:( מה עושים?...

בודדה1984

New member
:( מה עושים?...

6+ שנים ביחד. פעם אהבתי, עכשיו בעיקר הרגל, שום תשוקה, הוא מעין עלוקה, נדבק , קנאי בטירוף, רבים בכל פעם שיוצאים... קשה כבר! יותר מידי עצבים איבדתי. פעם באמת אהבתי והשלמתי עם הכל, עכשיו נמאס... נשאר ההרגל... הפחד שיהיה עם אחרת (או שזה לא פחד אלא רק הרגל)... אולי קנאה? עיני פקוחות לצדדים תמיד, רוצה אחר, האחר רוצה אותי... רוצה... אבל הרגל... מרחמת עליו, לא רוצה לפגוע בו כי לא רוצה שככה יפגעו בי... ישר מרחמת למרות הכל. כי הוא חלק ממני, אבל נמאס מהחלק הזה, כבר לא מתרגשת... מה לעשות?

shirazlovemor

New member
לא נשארים עם אדם מתוך רחמים.

ובטח שלא כשאת לא אוהבת יותר, כשאת רוצה בכלל מישהו אחר.

dudusch

New member
בשתי מילים...

תזרקי אותו
וברצינות... אנחנו נוטים להיות בקשרים שבעבור זמן הופכים להרסניים עבורנו ועבור הסביבה שלנו, מסיבות שגויות לחלוטין כמו "מה יגידו השכנים", "לא רוצה לבד" וכו'. נסי לחשוב איפה את רוצה להיות בעוד שנה שנתיים. נראה לך שהעתיד שלך כולל אותו? לדעתי זה לא הפחד שיהיה עם אחרת, אלא הפחד שהוא יהיה עם אחרת כשאת עדיין לבד... מה מפחיד אותך? מה מונע ממך לקום וללכת? הרגל הוא אחד מהסיבות. מה עוד? הפחד מלהיות לבד? הפחד משינויים? תלותיות? בריחה מאחריות על חייך (לא רוצה להחליט החלטות "גורליות")? אחרי שתביני מה הסיבה האמיתית, תוכלי לעשות את הצעד הבא, והוא לבחור האם את מוכנה "לשלם" את המחיר באהבה, בשמחה ובאינטימיות כדי לשמר את העז החולה הזו. ועוד משהו... אין לך מה לרחם עליו, אסור לך להקריב את עצמך על מזבח האושר שלו. זו מחשבה של מי שחשה חלשה וצריכה ש"יזדקקו" לה. בהצלחה

היי בודדה,

יודעת להגיד ביי ביי
זה הזמן לממש את היכולת הזאת
אם לשפוט **רק** מהניק שלך, את יוצאת עם הבחור מגיל ממש צעיר (מהחלק השני בניק), וגם לא מי יודע מה מאושרת איתו (מהחלק הראשון)... אתן לעצמי להנות מהספק שאני טועה עד שאכנס לתוכן ההודעה שלך... מה זה?
את חיה בשביל עצמך או בשבילו? ותסלחי לי, אם לא טוב לך ביחסים, גם לו לא טוב. אי אפשר שאחד מהצדדים יחייה באופוריה. הוא מרגיש שמשהו דפוק שם
אז את לא תפגעי באף אחד, ולמען האמת את תעשי לשניכם טובה גדולה. תעזבי!! אין לך מה לרחם עליו. במקום זה תרחמי על עצמך שאת נשארת יום נוסף במערכת יחסים שעושה לך רע וברור שאין לה עתיד...

את לא חושבת ש...

מגיע לך יותר טוב מזה? את לא חושבת על זה שלא טוב לך יותר? אם האהבה לא שם, והעתיד אינו נמצא באופק...הפתרון נמצא למול עינייך

BlackUnicorn

New member
אחלה בחלה :)

באמת שהכל מצויין. הלימודים סבבה, העבודה סבבה, בן הזוג סבבה :) ואפילו ירדתי 6 ק"ג החודש הזה, ככה שגם הדיאטה סבבה
מה אצלך? איך הצבא?

tomash1985

New member
כמה שזה יהיה קשה וכואב - להיפרד

הוא יהיה חלק ממך כל החיים 6 שנים זה לא חודשיים... אם את מכבדת אותו ואת קשר שלכם עזבי אותו שחררי אותו שמישהי אחרת תאהב אותו ותעניק לו ומצד שני גם את תזכי לאהבה אחרת אמיתית... נכון זה לא קל בכלל (מתוך ניסיון) אבל שחררי.... אומר לך את זה מכל הלב נשמה... בהצלחה ומחכה לשמוע מה החלטת, אני אחרייך בכל החלטה...ביי.

tomash1985

New member
הניסיון הוא מהצד ההפוך...

שאחרי זה הבנתי שזה היה עדיף באמת... גם היום אני נמצא אחרי מערכת יחסים שהיא ניפרדה ממני וגמרה... ת'אמת כואב לי וכן לפעמים אני מקווה שהסתובב לה הראש והיא תבוא לבקש לחזור.. אבל שאני עם ראש צלול ולא במחשבות ולא לבד ושקוע בהם אני אומר שעדיף ככה... רק הזמן הוא התרופה....

תגובה

מי שכתב למטה צדק: לא נשארים עם אדם מתוך רחמים. עליך להחליט, כמה את אוהבת אותו, ולפי זה להחליט, כמה להיות אתו.

לעזוב...

כי זה לא טוב להישאר ולהשלות אותו שהכל בסדר, כשהכל לא בסדר ואת מסתכלת לצדדים, רק בגלל שאת רגילה שהוא בחייך. תאזרי אומץ ותעשי את הצעד הזה, ותעשי ככה טוב לעצמך ולו.

אני ובעלי יצאנו 5 שנים לפני שהתחתנו

אנחנו שנה וקצת נשואים, ולפני כן גם היינו לעיתים רבים יותר נכון מתווכחים אבל אנחנו חולים אחד על השנייה, אני לא אומרת שאין שגרה אבל אנחנו אוהבים ודואגים אחד את השנייה, כיף לנו. לדעתי אם זה סתם קשר, שאת כבר לא אוהבת ואת נשארת בגלל הרחמים זה לא בריא, אני למשל לא יכולה לחשוב על החיים בלעדי בעלי, ואם את יכולה לחשוב על החיים בלעדיו אז עדיף ככה, בלעדיו.

למעלה