך (אובדן התמימות?), את מנקה מעלייך את כל הצואה (החשש לבגידה, השקר, הסתרת הקשר). לוקחת את עצמך מהר, שוטפת אותך, מלבישה אותך (שומרת על עצמך
) ומאמצת את עצמך ללבך (מ-ד-ה-י-ם). בטבעיות כזאת (מילים שלך
). כאילו ברור שהוא אמור להיות שלך... ברור שהוא שלך. הוא אַת! חבקי את עצמך ותעטפי אותך בחום ואהבה. תמצאי לעצמך פינה חמה משלך, שתכבד אותך ותאהב אותך כמו שאת. בפינה הזו, בבית שלך, בלבך, תשימי את כל מה שעושה לך טוב ותזרקי את כל מה שלא נחוץ לך יותר. תזרקי את כל מה שעושה לך להרגיש שאת חיה בתוך צואה (נשמע נורא, אבל נדמה לי שהחלום שלך מבהיר מה את מרגישה). אוהבת ומאחלת לך שתקומי חזרה ותעשי מה שטוב עבורך. כל השאר כבר יסתדר מעצמו ובעזרתך. כי אם אין את לך, מי לך...? מחבקת, יה-יה

sunshine2004

New member
סימון יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

נכנס גורם שלא ציפית לו למשוואה של הזוגיות שלך, מישהו הסתיר ממך משהו חשוב בקשר הזוגי שלך, אני חושבת שטוב שגילית את האמת. אני לא מאמינה בלחיות בשקר - בייחוד אם זה משהו שקורה בהווה ומשפיע עליו... אני מרגישה כמו לחיות בהרמוניה... שאת צריכה לשבת עם עצמך ולבדוק איך את רוצה שהעתיד שלך יראה... ובהחלט, בהחלט מגיע לך להיות מאושרת!!! זה לא פשוט להגיע להחלטה, אני מאמינה שהרבה בגלל הילדים שלך, ובגלל שגם את הרבה שנים עם בעלך... אבל אני מאמינה גדולה בעובדה שאסור להישאר בקשר...בגלל הילדים (בלי קשר לבחירה שלך...), כי ילדים מרגישים כשמשהו מתוח ולא טוב בבית - ועם זה הם גדלים... לעשות מה שטוב לך - לחיות את החיים שלך. ברור שתמשיך להיות לך אחריות לילדים, אבל... מה לגבי ייעוץ זוגי? לשניכם? כדי לראות לאן הולכים עכשיו? mimeli בלי הרבה מילים - שולחת לך אור לראות את הדרך, חום ואהבה וחיבוק גדול

כן, מסכימה עם דורין. ילדים מרגישים.

אחותי התגרשה מבעלה והחיים שלה השתנו לטובה. זה לא היה קל (היו גם חלקים שכן היו קלים, והיו אחרים שהיו מאתגרים...
), אבל עכשיו טוב לה יותר והחיים שלה ממש טובים יותר....

mimeli

New member
אנחנו מדברים, מדברים עד שזה

יוצא מהאוזניים..
לפחות ככה אני מרגישה..עד גבול מסיום..ואז: קיר בטון! ז"א - דיברנו על מה שכל אחד מרגיש, איך כל אחד רואה את עצמו, השינויים שכל אחד עובר..אף פעם דיברנו בפתיחות כזאת(כך חשבתי לפחות עד הערב, חה חה חה!)..ואז אני מסה לבין מה הוא רוצה, איך הוא רוצה להמשיך..ומקבלת תשובות מתחמקות כאלה(נחליט כשהבנות יגמרו בה"ס). לי די ברור מהשאני רוצה: זוגיות בלעדית, עם אהבה ללא תנאי. עם משהו שיודע להעריך אותי ולקבל אותי כמו שאני. ושיתמוך ביו יהיה לצידי. מפחות מזה אני כבר לא מוכנה להתפשר.. הוא עדין בקטע של"אבל את רוצה משהו דתי, שרוצה לגור בישוב.."(הוא בתהליך של חיפוש עצמי מבחינה רוחנית ובכלל..ואני מרגישה שאני דווקה מתחזקת, איפה שהוא רוצה "לפרוק עול"..מבחינה דתית) - למרות שאני חושבת שעם בסיס טוב וחזק אפשר להתגבר על כל הפערים, אם רוצים. שאלה היא רק- האם יש בסיס ? ואם רוצים בכלל.. סימון

מה את מתכוונת לעשות עם המידע החדש?

