מה עושים?

מה עושים?

לפני כמה זמן דיברתי על זה שהמפקד שלי מערים קשיים בקשר ליציאה לקק"צ. היום היתה לי שיחה איתו והוא מציב תנאים שהם בלתי אפשריים בכלל. קשה לפרט איך זה קורה כי התפקיד מסווג. אבל בעיקרון כבר היתה לי שיחה עם המב"ס שלנו והוא אמר לי לחזור ולדבר שוב עם המפקד שלי....כי אם הוא לא נותן לי להמשיך עם התהליך של הקק"צ אז אין לו מה לעשות בנידון. אז הלכתי שוב למפקד שלי ודיברתי איתו ושאלתי אותו מה הוא רוצה שאני אעשה כדי שאם אני אעמוד בדרישות שלו הוא בטוח נותן לי להמשיך בתהליך. והוא נתן לי דרישות שהן בלתי אפשריות בכלל...בכלל...בכלל מה יוצא? שהוא שם לי מלכודת. הוא הבהיר לי את הדרישות שלו. אם אני אעמוד בהן הוא בטוח נותן לי להמשיך... אבל מה? הדרישות שלו בלתי אפשריות!! והכוונה בבלתי אפשריות זה: לא נתנות בכלל לביצוע!! מה עושים...? דרוש לי פתרון...כי הזמן אוזל ואוזל מהררררררררר

deathcaster

New member
מעניין

איך הדרישות שהמפקד הציב בפניך קשורות להאם אתה מתאים לקק"צ או לא ? למפקד שלך אסור לעכב אותך אם קיבלת זימון לקק"צ. ואם הוא מנסה לעשות זאת, תגיש עליו קבילה. אך לפני קבילה, תבקש שוב ראיון עם מפקדו של המפקד ותציג לו בדיוק את אותן דרישות . אם הן אכן בלתי אפשריות, הוא עלול לשנות את דעתו. תחשוב גם על לכתוב מכתב, תוכל להציג את המקרה ביתר פירוט, בראיון לא תמיד אומרים את מה שרוצים.

תשובה

הוא הציב בפני דרישות מקצועיות. להגיע לרמה מסויימת בתפקיד שלי. העיניין הוא שלרמה כזו של ביצועים לוקח אצלנו במחלקה להגיע יותר משנתיים ולכן רק הסמ"רים הגיעו לזה (שוב קשה לפרט כי התפקיד מסווג). הוא רוצה שאני אגיע לרמה הזו עד מאי/ אוגוסט. זה מטורף!!! זה הרי לא הגיוני!! אין דבר כזה!! וכל מי שדיברתי איתו אצלנו אמר לי שהוא לא נורמלי....שאין סיכוי לעולם!! הוא מבחינתו לא מוכן לשחרר לקק"צ מבלי שמי שיצא יגיע לרמה הזו (לא משנה שאני כבר בדרך לשם...רק שלא מספיק קרוב כדי שזה יקרה אפילו עד אוגוסט. הוא ממש שם לי מלכודת!!!

deathcaster

New member
המשך

א.אתה יכול לרשום באיזה מקצוע מדובר כדי שיהיה מושג על מה אתה מדבר ולאיזו רמה צריך להגיע ? ב. שוב, עליך לחזור למפקד היחידה ולהציג לו נתונים אלו.

תשובה

א. לא כי התפקיד מסווג. שוב, התפקיד ולא רק העבודה. אבל הרמה שהוא דורש ממני היא רמה שאליה מגיעים אחרי שנתיים+ בתפקיד.ואיך קובעים אם הגעתי לרמה הדרושה. אני עושה מבחן כדי לבדוק את זה. כמובן שאין סיכוי שאני אעבור אותו. כי להגיע לרמה כזו צריך הרבה שיפשוף בתפקיד... ורק הסמ"רים שלנו הגיעו לזה.בנות אצלנו במחלקה בכלל לא זוכות להגיע לזה כי הן משתחררות אחרי שנתיים והן לא מספיקות. קיצר זה בלתי אפשרי... גם לדעתם של אנשים שמבינים הרבה יותר ממני והם יותר פזמניקים ממני. ב. לא ממש הבנתי למה התכוונת.

deathcaster

New member
תגובה

מה ז'תומרת לא הבנת ? לך למפקד היחידה ותגיד לו שהדרישות של המפקד שלך לא הגיוניות, ושאם אתה מתאים לקורס קצינים לא צריך להציב לך דרישות בכדי שיוציאו אותך לקורס, זה גובל בחריגה מהפקודות .

למעלה