מה עכשיו?

sharonhaimov

New member
מה עכשיו?

ברור שהמנהל נוטה פה לצד אחד של המפה הפוליטית! כתבתי שרשור שהסברתי בו בידיוק למה צריך הפרדה! אף אחד לא היה יכול לסתור או להראות שאני טועה בדברי. אגב שלא הזכרתי שום דבר גזעני או מטורף במה שכתבתי! אני באמת לא מבין למה שאתם (השמאלנים), לא מסוגלים לענות על דבר לעניין, שמראים לכם למה כן צריך הפרדה, במקום להודות, או לנסות לדון בזה, אתם משתמשים בכוח כדי לא להפסיד! ואתם עוד טוענים שהימין משתמש בכוח! לא יאמן! אני מקווה שמנהל יפסיק להשתמש בסמכיות שלו בשביל אינטרסים אישיים, ויהיה אוביקטיבי, כמו שמנהל פורום אמור להיות. אני פעיל בעוד פורום, והמנהל בקושי ומתערב במה שנעשה בפורום.

motyka

New member
הפורום הזה נועד לעודד דו-קיום

לא לנסות להוכיח שאי אפשר לחיות בדו-קיום במדינת ישראל. ובנוסף, כפי שכתוב בהודעת המנהל - הפורום לא נועד לעסוק ביחסים בין מדינת ישראל לתושבי השטחים הכבושים. יש מספיק פורומי אקטואליה בהם תוכל למצוא במה לדעותיך.

masorti

New member
התכוונת לתושבי השטחים המוחזקים.

א. כדי שהשטחים ייחשבו "כבושים" צריך שיהיה ריבון מוכר קודם שממנו הם נכבשו. וכידוע אין ריבון כזה. ב. אפילו אם נניח שהשטחים היו כבושים, הרי שמאז ההתנתקות הסתיים לחלוטין השלטון הישראלי ברצועת עזה והיא הפסיקה להיות כבושה.

sharonhaimov

New member
הפורום עוסק בדו קיום!

אני הראיתי שאי אפשר לחיות בדו קיום. זה שאתם לא מסוגלים לענות ולדון על אותם הוכחות שאני הראית לכם, כנראה שהגלל שלא עניתם, אז צדקתי! ודו קיום אינו יכול להתקיים! כבר נמאס לי מהפורום הזה, הוא משעמם מדי, אין פה בכלל אתגר! אני עזבתי! אני קורא לכל אנשי הימין שבפורום הזה, לא משנה אם הם דתיים, חילונים או אתיאיסטים, עזבו את הפורום הזה, הם (שמאלנים וערבי ישראל), לא מוכנים בכלל לדון בשאלה האם דו קיום בכלל יכול להתקיים, הם לא מסתכלים על העובדות שאני ואתם הצגנו להם!. אין לנו מה לעשות בפורום שאפילו לא מתייחס אלינו. בואו ניתן להם לחיות בקומונה האנרכיסטית שלהם, בהזוית ושלווה!

אא171

New member
איפה אהבת האדם המפורסמת שלכם?

להפגין חמלה כלפי ערבים אפשר,להפגין יחס שווה וטוב לאחים שלכם זה בלתי אפשרי? ל-sharonhaimov אתה טועה בכך שאתה לא ממשיך בדרך הנכונה שלך... אל תקרא לעזיבה... אם צנזרו אותך,זה אומר שיש פה סתימת פיות. מדהים אותי לאן נעלם כל הליברליזם?פורום דו קיום לשמאלנים וערבים? לימנים אין זכות להביע דעה? נכון שצונזרת ואין אפשרות להציג את מה שכתבת,אבל כתבת שלא כתבת שום דבר גזעני או מטורף,ואף אחד לא טען אחרת אז כנראה שאתה צודק... למנהל הפורום, sharonhaimov הציג נקודה חשובה אם בכלל אפשר לחיות בדו קיום,אז שאין תשובות,מוחקים? אם אתה אכן מייחל לחיות בדו קיום כולל,תציג את ההודעה שצונזרה,ותשיב עליה קבל עם ועדה... הפורום לא נועד לתושבי השטחים ה"כבושים"? איפה חופש הביטוי? איזה דו קיום אתה מנסה לעשות? אתה ועוד שניים וחצי ערבים? תעמוד מאחורי ההצרות שלך. בתקווה לאהבת אחים... ובתקווה שלא אצונזר...

sharonhaimov

New member
זה לא פעם ראשונה

הם כבר צינזרו לי לא מעט ויכוחים, נכון שחלק מהצינזורים היו מוצדקים, אבל עדיין צנזרו גם המון טענות הגיוניות. לא רק שלי, גם של אחרים! הצנזורה פה שולטת, באמת לא ראיתי שום פורום אחר בתפוז שמוריד ומוחק כל כך הרבה הודעות, גם בפורומים בעייתים, אין צנזורה שכזאת. מנהלי הפורום לא ממש מעוניינים לשמוע את הימנים פה. אין לנו ממש מה לחפש פה, בכל מקרה הם המנהלי הפורום. רוצה עוד להציל את הפורום הזה אתה יכול לפנות להנהלה של תפוז עצמה, ולהתלונן על המנהלים שמצנזרים, ומאפלים. כמה הודעות של ערבי ישראל או של אנשי שמאל ראית פה מצונזרים? ממש מעט, כמה של אנשי ימין? הרבה מאוד! הרבה מדי!

אא171

New member
קראתי ואני מגיב גם פה...

