מה עושים?

מה עושים?

אולי יש לכם פתרון לזה? אני יסכם את זה בהודעה ששלחתי לו ושלחתי את זה לו, כי לא היה לי למי לפנות בעיניין. אם יש שאלות משהו לא מובן אענה על הכל רק כרקע אומר את הצמיד שקניתי לו מכרתי לידידה שלו שהתחזתה לחברה שלי כשאני הוא נפרדנו אתם בטח זוכרים... אז זה מה ששלחתי לו אחרי היומולדת של חן <שהוא אמר לה לא להיות איתי בקשר> אבישג דיברה איתי כמה פעמים ובכל שיחה ביקשה שלא אספר לאיש שהיא מדברת איתי. בשיחות איתה שמעתי כמה דברים עליך <היא כנראה ניסתה לסכסך עוד יותר> אם תתקשר אספר לך. למה אני מספרת לך את זה? כי על הצמיד שלך שהיא קנתה ממני היא הייתה אמורה לשלם לי 500שח ב15 לחודש, התאריך עבר אתמול וכבר שבועיים שהיא מסננת אותי. אתה היחידי שיכול לעשות משהו אז תהיה נחמד, זה מגיע לי אחרי מה שהעברת אותי לא? זרקתי בגללך 300 שח לפח, לא יהיה נעים אם גם 500 ילכו ל"ידידה" שלך. מה עושים במצב כזה?

אולי

פשוט תנתקי איתו קשר-זה לא הכסף,זה היחס...כנראה הוא לא שווה שום דבר גם לא ידידות
..עם חברים כאלה מי צריך אויבים? אולי עדיף שתוותרי על הכסף ופשוט תנתקי ממנו וממנה קשר...את סתם סובלת בסיטואציה הזאתי את ראויה ליחס הרבה יותר הוגן
ושוב,זו רק דעתי בלבד

מה נסגר פה!!!

זה לא קשור אליו. לא שאלתי מה לעשות איתו, שאלתי מה לעשות איתה!!!! דבר שני שניסיתי לעשות זה לפנות אליו כי לא ראיתי דרך אחרת, חשבתי שיהיה פתרון עליה לא עליו, הוא לא מעניין אותי!!!!

אז ככה...

שלשום התקשרתי אליה היא לא ענתה <כרגיל> אז ידיד שלי התקשר אליה היא אמרה לו שאני לא מתקשרת אליה אז הוא שאל אותה שגם אם אני לא מתקשרת מה פתאום אני צריכה לרדוף אחריה על דבר שהיא חייבת וכתגובה היא אמרה שירדתי למה מעיניים כי ערבתי אחרים והייתי לא בסדר.... היא הבטיחה שלמחרת היא תביא את הכסף. למחרת הגיע! אתמול התקשרתי אליה, לא ענתה <נו מה אפשר לצפות> לאחר מכן אחרי שעתיים היא מתקשרת אומרת לי לבוא לארצנו הקטנטונת בראשון, הלכתי. הייתי בחוץ היא שלחה את חברה שלה לתת לי את הכסף <מרוב בושה כנראה> לקחתי את הכסף ונסעתי. מסתבר שבמקום 490 היא הביאה לי רק 470 שלחתי לה הודעה: "יפה לך אבישג על הסינונים השקרים וההנחה שעשית לעצמך לבריאות." וזהו.

אייל: יהיה בסדר עם חברות כאלה

לא צריך אוייבים...... אם את רוצה שאני אקפוץ לארצנו הקטנטונת(שזה ממש קרוב לבית שלי) יש לי כמה אנרגיות להוציא...........

מר קו23

New member
כן אבל אפשר לזרז את זה

במיוחד עכשיו שאני צריך לפרוק אנרגיות לפני הנסיעה.......

למעלה