מה עושים

• פותח הנושא netaK
  • פורסם בתאריך

trigotrigo

New member
אבל אני מנסה!

אני מנסה, מתקשר, מדבר, מחפש, בודק מה המצב.. מה אני מקבל בתמורה? גורנישט מט גורנישט.. ומה הכי עצוב? שאם אני איעלם לי פתאום, ככה, סתם, בלי להודיע (וגם עם להודיע, כי פשוט אי אפשר לתפוס אותם כדי להודיע), הם לא ישימו לב לזה, ולא יהיה איכפת להם.. מה ביקשתי? שפעם בחודש ירימו טלפון לשאול מה קורה?

trigotrigo

New member
בדיוק מה שזה אומר.

זה אומר שלטלפון שלי אין שיחות נכנסות חוץ מאבא וטעות, זה אומר שבסופי שבוע אני יושב לבד בבית או בדירה בת"א ולא יוצא (כי אין עם מי וכי אין לאן), זה אומר שככה זה גם באמצע השבוע.

Nimst

New member
גל

בקשר לחלומות הקצת-יותר-גדולים. אני מגיעה לארץ עוד פחות משבוע. אתה רוצה שנפגש ונדבר על זה ותראה אם זה משהו שאתה באמת באמת רוצה? אם תגלה שכן, אפשר להתחיל לדבר ת'אכלס על מה עושים כדי להגשים את זה, ואני אשמח לעזור. החלק הכי קשה הוא להתחיל, נשבעת לך.

זה, למשל

נתון שהוא לא בשיקולך. אתה פה, אתה חי זו המציאות. עכשיו יש לך ברירה איך להתמודד עמה לא איך לשנות אותה. להתמודד עמה זה אומר למצוא את טעם החיים, לשנות אותה זה אומר להחזיר מפתחות. אמרתי זאת פה אלפי פעמים - כל מי שנלחם במציאות ורוצה לשנות אותה, סובל.

Nimst

New member
נטע ../images/Emo23.gif

מה לא מסתדר? מה מרגיש לך רע? מה בדיוק את רוצה שיקרה אבל לא קורה? לי יותר קל להתמודד עם דברים כשאני יודעת (או חושבת שאני יודעת) מה באמת מפריע לי. הכי קשה כשזה ככה באוויר יש הרגשה כללית של "רע לי".

netaK

New member
קשה לאמר...

אני די מסכימה עם מה שגל אמר, אבל זה לא לגמרי שאני לא רוצה למצוא "בשביל מה", זה שאני אפילו לא יודעת מה אני רוצה, וזה סתם יוצר יותר הרגשה שאני חסרת תועלת, ששומדבר לא הולך, בניסיון לחשוב מה כאילו, כן הולך לי, זה לא עובד. יצא ממש בלאגן אבל כל המחשבות שלי גם ככה בלאגן כל הזמן.

למעלה