מה עושים?

מה עושים?

מה עושים כשאין לך זמן או חשק לראות את הפרקים שמחכים לך על המחשב? יש לכם הצעות או רעיונות בזמן שאני מחכה לסנדביץ' בריאות של ארומה?

א ר י ק ל

New member
אווו זה קל-

לא הורדתי ולא צפיתי כבר חודשיים בערך. נמאס לי קצת.. לא תמיד חייבים לראות,כי במילא זה יהיה בארץ. ואחרי הכל יש חיים מעבר ליפים. אני ממליץ על DELETE+SHIFT כדי שלא תוכל להתחרט. אגב--עוגת תפוזים וקוקוס של ארומה IגומרI.

S c a r l e t t

New member
תפוזים קוקוס../images/Emo4.gif??

אני דווקא שרופה על העוגת שמרים גבינה וצימוקים פשוט מעולה!

אני שונאת את שניכם!../images/Emo46.gif

הדבר שחסר לי פה, זה האוכל של ארומה! אז די לעצבן אותי!!

Mikel20

New member
דווקא שבוע שעבר?

אני אישית מאוד אהבתי את כל מה שקרה, נהנתי מכל רגע, תנסה מה כבר יכול להיות, אם ממש לא בא לך אני ממליץ בעיקר על ה 5 דקות האחרונות של יום רביעי ועד יום שישי... מוזר, שבוע שלם בלי ברוק, ברידג'ט, והמשולשים שלהם - איך אפשר לא להנות מזה?

sashkashurik

New member
../images/Emo45.gif

אכן, אכן, כשאין ברוק, פתאום הכל נהיה מעניין. ברוק כבר יצאה לי מכל החורים, ואני עוד לא רואה את הסידרה הזאת בכלל, רק מדי פעם. בואו נחתום על העצומה להפוך את דמותה של ברוק לוירטואלית!!!

Mikel20

New member
../images/Emo45.gif חותם אחריך וגם

מוכן לתקצב את העצומה ואפילו לעמוד בראשה! איך נקרא לעצומה?? אני בעד השם :"ברוק - מרוקו מחכה לך!" או אפשר גם : "Brook Who? "

M a g n u s

New member
אני במקומך הייתי מעביר ל"כוכב נולד"

הרבה יותר מעניין שם
ואני מזהיר אותך מראש- דירררררר באאאאלקום אם אתה לא מפרגן למאיה
בבלוג ברשומה הבאה שלך

sashkashurik

New member
אם כבר אוף טופיק,

אז מה עם "לרקוד עם כוכבים"? למה אף אחד לא תמך בפיני והוא לא עלה לגמר?
אני ממש מאוכזבת!

Shiri from the block

Active member
יואו!!../images/Emo99.gif ברוק!!!! איך התגעגעתי אליה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ליופי המדהים שלה../images/Emo47.gif תודה על הקישור!

למעלה