מה עושים?

מה עושים?

אני מרגיש תקוע. קשה לי... נראה לי שהצגתי את עצמי פה פעם אבל לא סיפרתי על עצמי...אז הנה- אני מסיים עכשיו י"ב, בן 18+. אני לא בטוח אם אני הומו או דו. אני לא בטוח אם אני נמשך לבנות משום שאף פעם לא יצא לי להתנסות (למרות שהיו לי חלקיקי הזדמנויות בעבר). אפילו לא נשיקה... אני בפנים, ואפשר להגיד שבערך טוב לי. כלומר, רוב הזמן טוב לי עם זה, ובמצבים כמו עכשיו רע לי עם זה. אז, אני לא יודע אם הטוב החלקי הזה באמת שווה משהו... אף אחד לא יודע עליי חוץ מידידה אחת. עכשיו, יש לי מספר בעיות: *יש לי חברים (סטרייטים) שלא יודעים עליי כמובן וגם לא חושדים בכלום מסתבר. בזמן האחרון אני מרגיש שמה שהיה לי איתם פעם במשותף כבר לא תקף לעכשיו, ושכאילו זה שהם לא יודעים על זה גורם לי להרגיש הרבה פחות מחובר אליהם...עזבו את הקטע של להעמיד פנים במצבים מסויימים, זה כל הקטע שצריך לחשוב פעמיים לפני שאתה אומר משהו- האם זה מחשיד? מצד שני, אני גם לא רוצה להגיד להם. אני בספק אם הם יראו את זה באור חיובי. כלומר, החשיבה שלהם לפי דעתי לא בוגרת, במיוחד לא בקטעים האלה. אני מחפש אנשים שאני יוכל להיות איתם פתוח לגמרי, בלי לחשוב על כל מילה שנייה שלי. שאני ארגיש איתם משוחרר מהבחינה הזו, זה מאוד חשוב לי. איך מגיעים למצב הזה? הרי לחברים שלי אני לא אספר. יש לי רק את הידידה שיודעת אבל קשה לי להגיד שזה מספיק לי... אני רוצה להכיר אנשים "כמוני" . איך עושים את זה? איפה מוצאים אותם? למה הם מסתתרים? וכן, ניסיתי להכיר אפילו דרך הפורום הזה. אבל לא הלך...הכל מרגיש רחוק, לא קשור, ותקוע... בקיצור, אני מתוסבך. מצד אחד טוב לי עם המצב הקיים כי לפעמים כיף לי עם החברים שלי (מצחיק איתם, לא שיחות נפש - ממש לא). מצד שני, בא לי משהו מעבר לזה ואני לא יודע איפה למצוא את זה. עזרו לי...

gooligay

New member
שלום לך...

האמת היא שאני לא זוכר אותך,כך שאני משער שגם אתה לא אותי, גלי עוד 18 ימים בן 17 ממושב בשרון, ברוך השב
אני מאוד מאוד מאוד מזדהה איתך, הייתי במצב מאוד דומה לקראת היציאה שלי מהארון. היינו חבורת בנים של 5-6 חברים שהיינו יוצאים בסופי שבוע ומעבירים את רוב ההפסקות בבית ספר ביחד וזה לא שלא היה לי נחמד איתם אבל אני לפחות הרגשתי שאני מחפש משהו מעבר, מישהו שאני אוכל לספר לו דברים שהם קצת מעבר לצחוק, מישהו שאני אוכל לצאת בפניו מארון ויתן לי חיבוק ולא יחשוב שאני צוחק איתו. היציאה מהארון שתכננתי לעשות וההרגשה שהחברים שלי הם לא ממש חברים שלי או לפחות לא החברים שרציתי שהם יהיו הובילו אותי לשנות כמעט כליל את מעגל החברים שלי. את היציאה מהארון, כמוך, התחלתי עם ידידה טובה וזה המשיך לכל מעגל החברים המצומצם והמשפחה. האחרונים שבחרתי לספר להם היו החברים הבנים שלי וזה בעצם היה סיכום של החברות בינינו, לא בגלל שהם הומופובים נוראיים אלא בגלל שהם לא מספיק בוגרים ובשלים להבין את הנושא ואני כבר העדפתי לשנות את מעגל החברים. באיזשהו שלב יצאתי מהארון בישיבת צוות של התנועה ואמרתי מבחנתי שזה כבר לא סוד ואז הדבר פורסם במהירות יתרה, זה בהחלט היה הנושא החם של השבוע והרבה הרבה מאוד אנשים דיברו על זה. זה הגיע למצב שיומיים אחרי היציאה שלי מהארון הסיור הגיע למנהל בית ספר והוא קרא לי לשיחה על הנושא, להבהיר לי שזה בסדר מבחינתו ושאם אני צריך עזרה הם שם בשבילי. בכל אופן, אנשים מהשכבה ומכל בית ספר מאוד היו נחמדים לנושא, אנשים באו ואמרו לי שאני מאוד אמיץ, חיבקו אותי ומאוד התעניינו וכך יצא שהכרתי הרבה אנשים והתחברתי הרבה יותר אליהם כך שלבסוף זה מה שהוביל אותי לשנות את מעגל החברים, כך שכיום אני נמצא בסביבה שהרבה יותר מקבלת אותי ושאני יותר מתחבר אליה ומרגיש פתוח. קודם כל, למרות הניסיון הכושל להכיר אנשים פה אני מאמין שאם תהיה פעיל בפורום ותבוא למפגשים כן תצליח להכיר אנשים שתתחבר אליהם. אני יכול להגיד שגם בעקבות היציאה שלי מהארון שהתפרסמה בכל רחבי בית ספר באו אלי אנשים ויצאו בפני מהארון כך שלמרות שזה היה נראה בתחילה שאני ההומו ביחיד בבית ספר (קצת לא הגיוני בהתחשב בכך שיש 2000 תלמידים בבית ספר) יצא שבסוף יש יותר ממה שתארתי לעצמי, הם פשוט באמת מסתתרים ומפחדים מהיציאה מהארון בדיוק כמוך.

