מה עושים..

צומיש

New member
ת'אמת..

שאני הייתי תקועה כמוך.. וללב חוקים משלו הכי נורא אי אפשר לשקר לו

צומיש

New member
המ...

אני מנסה להשלים עם עצמי קודם כמו שרשמתי.. wellcome to the club

elena20

New member
לדעתי תתנו לו צ'אנס, תכירי אותו

יותר לעומק מי יודע אולי זה יתפתח לקשר טוב, כמובן וזה במידה הוא מוצא חן בעינייך, אם את יודעת מראש שאין סיכוי שבעולם שתהיו ביחד,אז באמת אין טעם.

צומיש

New member
מניסיוני...המועט..

ניסיתי כמו שאמרו לך ונכנסתי ליותר סרטים בל זה תלוי איזה מצב את ומה את מרגישה לאקס.. אני כמו שרשמתי היום מנסה קצת לבד.. ומקווה שאם הזמן הכל חולף.. ואם לא אז כנראה שהוא היייעוד שלי...

תגובה

צריך לפעול לפי רגשותינו. אם יש לנו ענין כלשהו בבחור, אפשרי שנהיה אתו בקשר מסוג אחר, המתאים לנו. אם אנחנו באמת חשובים לו, יקבל את זה. אולי בעתיד נרצה לקרב את היחסים אתו.

ChilD SouL

New member
מניסיון -

אל תזרקי את עצמך לקשר. תני לזה זמן, תכירו\תצאו\תבלו יחדיו - אבל לא בקטע של מחוייבות וקשר זוגי אלא סתם אנשים שנפגשים בשביל לראות אם יש עתיד. אם תרגישי עם הזמן שאת רוצה מעבר או להתקדם [כמובן שקודם תסבירי לו שאת כרגע לא בנויה לקשר, לאו-דווקא פירוט של למה, כמה וכו'...] פשוט דברי איתו.

Norma Desmond

New member
נורא תלוי בסיטואציה

ולמען האמת, תלוי גם בך, בבחור שבו את מעוניינת ובהמון גורמים אחרים אני מציעה ללכת עם הלב. אם את לא מעוניינת, אז את לא מעוניינת. אם מישהו אחר מעסיק אותך, כנראה שזה לא הזמן המתאים לבחור המקסים שמעוניין. ואם בכל זאת חבל לך לוותר עליו או שאין סיכוי עם הבחור השני וחבל לך לפספס בגללו קשרים אחרים- אולי כדאי לך לנסות לתת צ'אנס לבחור המעוניין, אבל... אולי בתור ידידים? אולי עם פחות מחויבות? לנסות להכיר אותו יותר (בהנחה שאתם לא מכירים טוב כרגע) ואולי לגלות שעם הזמן את מתאהבת בו ושוכחת מהשני (במקרה הטוב) או להבין שזה לא זה למרות שניסית (במקרה הפחות טוב) בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

תודה..אבל,

העיניין שהבחור רוצה יותר מידידים..הוא לא רוצה לתפקד על תקן "האח הגדול"..הוא רוצה להיות ידיד שלי אבל בתור הבן זוג שלי מבחינה רצינית ורומנטית..לכן הדילמה.

Norma Desmond

New member
אני מבינה אותו

אין ספק שאף אחד לא רוצה להיות הידיד של הבחורה בה הוא מעוניין השאלה היא אם את מסוגלת להכנס לקשר מהסוג אותו הוא רוצה כשאת רוצה מישהו אחר תנסי לדמיין לעצמך את זה את רואה אתכם יחד? את רואה אותו כמישהו שיכול להיות בן הזוג שלך? את נמשכת אליו? הוא מלהיב אותך? את נהנית להיות בסביבתו? כשאני הייתי במצב הזה שאלתי את עצמי את השאלות האלו והתשובה הייתה- לא אני לא יודעת אם זו הייתה התשובה אם הבחור השני, בו הייתי מעוניינת לא היה בתמונה. אבל מכיוון שהיה מישהו אחר שרציתי, לא הייתה לי ברירה אלא להשוות. כשהבנתי שהמחשבות שלי הן "הלוואי שזה לא היה הוא אלא הבחור השני" הבנתי שאין טעם. נסי לשאול את עצמך את השאלות האלו ולהחליט לפי התחושות שלך, ולפי האינטואיציה שלך בתחום הזה אני לא מאמינה ב"לעשות את מה שאחרים מייעצים". רק את יודעת מה את רוצה באמת ומה מתאים לך. עכשיו זה הזמן לגלות מה זה

A d i 23

New member
אני יודעת מה אני הייתי עושה..

מקשיבה לתחושות שלי, ללב.. וזה מה שנקרא אמוציונאל מול רציונאל
הרגש מול ההגיון ואני יודעת שאצלי להגיון אין שום סיכוי כאן ! לא משנה כמה הוא יתעקש.. אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרת במילים של חברה של סבא שלי, אחרי שנפגעתי מקשר שהתחיל ונגמר, לפני כמעט שנתיים.. "גם אם את וויתרת, עד שהלב שלך לא יוותר, את לא תמשיכי הלאה.." וכן, כזאת אני, כשאני אוהבת, אני אוהבת, הלב שלי "אטום".. אז עכשיו ההגיון שבך אומר לך שאולי כדאי לך לנסות, כי אולי בסופו של דבר, זה כן יהיה זה, אולי זו התרופה ללב שלך שכל כך מתעקש על אחר (שאגב, עדיין לא הבנתי אם את בסוג של קשר כלשהו איתו) והנה, עומד מולך בחור מקסים שרוצה בקשר הזה איתך.. אז למה לא בעצם ?! לרגע זה נשמע נכון ופשוט לא ?
(מצוי מול רצוי) אבל ללב יש דיעה משלו (תקראי את החתימה שלי) שלהגיון אין כל חלק בה.. ככה זה, לפחות אצלי. אז כמו שאני מכירה ויכולה להעיד על עצמי, אני יודעת היטב מה היה עולה בגורלו של אותו בחור מבחינת קשר איתי. אין לו ולא היה לו שום סיכוי ! הרגש אצלי תמיד לוקח את הבמה המרכזית. שרון, אני לא יכולה להחליט עבורך, מה נכון לעשות ומה לא, אף אחד לא יכול. ההחלטה היא שלך. אני רק הצגתי לך את עמדתי והרגשתי בנוגע למצבים שכאלו..

למעלה