מה עושים???

leemor

New member
מה עושים???

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין בית המשפט לעניני משפחה ולבין הרבנות מבחינת פתיחת תיק גירושים. לא הבנתי??? אם אלך לרבנות ואפתח תיק ובמידה ואצטרך את בית המשפט אז מה לא אוכל לגשת אליהם??? לא הבנתי למה ומה קורה אם... בבקשה צריכה עזרה דחופה. והאם באמת יש חיים אחרי גירושים??

ההבדל

אם פותחים תיק ברבנות רק כדי להתגרש, אז רק מתגרשים שם. יש כאלה שרוצים/מעדיפים/מתחילים את כל ההליך ברבנות, אז שם מתנהל הכל, מזונות-משמורת-חובות משותפים הכל, אבל אז יש לזה מחיר. יש כאלה שפותחים תיק ברבנות רק על מנת להתגרש, ובמקביל פותחים תיק בבית משפט לעניני משפחה, כדי לטפל בשאר הדברים (מזונות,משמורת, חובות וכו') ברבנות מתגרשים בעקרון בבית משפט לעניני משפחה סוגרים את שאר הענינים.

leemor

New member
עוד שאלה קטנה

אז במידה ואפתח תיק ברבנות ואין לי מושג איך עושים זאת בכלל, האם אוכל לפתוח אחר כך בבית המשפט במידה ואצטרך או שזה חייב להיות במקביל.

כן, אין בעיה עם זה

ועדיף לך כאשה לפתוח תיק בביהמ"ש לעיניני משפחה, הם יותר באים לקראת האשה ברבנות את מבקשת לפתוח תיק גירושין, משלמים אגרה, ואז שולחים לך מכתב לזימון לדיון אבל בכל מקרה, את צריכה עו"ד שייצג אותך, גם ברבנות וגם בבית המשפט, אל תעשי את זה לבד.

../images/Emo39.gif על לא דבר

ובכל מקרה, לא לחתום על הסכם בלי שעו"ד יראה אותו לפני כן!!!!!!

Kטלנית

New member
עיצה ידידותי ומנסיון כואב../images/Emo122.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא רבנות
ת'אמני לי הרסו לי ת'בריאות.. תהיי חכמה לכי לבית הדין לענייני משפחה ותהיי הראשונה שפותחת תיק זה תמיד יהיה לטובתך
חמודה הרבה כוח מותק...

למעלה