את מתכוונת להגיד לו את מה שראית? מה את עושה מכאן? איך את עובדת עם המצב....?

mimeli

New member
כרגע..אני מרגישה צורך עז להתחבא

מתחת לשמיכה שלי במיטה..עד יעור זעם, כלומר שכבר יגיע ה"יהיה טוב" הזה.. אני שונאת עמותים!! מה גם- אני אגיד לו:"תשמע- אנ בדקתי את ההיסטריה של מסנג'ר שלך וקראתי שמה ש.."?? אבל אני כבר ילדה גדולה ואני מודעת לכך ששיטת בת יענה לא עובדת ולא ישתפר כלום אם אני לא אגרום לכך במעשים. אני מנסה לגבש מה אני אגיד לו ואיך. ולגבי ההמשך..כרגע אני נמצאת בדאוון קצת. אני רוצה להציב לנו מאין DEADLINE. תאריך קרוב מאוד שעד אז נחליט מה יהיה איתנו. רק מה..אני שומעת את עצמי שואלת:"איך אני אמורה לעשות זאת בדיוק? איך אגרום לו להפסיק את המריחה הזאות ולקבל את התאריך יעד להחלטה.מאיפה אקח את הנחרצות ואת הכוח לזה?" אני מודעת שאי שם בפנים אני הרבה יותר חזקה ממה שנראה לי שיש לי הרבה כוח..אבל אני עדין לא מצליחה להאמין בעצמי.. מתפללת לאבינו שבשמים לעזרה..להדרכה. ועד אז.. תמצאו אותי ממש כאן, מתחת לשמכת הפוך שלי, משקשקת.. סימון

sunshine2004

New member
mimeli ../images/Emo23.gif

סימון
הכוח...יבוא מבפנים
התשובות...ההחלטות...יגיעו בקרוב. שולחת לך פנס להאיר את הדרך מתחת לשמיכה, מלאך לשתף אותו בהתלבטויות, בהחלטות ולהשגיח עליך וגם תנור קטן לחמם אותך.

יה-יה

New member
ממה יש לך להתחבא????

הוא מתחבא!!! הוא מדבר עם האשה השנייה בחייו, מסתיר את זה ממך ואת מתחבאת???? ממה? מה עשית לא בסדר???? קראת משהו שהוא לא היה אמור לכתוב!!! זה קורה מתחת לאף שלך!!! מה הוא חשב? כמה מטומטמת (סליחה על הביטוי!!!!) הוא חושב שאת? ואולי הוא בכלל ישמח כשידע שאת יודעת? אולי זה יקל עליו ויוביל אותו לעשות משהו שהוא כבר רוצה מזמן ולא מעז להגיד? בעיניי, כל סוג של מערכת יחסים חייב להיות מבוסס על אמת. אצלכם הבסיס מחורר. תמלאו אותו שוב באמת. תגידי מה את חושבת, מרגישה, יודעת. אני מאמינה שעדיף לחיות בשקט, באמת ובאהבה, מאשר להחביא את עצמך ואת האמת מתחת לשמיכה. קחי את הפנס, תוציאי אותו מהשמיכה ותאירי את החיים שלך
מצטערת אם אני נשמעת קצת תוקפנית כלפיו. קשה לי עם שקרים... בכל מקרה, דעתי היא דעתי בלבד ואת תעשי מה שטוב לך. מה שזה לא יהיה. אוהבת, יה-יה

natalynataly

New member
../images/Emo23.gif קראתי. איכפת לי.

מרגישה משום מה שיהיה לא בסדר להגיד מה אני חושבת. בהצלחה!!!!!!

mimeli

New member
חופשי..דווקה אשמח לשמוע..

ובכלל- עכשיו סיקרנת אותי.. או שאת רוצה לשלוח לי מסר?

למעלה