מה עושים????????

D o r o t h y

New member
מה עושים????????

השכנים שלי שומעים מוזיקה בווליום מטורף, הבית שלי רועד מהבוקר.. זה נורא
הם לא עושים את זה בשעות לא מקובלות, אבל אני ממש לא שומעת את המוזיקה בבית שלי כי אני שומעת את המוזיקה (המזעזעת, יש לומר) שלהם! ירדתי למטה וניסיתי להגיד משהו אבל הם אפילו לא שמעו את הצלצול בדלת. פשוט לא פתחו לי. שמתי להם פתק על הדלת, אבל הם לא קוראים עברית. מה עושים?

shellyland

New member
איזו שפה הם כן קוראים?

זאת דירה שלהם או בשכירות? את יודעת מה מספר הטלפון שלהם? יש לכם ועד בית?

D o r o t h y

New member
רוסית. בשכירות.

ולא יודעת את מספר הטלפון, גם לא מכירה את בעל הבית. השכנה שמולם לא היתה בבית ואלה שמולי לא מוכנים להתערב.

חציחצי

New member
מנסיון עגום של חברה -

הדבר היחיד שעובד הוא שכן פושע, שגם אותו מעצבנת המוזיקה. היא ניסתה משטרה (אם זה בשעות מותרות - הם לא ממש יכולים לעשות כלום), את המשרד לאיכות הסביבה (מספקים לך מד-דציבלים, כדי שתוכלי לתעד את הזוועה, ואח"כ אולי עושים עם זה משהו, ואולי לא) וגם לדבר עם השכן - או עם הורי המחוצ'קן, במקרה שלה - מה שעזר ליומיים. בסוף השכן הערס שלה חטף עצבים ועלה לשם בעצמו, ומאז נהיה שקט. נסי לדבר איתם (בשעות שאין מוזיקה, כדי שלפחות ישמעו אותך דופקת בדלת), עדיף ביחד עם עוד כמה שכנים. אם זה לא עובד, התיידדי עם המאפיות בנתניה. האמת - במחשבה שניה, לו אני את, ולא פותחים לי את הדלת מחמת הרעש - הייתי מורידה להם את השלטר. אז בטוח היו יוצאים החוצה.

האגס 1

New member
הפסק נא! הפסק נא! הפסק נא!

חשבת להתארגן עם עוד כמה שכנים ביחד? על פניה של בן-אדם אחד הם תמיד יכולים לחשוב ש"נו, סתם איזה קרציה..." אבל כזה בא מכמה שכנים, יש לזה יותר כוח.

למעלה