מה עושים?

מה עושים?

לפני כ-4 שנים נכשלתי ב-6 טסטים ומאז התייאשתי ולא חזרתי ללמוד נהיגה. בינתיים כמובן גם פגה לי התיאוריה... עכשיו אני רוצה לנסות שוב. מה עלי לעשות? אני ממש לא זוכרת את הפרטים של המורה הקודם שלי ואין לי מושג איך להשיג אותו? האם אני חייבת לקבל ממנו טפסים כלשהם?? מאיפה אני ממשיכה מכאן???

המלצה למורה נהיגה באיזור נשר

באותה הזדמנות - האם יש למישהו כאן המלצה למורה לנהיגה באיזור נשר?

Haunted

New member
את בדיוק במצב שלי

גם אני לפני 4 שנים למדתי נהיגה ונכשלתי בטסט ראשון, ואחרי זה מיד התגייסתי ולא היתה לי אפשרות להמשיך. לפני 3 חודשים השתחררתי ובשעה טובה עשיתי רישיון :) לצערי ולצערך את צריכה לעבור את כל התהליך מחדש... להוציא טופס ירוק, לעשות בדיקות רפואיות, לשלם אגרה, לעשות תאוריה מחדש... הטופס הירוק שלך פג ממזמן ואני בטוח שהמורה שהיה לך כבר זרק אותו. את לא מקבלת מהמורה שהיה לך כלום. כעיקרון אין לך שום קשר אליו עכשיו חוץ מעובדה שאת מכירה אותו. תצטרכי לעשות שוב 28 שיעורים. אצלו או אצל מורה אחר...

תודה...

המון תודה על התשובה. אין לי בעיה לעבור שוב את כל הבירוקטיה והבדיקות אבל 28 שיעורים??? אין אפשרות להביא אישור מהמורה הקודם שעשיתי כבר 28 שיעורים (אם אמצא אותו...)??? אגב, אם הטופס הירוק כבר פג תוקף, האם הבוחן יחשוב שזה טסט ראשון שלי? האם הוא לא יראה את ששת הטסטים שכבר נכשלתי בהם? אודה על תשובות...

Haunted

New member
../images/Emo4.gif

אני יודע שזה לשלם מלא כסף, אבל אין מה לעשות... שיעורי הנהיגה שלך פגים בדיוק כמו שהתאוריה שלך פגה. כשפגה לך התאוריה את לא יכולה להביא אישור שעשית פעם תאוריה ואז יחתמו לך שעברת תאוריה. תצטרכי לעשות תאוריה מחדש, בדיוק כמו שתצטרכי לעשות 28 שיעורים מחדש. אם יש לך טופס ירוק חדש ונקי, אז הבוחן לא יידע את העובדה שזאת פעם שניה שאת לומדת. זאת בחירה שלך אם את רוצה שהמורה שלך יגיד לו לפני הטסט או לא. לדעתי עדיף שתגידי לו שיגיד לבוחן שזה טסט שביעי שלך ופעם שניה שאת לומדת. אולי הוא יחליט לרחם עליך בטסט עצמו. אני בטסט שלי אמרתי לבוחן שזאת פעם שניה שאני לומד והוא עשה לי טסט של 10 דקות בלי חניות ובלי כלום. רק ימינה שמאלה ישר.

למעלה