מה עושים?

לא עירבתי, פשוט שירשרתי...

סורי, פעם הבאה אני אשרשר למקום אחר, פשוט התובנה שלך קרצה לי
לגביי הקומונה- תשלחי לנימשון מסר, אני משער שהיא תשמח לעזור לך.

ואגב

ההערה הזו לא היתה אמורה להשתייך לבחורה- ואם לא שמת לב, אז גמני השתתפתי בניסיון להבין אותה ולייעץ לה, ההערה הזו קשורה לתובנות .

לא שופט אותך

אבל חושב שטוב תעשי אם תניחי לבחור הזה. כי ללכת איתו , לשכב איתו כשאת בעצם לא ממש איתו.... לא נראה לי מעשה נבון, אולי את זקוקה לתקופת צינון, ואחר כך תוכלי ללכת עם מישהו ולחשוב עליו ולא על מישהו אחר. סורי, זו דעתי.

כן, נכון... אתן צודקות ../images/Emo13.gif

קראתי שוב ונכון, אני פשוט לא הבנתי. אבל בכל זאת, זה לא משהו שיעלם לה תוך כמה ימים וספק אם יעלם לה תוך כמה שבועות... לוקח זמן להתגבר על אהבה, התגובה שלי היתה קצת אגואיסטית, מצטער.

magenta73

New member
ואני חושבת

שהיא לא רק רצתה אלא היא באמת רצה אצה... אבל אולי זאת רק אני...

ד נ י ת3

New member
מתוך הדברים שכתבת

יש לי תחושה שאת לא בשלה לקשר. (לחשוב על החבר האחרון? באמצע נשיקה?). ומעבר לזה, אני חושבת שאת צריכה לעבוד על האסרטיביות שלך, אם את לא מעוניינת שהוא ינסה, או ינשק אותך - להגיד לו - "לא כרגע, אני לא מוכנה". מה כלכך קשה בזה?

magenta73

New member
דעתי-אומרים לבחור החדש "ביי ביי"

זה לא פייר מה שאת עושה לו. את עוד לא מוכנה לקשר חדש. ואת גם לא ממש מעונינת בו.

לדעתי...

לפי מה שאת כותבת את עדיין לא בנויה ומוכנה לקשר חדש. וחבל שאת מנסה להתחיל קשר שהלב והראש במקום אחר וכך את פוגעת במי שבאמת לא מגיע לו. לדעתי את עדיין זקוקה לזמן ולהיות לבד לנתק את כל הרגשות והמחשבות מהאקס ולהתחיל קשר שהלב נמצא עם הבחור החדש בשביל לבנות משהו כי אחרת חבל על הכאב של שניכם.

מנצל"שת-באת לי בזמן עם השאלה

אני נמצאת כמעט בדיוק באותו מצב,אלא שלי אין מחשבות או געגועים לשום אקס. הבחור שנפגשתי איתו פעמיים מאד נלהב,עם כוונות רציניות,איש טוב לב ועוד לא מעט תכונות שמתאימות לי בבן זוג. אלא מה?המחשבה על מגע גופני כלשהו איתו כרגע גורמת לי לאיזושהי רתיעה. עדיין לא מגיעה להחלטה אם לחתוך את הקשר עוד באיבו או לתת לו צ'אנס,כי האיש באמת כמעט כל מה שאישה רוצה שהאיש שלה יהיה-חם,מכבד,מחמיא,מפרגן,רציני,מתחשב,עם נשמה גדולה וטובה,זוגי מאד ומעוניין לפתח קשר שיוביל להקמת משפחה,ועוד לא מעט תכונות נפלאות. חבל יהיה לי לפספס משהו כזה....אני,כמו ב א ה מאהבה רוצה משהו טוב בשבילי. אבל,מה לעזאזל עם המשיכה? לחכות שאולי היא תגיע?לחתוך?(לא רוצה להשלות אף אחד) חייבת לציין שבעבר קרה שפגשתי מישהו שבתגובה הראשונה שלי ממש עיקמתי פרצוף(כמובן,לא בפניו)ואחרי שנוצר בינינו קשר חברי לאורך זמן,המשיכה לא אחרה לבוא וזה הפך להיות קשר מלא אהבה ותשוקה. אז אולי גם פה זה יקרה?ויאמר לזכותו שהוא סבלני איתי,הבחור(מחזר בלי הרף למרות שאני לא נענית בהתלהבות רבה מידי לחיזוריו) בקיצור,די מבולבלת.

אי אפשר בכוח

הייתי בסרט הזה, קצת שונה אבל בעיקר דומה. אמרתי את אותן מילים "הוא מושלם בשבילי" פרט אחד קטן, אני לא חשתי דבר וחצי דבר אליו. לא היה שם כלום, לא משיכה ולא רגש. רק רצון עז להכריח עצמי להרגיש משהו. הייתי מצרפת לך את מה שכתבתי על זה, אבל זה ארוך ולא ייכנס להודעה. בקיצור, מה אני אומרת... אם אין את זה, אז אין את זה. קשה, כואב, מאכזב, מעצבן... אבל זו האמת צריך להכיר בה. לפעמים המושלם על הנייר, צריך להשאר על הנייר. אני נרדמת מול המסך, פליסטי מחתיל.. סורי שאין לי כוח למילים ארוכות

אשמח לקרוא את מה שכתבת

תני קישור או שתכתבי לי כשתהיי ערנית יותר. לילה טוב.

magenta73

New member
אני אגיד

עזבי אותך. אם אין משיכה בסיסית אין כלום. למה להתפשר. כן. את רוצה זוגיות. זה מקובל ויפה. אבל לא עם כל אחד, ולא בכל התפשרות. ומשיכה לא "מגיעה". מצטערת. או שהיא שם או שהיא לא. "להימשך בגלל האופי"=מבחינתי ל"מכרתי את נשמתי למלאך". (גם השטן היה מלאך....) אמא שלי תגיד "מה את דפוקה?, את רוצה רק כאלה שעושים לך רע, את לא רוצה משהו שיעשה לך טוב"... ואני שואלת... איך משהו שלא עושה לך טוב לנשק אותו, לשכב איתו וכן הלאה, בסופו של דבר יעשה לך טוב? ובכל זאת, זאת אמא שלי, ואנחנו כבר בדור אחר... תודה לאל.

שמחה לראות אותך כאן../images/Emo140.gif

כמו שאני מכירה את עצמי אני לא יכולה לשקר לא לעצמי ולא לו בקשר לרגשות ולמשיכה.. אז סביר להניח שאו שזה פשוט יגדע כי ימאס לו מחוסר ההתלהבות שלי(כמה כבר סבלנות יש לאדם?) או שבכל זאת אפגש איתו בפעם השלישית כדי להכריע לגבי ההמשך. אגב,אם אספר לאימי היא לא תסלח לי לעולם שלא תפסתי את השידוך המושלם הזה,אבל היא ואמך מן הסתם מאותו דור.

למעלה