מה עושים???????

הניתוח שלך נוגע בדיוק בבסיס הענין

שאלת המסגרת - מי בפנים, מי בחוץ שאלת הגבולות - עד כמה הם "עבירים" ועד כמה אטומים שאלת השליטה - כמה מקום יקבל כל אחד מסכימה איתך שהחבר אינו מנווט נכונה, אבל כנראה שגם הוא (כמו הילד) נמצא בקונפליקט לגבי הדברים שכתבת: איך להחזיר את השרביט לאם - יש לו שליטה, אין לו שליטה איך לצאת מהמעגל המשפחתי - הוא רוצה להיות בתוך המסגרת אבל בעצם הוא מחוץ לה איך להתקרב לילד - בגבול החבר או בגבול דמות הורית אני לא מסכימה איתך שהדרך היחידה היא להשאר בחוץ (מחוץ למסגרת, מאחורי גבולות אטומים, ללא מקום ושליטה). אחרי הכל, גם חדירת גוף זר לגופנו (דרך אגב מאוד התלהבתי מהדימוי הזה שכתבת) עשוי להיות מאוד תורם - אוכל, קולות, מראות. צריך רק להכניס אותו בנתיבים הנכונים ובאופן שניתן לעיכול...

a n a t i 3 3

New member
לא פשוט...

מבינה את הצד שלך, מבינה גם את הצד של החבר... ובטח ובטח מבינה את בנך. אני בטוחה שמעורבותו של חברך באה ממקום של אכפתיות, ממקום של רצון להיות חלק, להיות שייך. לבנך כרגע יש את העולם שלו, העולם הציורי/דמיוני של כל ילד להורים גרושים... העולם בו אמא ואבא ביחד, או לפחות אותה תקווה שהם יהיו בעתיד ביחד. חברך מנפץ לו את אותה תקווה, חברך מרחיק את החלום הגדול שבנך כל כך מצפה לו. לפי מה שקראתי הכל עדיין טרי אצלכם, כך גם חלומם של הילדים... הילד שלך זקוק לזמן - זמן הבשלה וקבלה. יש לך שתי ברירות... או להיפרד מבן זוגך ולחכות קצת עם קשר זוגי (דבר שאני לא הייתי עושה!!!) או לתת לבן להבין שאמא ואבא לא יחזרו לעולם, והאושר שלך לא פחות חשוב מהקבלה שלו לעניין. בהחלט הייתי מייעצת לחבר להיות פחות מעורב, לפחות בזמן הקרוב. בהצלחה לכם.

ערסlight

New member
החבר רוצה

החבר שלך... הוא שלך. מה בדיוק הילד אשם פה. בכדי להיות בעל ערך בחייו של מישהו צריך יותר מלרצות. צריך לדעת לכבוש את ליבו, צריך להציע משהו שהילד ירצה. מדובר ביחסים ולא באונס. ואת... כל מי שרוצה נהיה חבר שלך? רב האנשים נרתעים אגב מדעתנים [אלה שהאלוהים מציץ להם מהכיס]. את מועלת בתפקידך כאם אם את לא מורידה את החבר שלך מהצוואר של הבן. הוא יבחר לו לבד עם מי הוא רוצה להתחבר ואבא, אני מבין, יש לו כבר. אז... תשמרי את החבר לעצמך בלבד ובא לציון גואל.

מצוטטת

New member
מה עושים

ממדרים.... את סדר העדיפיות.... ואח"כ על אותו הרעיון את חשיבות הקונפליקטים , בעייניך. מטפלים/מתמודדים בהתאמה לפי מה שמובילה לך ההרגשה. ~דעתי~

ורד 3

New member
אני

מתה על הכתיבה שלך ...זה לא חדש.... אבל הכי הכי הכי הכי הכי הכי ...... אוהבת שאת כותבת בסוף.. - דעתי -

ורד 3

New member
זהו גברת קוקו .......

שלי אין כאן קומבינות...בפורום של המגרשים והמגורשות...... לי אין את הסימן ההוא ........................ יווווווו פתאום הוא צץ לי במקלדת בכיוון מערב ...בסוף העולם שמאלה קצת למעלה.... נראה לי ש....... ה 6:6 שלי בסכנה...... חחחחחח

קטי30

New member
מה לעשות../images/Emo35.gifלעשות../images/Emo70.gif

אני מאלו שאבמת דוגלים באמא מאושרת = ילדים מאושרים אבל הרבה מעבר לזה עם השם תואר אמא באה האחריות המחויבות לדאוג לשלום הילד ולטובת הילד בן זוג הוא בן זוג
הוא לא היה ולא יהיה אבא של הילד ובטח, ובטח שלא אחראי על החינוך שלו
לפי דעתי צרכים להיות קווים ברורים בענין הילדים במערכת זוגית וע"י כך אפשר יהיה להמנע ממריבות וויכוחים כאלו ואחרים. הכל נמצא למעשה בידיים שלך ובדרך שלך להקרין את זה החוצה חושבת שאם את בטוחה בעצמך ובדעות שלך הם יוקרנו החוצה כנ"ל ההחלטיות שלך בנושא חשוב שהוא יבין שאין לו יד ורגל בחינות הילד שלך. ירצה ישאר לא ירצה ... ההפסד כולו שלו
לך.

Rinattt

New member
הוא

לא אמור להיות פעיל ודעתני בחיי ילדייך בשביל זה יש לו אבא! אם הוא רוצה והילד גם אז למה לא... אבל לא בכוח.

שירלי6

New member
מה זה לא אמור

אין חוקים, בובה. הוא יכול להיות מעורב עד מאד, אפילו. הכל תלוי ברצון ובהסכמת שני הצדדים.. אין שום קשר לאבא ולא מוריד מערכו.

Rinattt

New member
מקווה שהתכוונת לבובת ברבי ../images/Emo152.gif

תלוי ברצון גם הילד! כתבתי למטה... אם הילד רוצה אז בכיף. אי אפשר להכריח ילד שמישהו אחר שמבחינתו הוא "גורם חוץ" יתערב לו בחיים ובחינוך. לא בכוח שירלי... עם ילדים כוח לא עוזר אף פעם.

Rinattt

New member
כן אבל...

ה-
שלי מספיק עבות... אם יהיו כמו של בראץ אבוי לי

ורד 3

New member
בר..מינן

ברבי מזוייפת או אמיתית ? לא שאני מבינה בבובות .....כי אין לי בנות !!!! אבל ביננו מה רע בבנות BRATZ ( מכירה אותן רק בגלל ימי ההולדת לבנות מהכתה...) הבנים שלי עדיין לא התחילו לשחק בבובות.

Rinattt

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

יא נדחפת, עכשיו אני במעקב צמוד?
ברבי אורגינל כמובן וברביות זה כלום, הבנות שלי רק בראציות. ובחדר יש להם ציור ענק [שאחי האומן על צייר] של בראץ. בראץ או ברבי מה זה משנה... שתיהן פצצות. אחחחחח לו הייתי בובה...

למעלה