מה עכשיו?

mizhar

New member
מה עכשיו?

שלום, הריני בעליו (הגאה) של Ipaq 2210. כמה שאלות? איזו עברית עדיפה (הבנתי שיש שני סוגים)? באיזה שימושים כדאי להשתמש ב CF ובאילו ב SD? תוכנות ומשחקים - מה האתר המומלץ? תודה,

gabimaor

New member
ברוך הבא לחגיגה

בחירה נכונה והרי אני משוחד...
לגבי העברית כולם יענו לך לעשות חיפוש בפורום כי הדעות חלוקות.יש את eyron ו pdac. באופן אישי אני הייתי ממליץ על שימוש ב SD למטרות זיכרון והיתר ל CF בגלל הפרשי מחירים.קח בחשבון ש 256 מגה SD זו הוצאה לא קטנה.תוסיף לזה עברית ונרתיק (המקורי פשוט גרוע) לגבי תוכנות ומשחקים אם אתה יודע לעבוד עם mirc אתה לא צריך יותר מזה כלום..... תחשוב גם על רכישת מתאם בלוטות' למחשב (ממש נוח במקום עריסה) וגם..תתחדש

lidor30

New member
שלום גם לך ומזל טוב ../images/Emo13.gif

עברית - אני ממליץ על איירון. כרטיסים - SD לזיכרון, CF להרחבת תכונות (WIFI, מצלמה). תוכנות ומשחקים - בקר פה וגם בשאלות הנפוצות.

mikeoreli

New member
הסבר

MIRC זו תוכנת לקוח לרשת IRC, שמשמת בעיקר לצ'אטים בצורת טקסט בלבד. כמו כן, יש אפשרות ברשת זו להעביר קבצים בין המשתמשים (כמובן שבאופן בלתי חוקי ולכן לא ארחיב בנושא).

ranzz

New member
למה שליחת קבצים בIRC

(שהיא DCC בדיוק כמו ICQ או MESSENGER לדוגמא) בלתי חוקית? או שהתכוונת נקודתית לקבצים לא חוקיים כמו שמועברים ברשתות P2P לרוב...

mikeoreli

New member
התכוונתי לזה

הרי בשביל מה להעביר קבצים חוקיים דרך הDCC כאשר ניתן להוריד אותם במהירות הרבה יותר גדולה מהאתר של המפתחים ?

למעלה