מה עושים

אורa

New member
מה עושים

נפרדתי מבן הזוג שלי לפניי כשלושה חודשים.ומאז אני לא מצליחה לשכוח אותו. וכל בוקר מתעוררת עם דמעות בעניים.והולכת לישון עם דמעות.אני משתדלת לצאת עם חברות אבל כל הזמן חוזרת לבית עם הרגשה מאוד קשה של בדידות.לא נותנת לאף גבר שיתקרב אליי אפילו לא לשיחה של חיזור.ומחכה שאולי הוא היתגעגע ויתחרט וזה לא קורה. מה עושים איך יוצאים מזה אני מאוד רוצה להיות אחריי ושזה יהיה רחוק ממני.רק אל תמליצו ללכת לפסיכולוג כי אין לי אפשרות כלכלית.

אם כל הרצון לחזק...

אומר לך אם היה שווה עוד תבכה הרבה למה? ככה זה באהבה אומרים ועם זה אני יכולה לחזק אותך שהזמן מרפא אז ככה, קחי לך עוד חודש לבכות והרבה, תתנקי והכל יחלוף חיזקי ואימצי

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo45.gif

jdpworld

New member
ככה היתי

תן או קח שש שנים,בסוף גם התחתנתי עימה.עכשיו זה לא שממליץ,מחירים לכך לא חסר,זה לא שסגור זאת אפשרות יחידה,אבל במידה וכבר שם,וממילא מתרחש,רק שתדעי יש לזה לפעמים עתיד. רק מהנסיון וקצת לוגיקה קרה,להתחרט זה לא לעניין.אחרת מכניס יסורי מצפון,אחריות,ושאר משתנים שכאלו להם יתרונות אין הרבה...מה היה היה,מה עכשיו עכשיו,הכי בריא בכל מצב.

רות 2

New member
ועכשיו ועכשיו..לא קשור למה היה היה.

ועשיו עכשיו הוא לא תיקון למה היה? אין איזה חולייה מקשרת ואו חולייה חלשה?...

אורa

New member
מה עושים

לא זה לא קשר הראשון אבל יצאתי מזה מהר מאוד. אבל יכולה לומר שזו האהבה הכי גדולה שהיתה לי מאז גירושיי.לכן זה לא מרפה ממני.בכל אופן תודה לכולם מקוה שאצא מזה במינימום נזקים

דבר ראשון את צודקת

מכירה את התחושה הזו, הרגשתי אותה לאורך 10 שנים שתי וערב עד שהתחתנו, ותתפלאי דווקא בזמן שהכי לא חשבתי על נישואין, הוא הציע! אבל הסיפור שלי לא מתלבש על כל אחת, ובכל זאת הנה אני שוב לבד כבר לא מחכה בלילות לא חושבת עליו, עם 4 ילדים מיציתי!!! עכשיו אני רוצה לשאול אותך? היית מוכנה להרגיש את ההרגשה הזו לסירוגין כמוני? לא! אל תחכי, אל תבכי, תזכרי רק את הדברים הרעים החצופים והמענים, תצאי! אל תשארי לבד אף פעם ואני לא מתכוונת דווקא לדייטים. תתעסקי בניקיון בעבודה בתחקיר, לא משנה במה! דפדפי אותו הכי מהר שאפשר כי יש חיים מעבר לבכי מעבר לתחושה שאני כל כך מכירה. פסיכולוגים לא עזרו תאמיני לי.

למעלה