מה עושים?????

tal4000

New member
מה עושים?????

היי בנות אני בטיפולי ivf והיום הרופא שלי אמר שכנראה נצטרך להפסיק את הטיפולים ושאצטרך לעבור לפרוסקופיה מכיוון שהחצוצרות שלי מפרישות נוזלים לרחם בגלל האנדומטריוזיס, שמעתי על ד"ר סוריאנו, השאלה שלי היא האם עלי לקבוע עם ד"ר סוריאנו לגבי ניתוח או קודם עם מחלקת ivf בתה"ש, (אגב אני בכלל באסף הרופא, זה משנה?)

נראה לי (אם אני לא טועה) שאין קשר

בין מחלקת IVF בתל-השומר, למחלקת אנדומאוטרוזיס בתל השומר. אם את אכן צריכה לעבור ניתוח לפרוסקופיה, אכן את צריכה את מחלקת אנדו, שאותה מנהל ד"ר סוריאנו. אכן זה לא טוב הנוזלים שהחצוצרות מפרישות, זה באמת מפריע להריון, לא יודעת יותר פרטים (משאירה לבנות חכמות יותר ממני כאן
) הרבה
בניתוח ובכלל

בוקר טוב

אני חושבת שהכי נכון יהיה לקבוע לפרופ' זיידמן (אפשר בפרטי, אפשר בתה"ש) גם רופא פריון וגם מבין לא קטן באנדו אז נראה לי השלב הראשון. אנחנו כאן

ר ו מ י ה

New member
נוזלים בחצוצרות

אני מניחה שהרופא שלך איבחן נוזלים בחצוצרות או בשפה הרפואית- הידרוסלפינגס אשר נגרם בד"כ מזיהום או דלקת, דבר האופייני לאנדומטריוזיס. ההנחה היא כי הידרוסלפינגס מוריד באופן משמעותי את הסיכוי להרות ולכן לאחר מספר נסיונות שנכשלו מומלץ לנתח ע"מ לנתק או לכרות את החצוצרה הנגועה. נתקלתי בהרבה מקרים שבעקבות הניתוח הצליחה האישה להרות כמעט באופן מיידי. במקרה הזה, אני ממליצה לך לפנות אל סוריאנו בתה"ש ( לא להתבלבל עם מחלקת ה-IVF , מדובר במחלקה אחרת).

למעלה