מה עושים....?
אוף... אני נמצא במצב ממש מעצבן! עוד חודשיים אני מתגייס (אמור להתגייס) ... אף פעם לא חשבתי על לעשות משהו אחר חוץ מלהתגייס... ז"א אני מאוד רוצה להתגייס זה מאוד חשוב לי.. ואז.. לפני איזה שבועיים קיבלתי אימייל מאיזה אוניברסיטה בחו"ל והם עושים בחינות בישראל ומי שיעבור אותם בהצלחה יכול לקבל מלגה מלאה ל 3 שנים ללימודים בחו"ל! עכשיו זה כעיקרון פתוח רק לבני 20-27 אבל בגלל שאני וידידה שלי השתתפנו באיזה פרוייקט מיוחד אז הם מוכנים לפתוח את זה גם לנו..(הם אמרו שהם רוצים נציגות צעירה
) ידידה שלי כבר יצאה מהצבא.. (בשביל בנות זה לא כזה קשה..) ועכשיו אני... מצד אחד: כמו שאמרתי קודם... הגיוס מאוד חשוב לי נורא חשוב לי לעשות את זה... מצד שני: הלימודים בחו"ל זאת הזדמנות של פעם בחיים... ובאמת לעשות משהו שאני רוצה לעסוק בו בעתיד.. (אני יכול ללמוד שם מוזיקה.. ) אז מה עושים..? מחזירים את החוב שלי למדינה.. או מסדרים לעצמי את העתיד.. (לצערי הדברים האלה לא הולכים ביחד..) יש עוד אפשרות... אני יכול לדחות את הצבא 3 שנים ואז להתגייס.... אבל אני לא אוהב כל כך את האפשרות הזאת... סתם מעניין אותי לשמוע מה אתם הייתם עושים.. יום טוב!
אוף... אני נמצא במצב ממש מעצבן! עוד חודשיים אני מתגייס (אמור להתגייס) ... אף פעם לא חשבתי על לעשות משהו אחר חוץ מלהתגייס... ז"א אני מאוד רוצה להתגייס זה מאוד חשוב לי.. ואז.. לפני איזה שבועיים קיבלתי אימייל מאיזה אוניברסיטה בחו"ל והם עושים בחינות בישראל ומי שיעבור אותם בהצלחה יכול לקבל מלגה מלאה ל 3 שנים ללימודים בחו"ל! עכשיו זה כעיקרון פתוח רק לבני 20-27 אבל בגלל שאני וידידה שלי השתתפנו באיזה פרוייקט מיוחד אז הם מוכנים לפתוח את זה גם לנו..(הם אמרו שהם רוצים נציגות צעירה