פשוט הבסתי אותו בויכוח,אז בגלל זה מוחקים? אין לכם תשובות משתיקים? מעניין שבמשך כל הויכוח לא מחקת,למרות שהדיבור על הרצח היה בהודעות היותר ראשונות,עד שראית שניצחתי את אשר יגורתי באלי בצורה מוחצת. חח זה פשוט עצוב... אני לא מפסיד כלום מזה שמחקת לי כמה הודעות... אנשים הספיקו לראות שנגמר לאשר יגורתי באלי מה להגיד... המפסיד היחידי פה הוא אתה.אתה חי בתוך בועת הדו קיום,משתמש בתירוצים מצוצים כדי למחוק דעה שונה שמוכיחה שהיא צודקת. אתה יכול להמשיך לחיות בתוך הבועה שלך ולמחוק כל פעם שיגמר לך ולשותפיך מה להגיד,אבל תהיה מודע לכך שאתה פשוט עלוב... אז אם דברו על רצח?יש פה משהו לא נכון?לא היה רצח? לא היה שום דבר שחרג,אנחנו דברנו בשפה נאותה,לא ירדנו לפסים אישיים,ולא שום דבר אחר בסגנון.בעצמך ראית שמחקת לי הודעה שקראה לחיסול(היא גם לא קראה לחיסול,רק הצהרתי שהייתי שמח במקרה שהיה חיסול...),הסכמתי ולא התלוננתי כי צדקת. מקווה שיום אחד תמצא את האומץ להתמודד עם האמת... אם לא תמחק את ההודעה...

motyka

New member
המחיקה היתה משתי סיבות עיקריות

1. הדיון התקיים על המתרחש בשטחים, והפורום מנסה להימנע מדיונים כאלו 2. היתה בו התבטאות חריגה שעוררה אי נוחות אצל חבר קבוע שביקש למחוק (דווקא אחד מאנשי הימין)

סלוניק

New member
מכתבי הערצה לברוך גולדשטיין

הם לא איזושהי אסמכתא לניצחון בויכוח. בכל אופן, ההתלות הזו ב"ניצחתי ניצחתי" היא די ילדותית וגם די מעצבנת.

israel137

New member
מתוך "תקנון הפורום"-הודעת המנהל

"נקודת המחלוקת העיקרית במדינה היא נושא יהודים-ערבים ומכאן שמטרתו הראשונה של הפורום הינה לקרב בין יהודים וערבים זאת ע"י וויכוחים נוקבים בנושאים החלוקים ביותר בין שני העמים, וע"י הכרת תרבות האחר, דעות האחר.. אפשר להתנגד לדעה אבל חשוב לשמוע אותה, כל עוד לא עוברים על תקנון הפורום" אני לא מבין אדון מנהל מדוע מחקת את ההודעות שלי בנוגע לנצחון החמאס בבחירות והשפעתן האפשרית אל הסיכוי לשלום ודו קיום -הרי ההודעות הללו התאימו בדיוק ל"תקנון" שלך: "שמטרתו הראשונה של הפורום הינה לקרב בין יהודים וערבים זאת ע"י וויכוחים נוקבים בנושאים החלוקים ביותר בין שני העמים" לדעתי,מנהלי הפורום כשלו בתפקידם והם צריכים להיות מוחלפים. אני פניתי בעניין להנהלת תפוז ואני קורא ליתר משתתפי הפורום לעשות כמוני.

sela v

New member
הדעה שלי

ואין לי מושג איך זה בדיוק מתנהל, אבל יש תקיפה מהשמאל במטרה להשמיד כל דו שיח בין ערבים ליהודים. יש גם ערבים שלא מאמינים בדו קיום, בדיוק כמו אותם מוכיחי אי דו קיום מהיהודים.

המשך הודעת המנהל

נקודה אחת אותה אנו מוציאים מטווח הדיונים היא יחסי מדינת ישראל והפלשתינאים, היות וזהו נושא טעון, השייך יותר ליחסי החוץ והבטחון של המדינה מאשר לנושאי דו-קיום החמאס הוא ברשות הפלסטינית ולא במדינת ישראל

israel137

New member
הגיע הזמן שתבין

שהסיכסוך עם הלפלסטינים קשור בסיכסוך עם ערביי ישראל ולהפך. "ערביי הפנים של 1948" ,"הפלסטינים" ו "הפלסטינים שבשטחים הכבושים ע"י הישות הציוני" - אלו כינויים שערביי ישראל מכנים את עצמם - ולכן עיסוק ביחסי ישראל פלסטינים קשור בהכרח לעיסוק ביחסי ערבים יהודים ולהפך. הרי ברור שאם לא יהייה טוב ביננו ובין הפלסטינים, אז גם לא יהייה טוב ביננו ובין ערביי ישראל - ולהפך. לראיה - ראה את מהומות אוקטובר.

motyka

New member
תתחיל לחשוב אחרת

הקשר קיים, אבל הוא לא נושא הפורום

sharonhaimov

New member
לכל הימנים בפורום!

תבינו, אין לנו מה לחפש בפורם הזה, אני כבר הסברתי פה כמה פעמים למה דו קיום לא יכול לקרות, זה פשוט אבוד, ישראל תהפוך למדינת הלכה מוסלמית בגלל הרוב המוסלמי הדתי שיהיה פה בעוד מספר שנים. מנהלי הפורום מצנזרים ומשתיקים! הם אפילו לא מוכנים לדון בשאלה האם דו קיום יכול להתקיים! ביזבוז זמן! יש המון פורומים אחרים נורלמים, בוא ניתן להם לחיות בקומונה האנרכיסטית הקטנה שהם הקימו פה, יחיו בשיתוף, שלווה והזיות!

למעלה