מה עושים...

shirlove

New member
מה עושים...

מה עושים אהוב שלי מה עושים אמרת לי שלאהוב פירושו לקבל אמרת לי שלאהוב פירושו להתמודד מה עושים אהוב שלי מה עושים אמרת שלהביט ולומר :"אני אוהבת" לא מספיק אמרת שאהבה זה לוותר...לאהוב מה עושים אהוב שלי מה עושים אני כ"כ רוצה לעמוד עכשיו מולך... כ"כ רוצה להגיד לך שאני רוצה רוצה לקבל אותך רוצה לאהוב שאני שוכחת מה שהפריע לי בך ורוצה .... מה עושים אהוב שלי מה עושים מה עושים עם התחושה הזאת מה עושים עם הכאב של הפרידה הזו מה עושים אהוב שלי מה עושים מה עושים עם הדמעות... מה עושים עם אותם שירים אהוב שלי אני יודעת שאתה לא בשבילי ובעצם על מה אני בוכה אהוב שלי, הרי זה אתה שלא היית בסדר איתי... הרי אתה הרסת את הקשר, הרי אתה זה שלא הבנת... או שבעצם שנינו לא הבנו?!

../images/Emo7.gif

ברוכה הבאה למועדון הלבבות השבורים

shirlove

New member
כן רק שבמקרה שלי

אני שברתי לו,או שזה היה הדדי לא יודעת....וזה גם היה מזמן-פשוט משהו שמישהו כאן כתב הזכיר לי את זה...ולא ממש בא לי להצטרף למועדון הזה-נכנסתי אליו אולי בחודש הראשון של הפרידה,ועזבתי

אין שמח ממני אם את לא נמצאת במועדון הזה

בשבילי אהבה היא דבר מורכב, כואב ומסובך. אני לא בטוח שאני רוצה עוד סיבוב.

shirlove

New member
מבחינת כולם

אבל לא שווה לשקוע בזה סתם...ממשיכים הלאה

lioritaaa

New member
מצד שני,

אהבה היא דבר מדהים, ממלא ומחזק. האהבה גורמת לאנשים לפרוח, אהבה בלב, בכלל, זה מתכון לחיים מאושרים [לא אהבה רומנטית,אלא קיום הרגש הזה בלב ויכולתו לצאת החוצה]. בחיים לא הייתי מוותרת על אהבת אמת....

shirlove

New member
באמת שאני מנסה לעשות את החשבון נפש וגם...

וגם מנסה לחשוב אם שווה לי לחזור אליו או שזה מיותר.... לא חושבת שעשיתי משהו לא כמו שצריך,בנוגע להרס של הקשר הוא היותר דומיננטי....אבל אני חושבת שאחרי הפרידה הארוכה הזו אולי הדברים יראו אחרת בעיננו....מה את חושבת?!

מה אני חושבת..

שזה גישה של בגרות ובשלות וגם אישה שבעלה בגד בה עם כל העצב אשמה במקצת.. כמו שאני אשמה במה שקרה לנו.. כולם אשמים מישהו אשם שלא ער למצב והזניח הכל, מישהו שהיה תמים מדי, מישהו שהיה נאיבי, מישהו שלא ידע לבטל את היצרים, אחר שלא ידע לדבר ותקשר, אחר פשוט קם והלך.. ואני יכולה להמשיך.. כולם אשמים.. מצאי במה את אשמה והחוכמה לא לחזור אחורה אלא להמשיך קדימה ואם זה זה זה יחזור יהיה חזק וטוב יותר מפעם קודמת.. <אני יודעת שבזה אני מאמינה>

shirlove

New member
כלומר שאם נחזור

אחרי 5 חודשים של פרידה,זה יכול להצליח יותר מלפני כן?!וכל מה שאמרת על נאיבי,הזנחה,דיבור ותקשור-כל זה זה הוא.אז איפה אני אשמה בדיוק?!

shirlove

New member
הבעיה היא לא בנתינת האהבה

זה הצד החזק שלי,נדמה לי....למרות שהוא אמר שלא ידעתי לתת מספיק אהבה-אני חושבת שהתעניינתי בו ומאוד.השיר בעצם כותב על מה עושים עם כל הרגשות שבלב אחרי הפרידה...שיש רצון לנסות שוב,אבל המוח יודע שזה לא כדאי.

למעלה