מה עושים?

xX4283

New member
מה עושים?

שלום לכולם. אני חושבת שהשותף שלי גונב לי אוכל, מה עושים?

JustMeNow

New member
../images/Emo190.gif שמים חומר משלשל באוכל

הוא כבר ילמד... עד כמה שזה מפתה פעולות כאלו רק יגרמו למיני מלחמה בבית קודם כל תהיי בטוחה שבאמת הוא זה שמעלים לך את האוכל ואז תעלי את הנושא, כששניכם רגועים תגידי שאין לך בעיה להשאיל ביצה, לחם או חלב אם צריך, אבל את לא יכולה לעמוד בהוצאה של לכלכל עוד פה נוסף בהצלחה, שותפים יכולים להיות מכה לא קטנה

למה? דווקא נשמע משעשע

בפורום משואים טריים הציעו למישהי לעשות את זה כי מישהו לוקח לה אוכל מהמקרר המשותף בעבודה. צריך איכשהו ללמד אותם אחת ולתמיד...

fighter21

New member
זה מסוכן! יותר מדיי חומר משלשל

עלול לגרום להתייבשות ולמוות.. חבל שסכסוך קטן יוביל למוות בשוגג..

מוכר...

השותף הקודם שלי לא היה עושה קניות בכלל, אלא היה גונב לי ולשותפה הנוספת. הציעו לי בזמנו כמה הצעות, אבל זמן קצר אחרי שהוא הגזים עם הגניבות גם ככה מצאתי את עצמי בורחת מהדירה (סיפור ארוך). מנסיוני מה שהכי עבד היה לאחסן את מה שאפשר בחדר או בארון נעול במטבח (אל תחששי לנעול, אם יהיו לו טענות זה רק יוכיח את האמת) ודברים שווים במיוחד שאת שמה במקרר להכניס לשקית אטומה, רצוי שחורה, ולהחביא מאחורי ירקות קפואים או משהו בסגנון, שלא ימשוך לו את העין. הכי טוב כמובן יהיה אם תארבי לו ותתפסי אותו על חם, ותדרשי ממנו שיחזיר לך את הכסף על מה שהוא גנב.

xX4283

New member
מנהל הפורום עזרה בבקשה

נאור, מנהל הפורום, ראיתי שיש לך עצות נהדרות בכל מיני נושאים, מה לדעתך אני צריכה לעשות במקרה זה? אני מפחדת שגניבת האוכל תדרדר לדברים אחרים ואני לא בטוחה שהוא בן אדם שאפשר לדבא איתי בהגיון יש הצעות? :(

נאור לא מבין בזה

מי שכן מבינה זו אני, כי גרתי עם שותף כזה שחי על האוכל של השותפה הנוספת ושלי, ואפילו הזמין חברים וכיבד אותם באוכל שלנו. תעשי קודם כל את מה שכתבתי בהודעה הקודמת כדי להגן על האוכל שלך, ותנסי לארוב לו ולתפוס אותו על חם, ואז תודיעי לו שיש שתי אפשרויות: או שהוא מחזיר לך את הכסף על כל מה שגנב ומפסיק לגנוב ממך, או שאת פונה למשטרה ומגישה תלונה על גניבה, לצד פניה לבעל הבית שלפי החוק רשאי לפנות אותו כי פגיעה בביטחון שלך ושל הרכוש שלך מהווה הפרת חוזה (זה לא הסעיף המדוייק, אבל כל עוד הוא לא עו"ד או סטודנט למשפטים הוא לא ידע את זה).

behappy

New member
לנסות לקנות כמה שפחות.

מצטערת.. מנסיון, אני לא מכירה הרבה שיטות שעובדות. תראי, כמובן שזה לא מעשי לחלוטין, כי בכל זאת אני מניחה שאת אוכלת לחם פרוס ומוצרים קפואים וכיו"ב. את יכולה גם לשים בתוך איזושהי קופסת פלסטיק גדולה עם מכסה (יש כאלה בחנויות של כתר, למשל), לשים שם כל דבר בתוך ניילון, לכתוב על הקופסה משהו כמו "זה האוכל שקניתי במיטב כספי, ואין לי הרבה ממנו, אני אשמח אם תשאירו לי אותו" וכיו"ב. את יכולה גם לקחת חלק מהדברים לחדר שלך ולשים אותם באיזה ארגז, כמו שתייה, במיוחד בחורף כשזה לא מאסט לשים במקרר, או קורנפלקס, או בקבוק שמן זית (פני בובה:) וכאלה.. למזער את הנזק. זה די מחרפן, הקטעים האלה, ואני מניחה שכל מי שאי פעם גר עם שותפים מכיר את העניין.

את יכולה לשפר את זה...../images/Emo13.gif

תתחילי להתקטנן כמו פולניה שקנה
שימי פתק על חבילת הגבינה, למשל: 8.2.06- 7 פרוסות גבינה, 9.2.06- 5 פרוסות גבינה וכו'...זה אולי קטנוני ומעצבן, אבל נראה לי שמאוד אפקטיבי (אני, לשמחתי, צריכה לריב על האוכל רק עם החתולים שלי
)

NightElf

New member
ניסית לשאול אותו...?

אולי את סתם מעלה ספקולציות על לא כלום. נסי לדבר איתו, תתפלאי איך לפעמים אנשים שנדמה לך שאינם מובנים, יהיו בעלי תשובות הגיוניות אם רק שואלים אותם ומקשיבים להם.

אלוהים זאת כל כך הסיבה למה אני

מעדיפה לבד כאילו לא מספיק שבכל מקום בחיים צריך להזהר מהעולם אז גם בבית שלי?

dk6

New member
חחח לא...

את מעדיפה לגור לבד כי את אנטיפטית ואוהבת איזה שלושה אנשים בעולם הזה... ובקשר לבעיה שלך אולי תנסי פשוט שיטה אחרת.. תקנו את האוכל ביחד, שיביא לך סכום כסף כל חודש ואת תלכי לקנות אוכל. ידיד שלי עושה את זה ובחיים הוא לא רב על אוכל עם השותף שלו. ויש לו רק חוק אחד באוכל שאמא הביאה לא נוגעים

NightElf

New member
חשבתי על משהו...

ייתכן והשותף לא גנב לך את האוכל, אולי הוא זרק אותו כי האוכל נרקב, העלה עובש, תולעים, או משך חרקים עקב רקב מתמשך, לי זה כבר קרה\קורה עם השותפה הנוכחית. ניסית לשאול את השותף לאן האוכל שלך נעלם?

xX4283

New member
לא נראה לי

לא נראה לי שזה העניין, מדובר בדברים כמו קורנפלקס שהיה סגור עדיין (רק נקנה). אני הולכת לשאול אותו כי די נמאס לי מהעניין. מה אתה עשית עם השותפה שלך, אם היא מסריחה ככה את המקרר? דיברת איתה? איך מעלים את הנושא בלי לגרום ליותר מדי חיכוכים?

למעלה