אני כן מבינה
כי את הארבע ומשהו שנים האחרונות ביליתי בדיוק במצב הזה, ובחר להאמין לי או לא, ככל שהזמן עובר זה נשעה קשה יותר ויותר [לצאת מזה]. "לא מצליח" זו פונקציה של נחישות בעיני, אני לא מאמינה שיש דבר שאנחנו לא יכולים לבצע, בעיני זה פשוט לא קיים. יש לא מספיק רוצים, יש מתקשים בגלל כל מיני סיבות שאנחנו צריכים לפתור עם עצמנו, אין לא יכולים. אז כן, זה מתסכל נורא, אני יודעת כמה זה מתסכל, אני ב חרתי לנשור בגלל התסכול הזה ואלוהים, כמה שזה קשה עכשיו לחזור לזה. אז קודם כל - לא משנה מה, לא מוותרים. למה? כי תאהב את זה או לא - אתה חי את החיים האלו, אתה יכול לקבל את זה ולהוציא את הטוב מזה [מה שנקרא לעשות לימונדה] או שאתה יכול לשבת בצד ולהרגיש רע [מה שנקרא לבכות על לימון שנשפך]. ההזדמנויות פתוחות בפניך בעיני, אתה לא בחור מטומטם והרבה אנשים מחבבים אותך. בנוגע לחברים, גישת ה"מה הטעם, בסוף במילא נריב וזה יגמר ונתרחק" היא הגישה הכי לא פרודקטיבית שיש, והיא נכנסת בקול תרועה רמה תחת מה שאני מכנה "הלקאה עצמית" או "סירוס עצמי" [שזה אגב, מה שאני מתמחה בו, המטפלת שלי קוראת לזה אנורקסיה רגשית]. אוקי, אז יום אחד זה יגמר, אז מה? למה לחיות בפחד מזה, ולמה לשפוט קשר שיכול להיות נהדר [על כל הנאחס שיכול להיות בו גם] על פי איך שהוא נגמר או אם הוא בכלל נגמר? אנשים באים ואנשים הולכים, כשקיבלת מהם מה שהיית אמור לקבל [שים לב, לא מה שרצית, מה שהיקום החליט שאתה צריך לקבל] או להיפך - הם עוברים הלאה, או שאתה עובר הלאה, ומכירים אנשים חדשים, לומדיםם וגדלים ומתפתחים איתם וכן הלאה. מזה החיים מורכבים, וזה מה שעשוה אותם יפים, כי אחרת היינו נמצאים במצב סטטי ולא משתנה וזה - משעמם. אז כן, בסופו של דבר זה עניין של בחירה בלבד. קל? לא, אל תחשוב שאני אורמת שזה קל, אבל גם אל תבלבל בין קל לפשוט, הדבר הכי ]שוט בעולם יכול להיות קשה יותר מיהלום והדבר הכי מסובך בעולם יכול להיות קל יותר מנוצה [כלומר, באמת, לקרוא את שרה"ט זו לא המשימה הכי פשוטה בעולם, אבל זה קל כי זה כיפי וכי אוהבים את זה ומשקיעים בזה]. עצתי? שקול טיפול, נכון, יש לזה הרבה קשיים וחסרונות משל עצמו, אבל לפעמים אתה פשוט צריך יד מכוונת ומקצועית שתדע לעזור לך למצוא את השביל הנכון.