מה עושים?

מה עושים?

אני מרגיש תקוע. קשה לי... אני מסיים עכשיו י"ב, בן 18+. אני לא בטוח אם אני הומו או דו. אני לא בטוח אם אני נמשך לבנות משום שאף פעם לא יצא לי להתנסות (למרות שהיו לי חלקיקי הזדמנויות בעבר). אפילו לא נשיקה... אני בפנים, ואפשר להגיד שבערך טוב לי. כלומר, רוב הזמן טוב לי עם זה, ובמצבים כמו עכשיו רע לי עם זה. אז, אני לא יודע אם הטוב החלקי הזה באמת שווה משהו... אף אחד לא יודע עליי חוץ מידידה אחת. עכשיו, יש לי מספר בעיות: *יש לי חברים (סטרייטים) שלא יודעים עליי כמובן וגם לא חושדים בכלום מסתבר. בזמן האחרון אני מרגיש שמה שהיה לי איתם פעם במשותף כבר לא תקף לעכשיו, ושכאילו זה שהם לא יודעים על זה גורם לי להרגיש הרבה פחות מחובר אליהם...עזבו את הקטע של להעמיד פנים במצבים מסויימים, זה כל הקטע שצריך לחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו- האם זה מחשיד? מצד שני, אני גם לא רוצה להגיד להם. אני בספק אם הם יראו את זה באור חיובי. כלומר, החשיבה שלהם לפי דעתי לא בוגרת, במיוחד לא בקטעים האלה. אני מחפש אנשים שאני יוכל להיות איתם פתוח לגמרי, בלי לחשוב על כל מילה שנייה שלי. שאני ארגיש איתם משוחרר מהבחינה הזו, זה מאוד חשוב לי. איך מגיעים למצב הזה? הרי לחברים שלי אני לא אספר. יש לי רק את הידידה שיודעת אבל קשה לי להגיד שזה מספיק לי... אני רוצה להכיר אנשים "כמוני" . איך עושים את זה? איפה מוצאים אותם? למה הם מסתתרים? וכן, ניסיתי להכיר אפילו דרך הפורום הזה. אבל לא הלך...הכל מרגיש רחוק, לא קשור, ותקוע... בקיצור, אני מתוסבך. מצד אחד טוב לי עם המצב הקיים כי לפעמים כיף לי עם החברים שלי (מצחיק איתם, לא שיחות נפש - ממש לא). מצד שני, בא לי משהו מעבר לזה ואני לא יודע איפה למצוא את זה. עזרו לי...תודה

היי :)

מה שאתה מרגיש הוא הכי טבעי בעולם והכי הגיוני ומתבקש.... אתה מחפש אנשים שדומים לך, שהם כמוך, שתוכל להתחבר איתם ושעוברים מה שאתה עובר.... בקשר למקום שבו תמצא את זה- זה יכול להיות פה או באיגי או באגודה להומואים ולסביות או בכל סביבה אחרת שיש בה הומואים ולסביות שהם כמוך ויוכלו לעזור לך להתמודד ולחוות וכל זה... תנסה ליצור קשרים פה ושם, אל תרגיש לחץ לעשות את זה כבר אלא קח את הזמן ותן לעצמך להשתלב איפשהו- איפה שמתאים לך... עם הזמן אני מאמין שהכל יהיה בסדר

orrr18

New member
הסיפור שלך מזכיר לי

את הסיפור שלי לפני שסיפרתי לחברים שלי... בדיוק השבוע ישבתי עם חבר שלי שרק עכשיו חזר מ-5 חודשים בדרום אמריקה והוא, סטרייט לגמרי, אמר לי: "אתה יודע שזה שסיפרת לנו עשה לך רק טוב?" אל תזלזל בחברים שלך... מי שאוהב אותך באמת יהיה שם בשבילך גם אחר כך, ומי שלא לא שווה אותך... גם אני פחדתי מהרגע הזה בטירוף, וגם חברים שלי לא חשדו בכלום, והמצב ביננו היה בדיוק כמו שאתה מתאר פה... היום, מאז שסיפרתי להם, אני לא יכול לדמיין איך זה היה לפני, וכמה טיפש הייתי שהסתרתי כ"כ הרבה זמן... אתמול אפילו הצלחתי לגרור את אחד החברים הסטרייטים שלי איתי לפאב של גייז... (לא משנה שהוא פחד ללכת לבד לשירותים...
) אנשים בני גילך שמכירים אותך טוב ועוברים איתך כ"כ הרבה יקבלו אותך... אין לך מה להפסיד... אני סיפרתי אחרי תקופה ארוכה שבה שיחקתי את המשחק של הכל בסדר, אבל בפנים הרגשתי בדיוק כמוך... מתוסכל... ואין לי אפילו חבר אחד שהתרחק ממני בגלל זה, להפך... זה שהם סטרייטים לא אומר שהם לא יקבלו אותך או יהיו שם בשביל להעניק לך חיבוק... אם אתה מרגיש שלם עם עצמך ומוכן, ספר להם... זה יעשה לך רק טוב, ויהפוך את הקשר שלכם להרבה יותר מקשר של "מצחיק איתם"... אתה תראה איך הקטע של שיחות הנפש יגיע, והעומק של הקשר יהיה חזק הרבה יותר... בהצלחה!

orrr18

New member
לא מגלה... ../images/Emo3.gif

סתם..
אממ.. קוראים לשיר "מבול". זה שיר חדש של קרן פלס שיהיה בדיסק הבא שלה... והוא קצת שונה מהסגנון הרגיל שלו.. יותר בס וחשמלית...

vbn9

New member
יו ידעתי ששמעתי אותו איפשהו...

