מה עכשיו?

מה עכשיו?

כבר כמה שנים לבד לפני שבועיים קיבלתי מייל מפתיע קרוב משפחה של חברה ממש טובה מתכתבים באינטרנט,קצת טלפון מה עכשיו? נפגשים עוד שבועיים פגישה ראשונה איך אני אדע שהוא האחד? איך להשתחרר מהפחד ומכל ההדחקות כמה זמן נמשך עד הפעם השנייה חודש? חודשיים? חצי שנה? אתם בטח צוחקים לכם.

אני

דווקא דואג....

odery

New member
אל תדעי שהוא האחד

אל תלכי בגישה שאיתו את בונה בית תלכיכי הוא ידיד/מכר ותני לסזמן לעשות את שלו.. יצא לי להתקל לאחרונה ב"מה שבא מהר הולך מהר" אני לוידת אם חיפזון הוא מהשטן...אבל הם בטח קרובי משפחה איכשהו. אז תפסיקי לבנות מגדלים...לכי בראש טוב ובחשיבה בריאה בהצלחה ותהני(לאו דוקא בסדר הזה)

לבבית11

New member
אני מאחלת לך

שלא יהיו לך ספקות ושתדעי בברור אם זה האחד ואם לא אז תדעי בברור שזה לא.כי הספק אצלי בכל אופן זה קשה.ושתזכי במהרה למצוא את בן זוגך ושיהיה בדיוק כמו שאת אוהבת

sari00

New member
גמלי..

הציעו שידוך לפני שבועיים. מבירור קצר שעשיתי שמעתי דברים מאד טובים. השדכנית הציעה שניפגש,הלכתי לפגישה וחזרתי מבולבלת לגמרי. לא יודעת אם זה בגלל שאני עדיין לא בשלה לפרק ב` או שזה בגלל הבחור. מה שברור לי זה שאנחנו קודם צריכות לדעת אם אנחנו רוצות ומוכנות לזה ,ומה בדיוק אנחנו רוצות. לפני זה אין טעם להיפגש..

מרגישה מוכנה...

ברור לי מאוד מה רוצה יודעת להגדיר גם מה לא, שזה לא פחות חשוב. כנראה שנמשיך להתכתב באינטרנט ולשוחח בטלפון עד הפגישה עוד שבוע המון פרפרים צריך לקפוץ למים מתישהו. הקדוש ברוך הוא עזר עד עכשיו נשאר להמשיך לסמוך עליו ועל האינטואיציה

טיטניק1

New member
דבר ראשון

עלייך להכיר את עצמך!! תכונותייך לטוב ולרע... מה את מחפשת לעצמך? מה את חושבת שיתאים לך בהתאם לאישיותך? האם הפנמת תובנות חיים מהעבר?? וכו וכו כשתדעי את עצמך...יהא לך גם קל ונכון לענות לעצמך על שאלותייך!! אז גם תרגישי פחות מפוחדת.... אז גם אולי תביני שלא ניגשים מתוך לחץ....שאין בזה אולטימטומים.... פחד=אצבע על הדופק כל עוד זה במינון הנכון....-זה מעלה! כשהפחד קיים במינון מופרז (כפי המשתמע....)-הוא יכול לשמש לרועץ! נ.ב. לא ראיתי כאן סיבה שתגרום לי לצחוק.....

למעלה