מה עושים???

גרזילה

New member
מה עושים???

אנשים- אני בבעיה. אני יודעת שזו אשמתי, שכבר שנתיים אני חיה חיים כפולים, דתיה אצל ההורים וחילונית מחוץ לבית. במעונות גרתי בקומה דתית (כי רציתי לגור עם חברות) אבל כולם שם ידעו שאני לא דתית ועשיתי מה שרציתי. עכשיו אני מוכנה לצאת מהבית, מחפשת דירה בירושלים. לקחתי על עצמי עבודה חדשה שדורשת המון, אבל אני אוכל לשלב אותה בלימודים ולהרוויח קצת כסף- מספיק לשכר דירה וקצת לחסוך לטיול או משהו בחו"ל בשנה הבאה בסוף התואר. ההורים שלי אמרו לי שהם יעזרו לי עם השכר דירה. לא המון, אבל מספיק כדי שאני אוכל לחסוך קצת. היום שאלתי אותם מה יהיה אם אני אמצא דירה שאני ממש אוהבת אבל הם לא ישמחו מזה (נניח לגור עם שותף בן, רחמנא ליצלן). אז זהו, כאן נגמר הסיוע שלהם. אבא שלי אמר שאני צריכה ללמוד לחיות עם הבחירות שלי בחיים. והוא צודק. אשמתי שמרחתי את זה- נכון. אני קצת מפונקת ורוצה את העזרה שלהם- נכון (למרות שלא בניתי על עזרה בהתחלה והם במפתיע הודיעו שכן, ואז רק אם הם מאשרים את הדירה). אבל, אבל...אני מרגישה קצת לבד עכשיו. כאילו אם אני לא עושה את מה שהם רוצים אז אני עוברת להיות סוג ב? מה אם אני לא יעמוד בהוצאות? במה עוד התנאים האלה יפגעו? אני לא רוצה לשקר להם, קצת נמאס לי מזה כבר- אבל זה כל כך קשה. עם כל השינויים הצלחתי להתמודד- למה רק עם ההורים שלי אני לא??? למה אני לא יכולה להיות מה שהם רוצים? ולמה הם רק רוצים אותי אם אני כמוהם?

uri80

New member
זה לא שאת סוג ב'. הם פשוט מנסים

לגרום לך לחיות בדרך מסוימת שלדעתם היא נכונה. מאחר ואת מבוגרת, אין להם ממש אמצעי לחץ עליך חוץ מהנושא הכספי שבו את עדיין תלויה בהם. וכן, אביך צודק. אנחנו צריכים לחיות עם הבחירות שאנחנו לוקחים בחיים. הדברים תלויים כעת בך. אני באופן אישי, עשיתי כל מה שיכולתי כדי להגיע למצב שלא אהיה תלוי בהם. לדעתי, דווקא זה היה אחד הדברים העיקריים שתרמו ליחסים הטובים בינינו היום. מצב אחר היה גורם בסופו של דבר לפיצוץ.

למעלה