מה עושים???

hnhlh

New member
מה עושים???

טוב אז הסיפור שלי הוא כזה... אני בי"ב והגיוס שלי זה ביולי (פרופיל שלי 97 קב"א 54+) בהתחלה רציתי ללכת לעתודה, אבל עכשיו אני לא כל כך בטוח שזה מתאים לי ואני יודע שלקרבי אני לא ממש מתאים כי אני גם יודע שאני אוכל לתרום הרבה יותר לצבא בתפקיד אחר כמו מודיעין למשל.... אז שלחתי להם פקס שאני רוצה להתמיין למודיעין (כי משום מה לא שלחו לי שום זימון !!) והם ענו לי ש "בנקודת הזמן הנוכחית, עם תום המיונים, לא נוכל למיינך לחיל המודיעין" וממש רציתי מודיעין ועכשיו לא נשארו לי הרבה אופציות..... אז מה עושים???? אין מצב שאני אוכל להיות במודיעין??

omath

New member
תשובה

קודם כל רק שתדע שיש המון תפקידים בצבא שהם גם קרביים וגם דורשים אינטלגנציה גבוהה, ככה שעם פרופיל 97 , יכולות להיות לך כאלו אופציות. בקשר למודיעין, הם קשים, הם אגוז מאוד קשה לפיצוח בנוגע למיונים שלהם , ולכן לנדנד להם , לא יעזור. אתה יכול לנסות לדחות את הגיוס שלך לפברואר -מרץ ואז אני מאמין שהם יתנו לך להתמיין , תתקשר , תשאל אותם עד איזה חודש אתה צריך להתגייס כדי שהם יתנו לך להתמיין.. סתם דוגמא, לי היה פרופיל 72 והוא ירד לפני חודשיים ל64 , ואז מודיעין אמר לי שהם לא מוכנים למיין אותי כי נגמרו המיונים.. אז שאלתי אותה ומה עם דח"ש? , אז היא אמרה לי שאם אני מתגייס בפברואר אני חייב לפחות להתגייס ביולי כדי לעשות מיונים(וזה היה בדצמבר כשהתקשרתי אליה).. סיבה לדחיית גיוס? המון: עשיית פסיכומטרי לפני הצבא, לעבוד כדי להרויח כסף ולעזור בבית, סיבה רפואית כגון : שימוש ברואקוטן(כמובן אם אתה רוצה את הסיבה הזו אז רצוי שתשלח מכתב דח"ש קרוב ככל האפשר למועד גיוסך), ניתוח כלשהו חו"ח.

hnhlh

New member
אולי לא הבנת אותי...

אבל לקרבי אני לא מתאים. אז יוצא שחוץ מהמודיעין לא נשארו לי אופציות.....

gevergever7

New member
כעיקרון...

האופציות של לא להיות קרבי עם פרופיל קרבי זה קצונה ייעודית, עתודה, מודיעין, לעשות בעיות, בן יחיד, בעיות ת"ש...

למעלה