בהופעה ששודרה בגלגלצ
אחרי שאמרת שזאת היא, זה נורא הסתדר לי...... הסגנון כתיבה הוא באמת שלה, החרוזים האלה

Li r a N

New member
היי בחור,

אתה לא מתוסבך בכלל, אתה פשוט נמצא במצב שבו אתה לא כלכך יודע מה לעשות כי אין לך יותר מדי אפשרויות. אני לא מכיר את החברים שלך אז אני בטח לא יכול להחליט עבורך אם הם ייקבלו אותך או לא, זה גם משהו שאתה לא יכול לדעת כלכך, אלא אם כן אלו חברים ממש טובים שלך ולפי ההרגשה שלך ולפי איך שאתה מכיר אותם אז אולי יכול להיות לך איזשהו ספק בענין הקבלה. להכיר אנשים כמוך וכמוני - אתה יכול בכל מקום. אפילו כאן
יש פה אנשים מקסימים. התקופה הזו תעבור, כולם עוברים אותה. יהיה בסדר!

../images/Emo204.gif תשאיר את המגדר בצד.

מתישהו תבין בעצמך אם אתה בי או הומו. אני למשל, עד שגיליתי מה אני לקח זמן, בהתחלה חשבתי שאני הומו. אבל אז גיליתי שאני גיי בעצם.

לצאת, לצאת.... ולצאת

ההודעה שלך, כולה, נראת לי כמו after school special על למה חשוב לצאת מהארון. לדעתי, אין לך אפשרויות אחרות, הדרך היחידה לא "לחשוב על כל מילה שנייה" היא לצאת מהארון. בשבילי, כרגע, ההבדל ברור. אני יודע איך אני מרגיש בחברת אנשים שיודעים עלי, לעומת איך אני מרגיש (ומתנהג) בחברת אנשים שלא. וההבדל, אתה יכול לנחש, ענק. הדרך היחידה (שוב, לדעתי) להישאר קרוב לחברים שלך היא להרגיש בנוח איתם, והדרך היחידה לעשות את זה היא לצאת מהארון. וחוץ מזה, אתה תתפלא כמה ההתנהגות של החברים שלך יכולה להיות בוגרת ברגע שהם יבינו כמה זה חשוב לך (כמה חברים שלי ממש הפתיעו אותי בקטע הזה). שיהיה בהצלחה (-:

D a r k S u n

New member
לאט לאט

לפני שנה הייתי באותו מצב, פשוט צריך לאט לאט לספר לעוד חברה ועוד חבר... ובסופו של דבר כבר הכל יסתדר (בע"ה)

גם אני מגיב פה..

קודם כל זאת הרגשה טבעית להרגיש פחות מחובר לחברים האלה ושיש הרבה פחות משותף איתם אבל עם זאת אני לא חושב שצריך להתנתק מהם כי לא טוב היות האדם לבדו.. בקשר לשאלה אם לספר להם או לא אז רק כשאתה תהיה מוכן במאה אחוז שזה מה שאתה רוצה לעשות תעשה את זה, ככה אבל אתה נשמע שלם עם עצמך שזה טוב :) אם תרצה להתעייץ או סתם לדבר אתה תמיד יכול לפנות אליי במסרים האישים :)

B666ME

New member
WOW

אני כל כך באותה סירה!!! ממש! האמת אני לא ממש בטוח אבל אמור להיות לי פגישה ראשונה אולי עוד היום... אז אני מרגיש רגל בחוץ... אני הכרתי וניפתחתי בצ'אטים... זה קצת קשה למצוא אנשים דומים ולא סתם חרמנים עצלנים אבל יש וזה פשוט כיף לפרוק אצלהם... לדבר בפתיחות... יהיה נחמד להכיר...
ביי בנתיים... ולצאת זה נראה לי הדבר הכי נכון לעשות קשה אבל בטווח הרחוק זה בטח יקל עליך...

תודה רבה לכולם :)

התגובות שלכם מאוד מעודדות ונותנות כיוון לגבי מה אפשר לעשות עכשיו... אני לא חושב שאני אצא כרגע, זה עדיין קשה...אבל נראה לי שכדאי שאני יותר יפתח לכל הנושא, ואולי זה בסופו של דבר יביא גם שינוי חיובי ובסופו של דבר יגרום לי לצאת [:

probably

New member
אנשים כמוך, משמע הומואים/בי.

מה שאומר שאם אתה רוצה למצוא, יש לך כמה הזדמנויות. פורומים כמו זה. ופה אפשר למצוא אנשים נורמלים. *אני לא נחשב נורמלי.* אטרף/צ'אטים, אין שום צורף להוסיף במילים את הזעזוע שלי. מועדונים/פאבים כמו אוויטה ודיוה, שגם שם אפשר למצוא אנשים די מגוונים. בכל מקרה. מציע לך למצוא חברים אמיתיים, לא סתם, אמיתיים. כי חברים שהם לא אמיתיים, הם לא באמת שווים לך משהו חוץ מכמה צחוקים. מציע לך לחפש את האמת האמיתי שלי גם אם היא לא כוכה ביציאה מהארון. ובעיקר תהנה מהחיים! יום נעים.

למעלה