eliormagick

New member
נמנמנמ

קודם ברוך הבא(אם אתה מתכון להישאר...) ובתכלס אני מבין איך אתה מרגיש בכל הקטע הזה של החברים הסטרייטים אז אתה יכול עדיין להישאר חבר טוב שלהם ולצאת ולבלות איתם ואולי אתה לא תהיה הכי פתוח ובעצם מי שאתה באמת אבל זה לא אומר שלא תוכל להנות איתם ולבלות איתם גם לי יש חברים סטרייטים שממש לא חושדים בי ואני האמת גם לא ממש הכי מי שאני איתם.. שם מסיכה כזאת כדי שלא יגלו אותי אבל זה לא אומר שאי אפשר להנות איתם ועדיין להמשיך לבלות איתם. ובנוגע למצוא אנשים כמוך... באמת שלא חסר יש הרבה קבוצות שאפשר להכיר אנשים שם... איגי ברנוער הבית הפתוח(אם אתה מירושלים) מפגשי פורומים מסייבות גייז אם אתה בקטע או סתם מסיבות של איגי וכאלה שיש לא מעט גם... קח ידידה איתך שמכירה אותך ויודעת עליך ותלכו לאנשהו מכל המקומות האלה ועוד מקומות שתגלו. ותן לעצמך זמן בנוגע להגדרה של הומו דו וכל זה... אני מניח שבמוקדם או במאוחר יבוא מישהי או מישהו שיגרום לך להבין מה אתה...

James Hammerton

New member
אנשים כמוך יש בכל מקום

רק צריך לנסות להכיר אותם. אין מישהו בשכבה שלך שאתה יודע עליו? או בשכבה מבוגרת יותר? או מישהו באיזה חוג או מקום אחר שאתה נמצא בו? חוץ מזה, אתה יכול גם לנסות ללכת לקבוצה של איגי הקרובה לביתך. אני יכול להבטיח לך שבסופו של דבר תכיר אנשים, כי מה שבטוח הוא שיש כאלה - ואפילו לא מעט

טוב לדעת

שאני לא היחידי שעובר את זה. ממש עזרו לי התגובות פה, זה תמיד נחמד לדעת שיש אנשים שמזדהים איתך. אני אחשוב על כל ההצעות שפה... תודה!

חמור007

New member
כמו תמיד...

כמו תמיד אני אומר, לא רק אתה עובר את זה, לא רק אתה לא מרגיש נוח עם זה - כולם עוברים את זה. אז אני חושב ש-99% מהפורום כולל אני מזדהים איתך :)

......

כמו רוב החברה פה גם אני עברתי ת'סרט הזה למרות שץמיד נהינתי לצאת עם אותם 10-15 אנשים שאיתם אני כבר מהיסודי...בשל מסוים בחיי הכרתי סוג אחר של אנשים...אנשים שיקריבו את החיים בשביל לעזור לאחרים...הכוונה למתנדבי הנוער של שירותי כבאות והצלה ת"א-יפו בסופו של דבר גם לי יצא במב שבו יש לי 2 מעגלי חברים...החברה מהבצפר והחברה מהתחנה ההבדל? עם האנשים מהשכבה תמיד הייתי האוטסיידר שמנסה להדחף למעגל הממש מגובש בכיבוי האנשים האבו אותי וקיבלו אותי איך שאני....מה שבסוף הגיע למצב שבפנם אני יצאתי מהארון[גם....חחח בישיבת מדריכים] ולא רק שהם היו עם זה סבבה לגמרי...הם שיא התומכים [אגב 90% מהמתנדבים הם בנים] וכולם סטרייטים ועדיין הם אוהבים אותי איך שאני ובגלל מי שאני...לא הגלל הזהות המינית מינית אני מאחל לך שיהיה לך בהצלכה בהמשך דרכך נ.ב. סליחה על השגיאות כתיב...מאוחר,אני עייף מת ואין לי עכשיו כח לתקן חחח לילה טוב

אורי 2 1

New member
ברוך הבא

תשמע,כמו שנאמר מעליי,להכיר אנשים אתה יכול בכל מקום. אני,למשל,הייתי בדיוק באותו המצב,לא היה לי מושג איך לספר לחברים שלי עליי,לא ידעתי איך הם יגיבו,אבל אם האנשים האלה הם באמת חברים שלך אז הם יקבלו אותך בדיוק כמו שאתה. אני יודע שהמשפט הזה אולי נשמע ריק,אבל זה נכון. כל החברים שלי יודעים עליי,ואפילו שניים מהחברים שלי בצבא הם הומואים. בכל אופן,שיהיה לך בהצלחה!

למעלה