מה עושים???

מה עושים???

אני מאוהבת ברמות מטורפות בגבר מהמם,אני כול היום רק חושבת עליו,רק רוצה להיות איתו לשמוע אותו.נהייתי חולה מאהבה אליו..הבעיה היא שהוא רואה אותי בתור עוד אחת מהידידות שלו וברגע שאני יגיד לו את האמת הוא ינתק איתי את הקשר,באמת חשבתי לנסות להתנתק ממנו כדי שהלב שלי לא ישבר יותר אבל כל פעם שאני מחליטה כך זה מחזיק ליומיים בלבד ואז אני לא מחזיקה מעמד וחוזרת לדבר איתו.בבקשה תיעצו לי מה לעשות כי כל המצב הזה מתסכל אותי וגורם לי למצב רוח ירוד

sweetdreams

New member
לא כתבת בני כמה אתם..

ואיך את יודעת שברגע שתגידי לו את האמת הוא ינתק איתך את הקשר?? נשמע שאת משוכנעת בזה שהוא לא מעוניין, ואם זה המצב, אז אין מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב.. אבל למקרה שזו סתם תחושה, חוסר ביטחון, הערכה נמוכה במיוחד.. תראי, אני לא כ"כ מאמינה בלבוא ולצאת בהצהרות שלא ברור מאיפה הן צצו פתאום. זה מיותר, זה מביך, ברוב המקרים זה יגרום לצד השני להרתע ממך ולא להתנפל עלייך בחזרה בהצהרה תואמת.. אני יותר מאמינה בגישוש.. ולסמוך על החושים שלך קצת שתדעי לזהות נכון את הפידבקים מצידו.. תנסי להתקרב אליו קצת יותר, להתחיל איתו קצת, אם את רואה היענות או שנוח לו עם המצב, את יותר מרשאית לנסות טיפה יותר..

yoli

New member
תני פייט

תגידי לו , קל להגיד קשה לעשות , אבל זה יפתור לך מלא בעיות ומחשבות ..

למעלה