מה עושים?

Shelger21

New member
מה עושים?

אני אפילו לא יודע בשביל מה אני רושם את ההודעה כאן..אני לא יודע מה אני מבקש אם בכלל מבקש משהו, אולי רק אוזן קשבת אולי רק לפרוק קצת מה שאני מרגיש אני נמצא בתחילה של משהו לא יודע אפילו מה זה.. אמן שידעתי להגדיר.. כל כך כיף לי, אני מרגיש שלם, אני לא רוצה שייגמר בחיים, אני לא יודע מה היא מרגישה אני לא מסוגל לשאול אותה ככה סתם כי אני חי בפחדים שהתשובה שאני אקבל תהיה לא אמיתית כי זה בא ממני השאלה.. אני לא יודע מה הולך הלאה אני לא יודע אם היא רואה אנשים אחרים חוץ ממני.. אני לא רוצה לשאול אותה "אז מה אנחנו, חברים?" אני לא רוצה להכביד עליה בשאלה הזאת..אני לא רוצה שתחשוב משהו רע אני לא יודע שום דבר בעצם, מה אני עושה, מה? כל כך כיף איתה היא מושלמת, היא מדהימה היא פשוט מיוחדת. למה זה לא יכול להיות קל יותר? למה אי אפשר להגיד לה שאני רוצה אותה ושאני לא רוצה שתתראה עם אנשים אחרים? שאני רוצה שהיא תהיה שלי ורק שלי, למה אני נשמע תלותי פתאום? פשוט בא לי לקחת אותה לארה"ב ולחיות שם עוד ועוד ועוד רק אני והיא..היא ואני.. אני אפילו לא יודע למה רשמתי את זה כאן :( אין לי ידידות, לא מאמין בזה, ואני ממש לא יכול לדבר על זה עם חברים שלי כי זה פשוט לא מתאים.. איך הם יגיבו..אני צריך עזרה מהצד הנשי..מהצד שלה.. שאלוהים יעזור לי.

אוי אתה חמוד!!!!!!!!

(הרסת אותי עם ה "שאלוהים יעזור לי"
) אממ.. לדעתי,אתה יכול לרמוז לה בעדינות על הצהרת כוונותיך
או פשוט לדבר איתה בשיחה מלב אל לב כזו .. חמימה ודביקה מה היא חלושבת עליכם. או להתאפק!!! (בטח גם היא משתגעת כמוך
) משעשע

Shelger21

New member
אני לא יודע איך לרמוז יותר

אני מפחד לרמוז מעבר..אני רוצה לנשק לה את השפתיים ושיהדקו אותי עם מהדק, שהמגע לא ייגמר לנצח כל כך מדהימה אין דברים כאלה..אין, לא קיימים אנחנו מדברים על הכל כאילו נולדנו יחד לא להאמין שהכרתי אותה עכשיו..ממש עכשיו.. יש רק נושא רציני אחד שאנחנו לא מדברים עליו.. מקווה שאתם מבינים למה אני מתכוון.. לא עונה, לא נותנת פרטים.. ואם אני אשאר רק עם נשיקות גם עוד 5 חודשים? יש לי צרכים, אני לא רוצה לקבל אותם במקום אחר, לא רוצה. רוצה אותה, אותה, ורק אותה, by help me god. למה, למה, למה, למה, למה זה כל כך קשה? אלוהים.

חח בני כמה אתם ?

(סורי על הציחקוקים .. אני לא צוחקת עליך אני צוחקת מהניסוחים שלך
) כמה זמן אתם "יחד" ?

Shelger21

New member
אממ אני 21

היא חיילת אנחנו מכירים פחות מחודש..וראיתי אותה מעט פעמים בתכלס.. פחות ממספר האצבעות שיש לי בידיים ולא יודע איך להתייחס לזה שאת צוחקת על הניסוחים שלי.. אני פשוט חושב שאני מאוהב.. וואי אני מרגיש כמו ילד בן 16, היא כל כך יפה בא לי למות

לא התכוונתי לפגוע בך..

פשוט הפרפרים שיש לך בבטן .. גורמים לי לחייך (חיוך טוב כזה
) אתם מכירים פחות מחודש. אני חושבת שכדאי לך להתאפק קצת.. קודם תכירו אחד את השני ורק לאחר מכן, תצא בהצהרות

Shelger21

New member
יש טוב כנראה בזה שרשמתי פה

תודה דבר ראשון.. אם כבר אז כבר..לדעתך אחרי 6-7 "דייטים" זה לא נכון להגדיר את הקשר בתור קשר מחייב? כאילו מה צריך לקרות כדי שזה יהיה לה מובן מאליו שאנחנו יוצאים ושלא יוצאים עם אנשים אחרים? הייתי אצלה..היא הייתה אצלי..היינו בסרט..טיילנו בחוץ.. כאילו עשינו בערך הכל בצורה כללית.. מתי אני אוכל להרגיש בנוח להגיד לה שלפי דעתי זה קצת יותר מסתם "דייט נוסף" ?

Snoopy2612aj

New member
גם לי היה...

הייתה לי גם בחורה כזו... שאמרתי שהיא כל מה שחיכיתי לו כל חיי... והיום היא לא מוכנה לדבר איתי בגלל שכנראה לחצתי עלייה... או שהיא לא הייתה מוכנה לזה... ולכן פ ש ו ש י ת צודקת... תחכה עוד טיפה... ותראה כמה שעינינים יסתדרו.

תגובה

אם טוב לך אתה, המשך להנות מקשר אתה והשקע בו ע"י נתינה והתענינות בדבור ובמעשים מענינים משותפים. היה טוב אליה מתוך אהבה אמתית. התענין בכנות בנושאים יותר אישיים שלה. כך אולי יתקרב לאט הקשר. גם אם לא יתקרב, המשך להיות אתה.

למעלה