מה עכשיו ....?

אני 27

New member
מה עכשיו ....?

אחרי הרבה טוב , הגיע גם הרע ... וניצח החלטנו לחתוך , אין ילדים רק קצת רכוש משותף . מסתכלים על זה בצורה בוגרת , לא מתכוונים לריב ולא לפגוע . מה עכשיו , לאן הולכים רבנות ? בית משפט ? מה התליך המקובל ? כמה זמן הוא לוקח ? וכל דבר שנראה לכם רלונטי , כי עכשיו חוץ מהרבה כאב , בלבול ומצב רוח רע ....אין לנו הרבה .

magic40

New member
צ'יק צ'אק

הולכים ביחד לרבנות ופותחים תיק לגירושים

קטי30

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

חכי תני להם לסגור על הסכם יש רכוש כפרע'
געגע לך

magic40

New member
הכל שם באותו מקום

באותו זמן בהסכמה דברים קורים מהר

../images/Emo24.gifקודם כל, להבין...

שלא כל מה שנראה רע באותו רגע, הוא באמת רע. יש הרבה השלכות לטווח ארוך להחלטה אמיצה כזו, דווקא לכיוון הטוב, במיוחד אם אין ילדים ולא מתכוונים לריב ולפגוע. תשתדלו באמת להיות הוגנים וחבריים זה עם זה עד כמה שניתן, ולקבל את זה בהשלמה. לא יחלוף זמן רב ותבינו שניכם שיהיה גם הרבה טוב מהעניין. ובינתיים, הגעת למקום הנכון, כי כאן נותנים חיבוקים בחינם, והמון. אז קח כבר כמה...

לילי301

New member
תרים..

את עצמך גבוה, ככל שתוכל..ורצוי עם חיוך תבוא אחרת, תרצה או תרצה, אין לכם ילדים כך שהתהליך פחות מעוקב ופחות כואב. יש שריטה שתשאר שם זמן עד שתבוא הבחורה שתלקק את פצעיך.

קטי30

New member
במקרה כמו שלכם שזה הדדי זה מעולה

אבל לפני הכל רצוי ועדיף ..... ללכת ביחד לעו"ד לסגור הסכם שמקובל על 2 הצדדים בעניין הרכוש ( שלא יהיו קצוות פתוחים ) ורק אז ללכת לרבנות לפתוח תיק גירושים ביחד וזה עם ההסכם שכבר חתום ומשם הדרך קצרה יותר וקלה יותר לסגור את התקופה הזאת
באשר ל"מוד" שמסביב זה הכי הגיוני הכי טבעי זה מה שמכריז עליכם רישמית כעל אנושיים לא סתם התחתנתם ... ועכשיו, זה הזמן של "הלעקל" ולהבין שמה שרציתם לעצמכם ביחד לא התממש ושאתם כבר לא רוצים להיות יחד יותר הכי הגיוני הכי אנושי קח את הזמן הזה לעצמך תן לו לעבור עליך עם כל הבילבול והעצב שבו כי הרי דווקא משם תתחיל הצמיחה החדשה שלך אתה יודע יש בחיים מצבים ושלבים שבהם למרות ואולי בגלל הקושי אנחנו יוצאים מהם מחוזקים יותר ופתאום אנחנו יכולים למצוא את עצמנו במקומות אחרים וחדשים שלעולם לא העלנו או שיערנו בנפשנו שנגיע אלהם
תהייה חזק
קטי.

אני 27

New member
תודה רבה לכולם ...

מקווה בהחלט לצאת מחוזק ותודות לחברה כאן מרגיש שאני לא לבד ... היום עוד צריכים לספר להורים . החלטנו לשבת ביננו לסגור פינות ולראות איך ממשיכים . ושוב תודה על התגובות

למעלה