מה עליי לעשות?

מיטל68

New member
מה עליי לעשות?

שלום, אני יוצאת עם בחור כבר קצת יותר משנה. בהתחלה מאוד התלהבתי ונפגשנו כל יום ויום ורק רצינו להיות ביחד כמה שיותר. תוך חודש מהיכרותנו כבר נסענו ביחד לחו"ל. שנינו היינו בטוחים שמצאנו את הנפש התאומה. לאחר חצי שנה של אידיליה ואהבה פרחה, נודע לי שהבחור לא עובד למרות שלאורך כל הדרך הוא אמר שהוא עובד. הוא נתן לי להאמין שהוא עובד במקום מסודר למרות שכל הזמן היו לי ספקות אבל לא יכולתי להוכיח כלום. נפרדנו לתקופה מאוד קצרה לאחר שנודע לי דבר השקר שלו. הוא הבטיח שיחפש עבודה אבל כל הזמן אמר שהמצב מאוד קשה במשק ואין אפשרות למצוא. בסוף הצבתי בפניו אולטימטום ואמרתי לו שאם הוא לא הולך לעבוד אני עוזבת. הוא חיפש ומצא עבודה ונכון להיום הוא עובד. הוא כל הזמן מקטר על מר גורלו וכמה קשה לו לעבוד ושלא הולך לו כל כך בעבודה (הוא עובד לפי עמלות). אני מאוד אוהבת אותו והוא אומר שהוא אוהב אותי אבל אני ממש לא יודעת מה לעשות. בזמן האחרון אני מרגישה שכאילו זה כבר לא זה. יש לי כל הזמן ספקות לגביו, האם הוא יוכל לפרנס אותי ואת המשפחה בעתיד? האם אני אוכל לבנות מחדש את האמון כלפיו? תמיד יש לי את החשש שהוא יתפטר מהעבודה ויגיד שהוא לא מסוגל לעבוד. בנוסף, הוא כל הזמן ממלא טוטו, אפילו טוטו ששייך למשחקים בחו"ל. אני לא מבינה בזה וממש לא אוהבת את כל הנושא של הטוטו כי אני לא מאמינה בזה. שנינו בגילאי 30+ ואני מרגישה כאילו זו החלטה גורלית מאוד. אשמח אם תוכלו לייעץ לי כי אני מרגישה אובדת עצות. בתודה מראש לכל העונים (-:

מריוס זכריה

Member
מנהל
להקשיב לאינטואיציה שלך

בבקשה דוגמאות. את כותבת: "למרות שכל הזמן היו לי ספקות אבל לא יכולתי להוכיח כלום" - האינטואיציה שלך ידעה את האמת, אבל בחרת לא להקשיב לה. גם שאר המשפטים אומרים אותו דבר: האינטואיציה לא מאמינה לו ובו: "בזמן האחרון אני מרגישה שכאילו זה כבר לא זה. יש לי כל הזמן ספקות לגביו, האם הוא יוכל לפרנס אותי ואת המשפחה בעתיד? האם אני אוכל לבנות מחדש את האמון כלפיו?" הכל נכון, ואת עדיין לא סומכת על האינטואיציה. קבלי חוות דעת אוביקטיבית: - 6 חודשים ראשונים של קשר מבוססים על שקר מתמשך. פסילה מוחלטת של האדם! - מהמר בטוטו למיניו ולא אוהב לעבוד: ילד פנטזיונר שלא מסוגל להתמודד עם המציאות ובורח לחלומות. אסון! ועכשיו נעבור לבעיה האמיתית: את. למה את פעולת בניגוד לכל החושים הבריאים שלך? זה אין לי את התשובה. האן זה חוסר בטחון עצמי? האם זה הבחור הראשון שרוצה אותך ללא תנאי? (ואח"כ ישען עליך עד שתטבעי) על זה רק את יכולה לענות. מריוס

אייבורי

New member
שום החלטה איננה גורלית

הרצון שלך בגבר שיפרנס אותך, עצוב בעיני אבל תמיד אפשר לקחת קליבר ולבדוק את עומק הארנק

נונה17

New member
לא חייבים לרצות גבר שיפרנס

אלא אחד שישתתף בעול הפרנסה. נראה שזה אדם שעבודה רצינית ממנו והלאה. סביר להניח שעם הקושי הראשון בעבודה הוא יעזוב או יפוטר. נראה כמו מובטל כרוני, וגם שקרן בנוסף לכל.

אייבורי

New member
לא חולק על דעתך

כי לא מדובר פה בלו צדיקים. בוודאי שהאיש איננו הברקה. הערתי לגבי הבקשה שלה, גבר שיפרנס אותי. כדאי לשנות גישה, גבר לא אמור לפרנס אותה, אלא להיות שותף. במקרה שלה, אין ספק שמדובר באומלל

נונה17

New member
מסכימה שהגבר צריך להיות שותף בפרנסה

אבל גם שותף בעבודות הבית

I C E M A N 7

New member
הכל יופי

הרצון שלך בגבר שיפרנס ליגיטימי בעיניי. רק מה זתומרת אפילו טוטו ששייך למשחקים בחו"ל? מה יש לך נגד חו"ל? הכדורגל שם לא כשר כמו פה?

chenby

New member
אולי

עלייך להגיד לו - אם תמצא עבודה, אם תפסיק למלא טוטו, אם תראה לי שאתה יכול לפרנס משפחה, אם ואם ואם.. אז אני אולי אחליט לאהוב אותך.. נשמע עסקה הוגנת לא? את היית לוקחת?

chenby

New member
אגב

גיסי פעם זכה ב85,000 שח בטוטו (קובי רפואה דפק לנו את ה7 מליון) הוא גם פעם זכה ב11,000 שח בטוטו (חודש לפני ה85) וגם זכה בהגרלה של YNET לטיול לגמר ליגת אלופות ליברפול מילאן.. בקיצור גיסי מניאק. :)

czar

New member
אני קצת לא הבנתי

מצד אחד, נכון שיקר וזה דגל אדום, אבל זאת פרשה אחת. מצד שני "הצבתי בפניו אולטימטום ואמרתי לו שאם הוא לא הולך לעבוד אני עוזבת"....מה זתומרת? תגידי, אם מחר ירוויח בטוטולוטו מליון שקל...מה תגידי אז? את רוצה בן זוג, קחי לך בן זוג, את רוצה לבעוט לו בביצים, אל תתפלאי אם יהיה לך בן זוג מסורס שבעוד זמן לא ארוך ילך לאיבוד איתך.....אולטימטום???מדהים.

nowonder

New member
ההחלטה הגורלית היחידה

שתקבלי בחיים היא להביא ילדים (ודווקא את ההחלטה הזו, אנשים לוקחים כלאחר יד, אבל זה כבר עניין אחר). כל שאר ההחלטות הן הפיכות. אז קודם כל, תורידי מעצמך את הלחץ של "החלטה גורלית". דבר שני, אני לא מאמינה באולטימטומים בין בני זוג. הכרחת אותו לעשות משהו שהוא לא רוצה, ועכשיו הוא עושה משהו שהוא לא רוצה, והוא לא שמח, ולכן גם הזוגיות שלכם לא שמחה. אם הוא שיקר לך, ואת מלאה בספקות בקשר אליו, ועבודה זה ערך שחשוב לך ולא חשוב לו, וכסף חשוב לך ולא חשוב לו, אז מה בדיוק טוב בקשר הזה? העובדה שאת לא לבד?

למעלה