מה עושים?

מה עושים?

אתם יוצאים עם מישהו זה כבר פעם השניה...הוא מאוד מאוד בעניין ואת לא בטוחה שזה זה....רק לא רוצה לפסול משהו שהוא טוב לך....הוא מתייחס אלי יפה...והוא בסדר גמור..רק מנסה לנשק אותי כל הזמן...דבר שגם אני לא אוהבת..(לא בפגישה ראשונה, שניה..) וגם מפחיד אותי שכל פעם שהוא מתקרב לנשק אותי...אני חושבת ישר על החבר האחרון שהיה לי....ואם זה לא מספיק..זה גורם לי ישר לחפש אותו ואיכשהו להגיע אליו למיטה. בבקשה לא לשפוט! אף פעם לא הייתי בנקודה הזו קודם...הסיבה היחידה שאני לא אומרת לבחור שזה לא זה...כי אני רוצה למצוא משהו טוב בשבילי...ןלא רוצה לפספס אהבה בגלל הטיפשות שלי אז מה עושים???????????????.

מפסיקים לחשוב

ומתחילים להרגיש אם הוא עושה לך את זה או לא עושה לך את זה אל תתני לרצון שיהיה לך משהו לבלבל אותך, אל תלכי עם מי שלא עושה לך את זה, וגם אל תמהרי לפסול פשוט נסי לבודד את הרגש מכל היתר, ולראות אם את מצליחה להרגיש כלפיו משהו... אם זה לא היה קטע עקרוני, היית מעוניינת שהוא ינשק אותך? מה עושה לך המחשבה שהוא מנשק אותך? רתיעה? בלבול? התרגשות? פרפרים? משהו?

ואאלה טל, התחלתו של יום ללא הסכמה

מה? את היית רוצה לדעת שמי שמנשק אותך חושב על האקסית שלו? או למשל, שמישהו ישכב איתך כשבראש שלו הוא מדמיין את האקסית שלו? קדימה, תעני
נכון שלא? ותגידי , איך את יכולה להעלות בדעתך שהיא תרגיש משהו מהבחור ההוא אם היא כל הזמן חושבת על האקס? המממ.... גררררררררררררררר

ואללה נסיך, בוא נלך על זה :)

לא ממי שלי, לא הייתי רוצה לדעת שמי שמנשק אותי חושב על האקסית שלו או על כל דבר אחר בזמן הנשיקה... הבחורה כאן נמצאת במצב שבו בעיות מהעבר שלה מקשות עליה לעשות בחירה. משתמע מדבריה שכנראה הקשר האחרון לא עלה יפה והיא יצאה משם בהחלטה שחשוב לה שבקשר הבא זה יהיה מישהו שיהיה טוב לה איתו, ולכן היא קצת מתקשה להקשיב לרגש כי היא מאוד רוצה להאחז בעקרון ובהגיון. אם במצב רגיל בלי שום השלכות עבר היא היתה שואלת את השאלה, הייתי אומרת לה בפה מלא שאם אחרי פגישה שניה היא עדיין לא מרגישה כלום, אז שתניח לו לנפשו. הסיבה שעניתי כמו שעניתי זה רק בגלל שקבלתי רושם שזה מקרה קצת שונה, ושבעצם למרות שהיא אחרי 2 פגישות, עדיין לא היתה פה ממש פגישה אפילו אחת, מכיון שהיא לא באמת נתנה לעצמה להפגש... ולכן אני מציעה לה לנסות להפגש פעם אחת, או אפילו לא להפגש אלא לדמיין מצבים איתו, כמו לשאול את עצמה אם היא היתה רוצה להכיר אותו עוד, להכניס אותו לביתה, לגעת בו, ואם היא מצליחה לדמיין את עצמה עושה את זה בלי להרתע, אז כן לתת עוד צ'אנס לפגישה...

טוב... הולכים על זה ../images/Emo13.gif

קודם כל השאלה הכי חשובה פה היא - אם היא עדיין נמצאת בקשר עם האקס... כי אם כן- אז הוא גם לא יצא לה כל כך מהר מהראש. אני חושב שלוקח זמן להתגבר על האקס, צריך גם לבדוק פה לפני כמה זמן הם נפרדו כי יכול להיות שזה מאד טרי ואני לא חושב שזה יהיה נכון ישר לנסות להתחיל משהו חדש כדיי לנסות "לשכוח" אותו כביכול ( שנראה לי שזה מה שהיא מנסה לעשות ). בשביל להתגבר צריך זמן ולהיכנס למערכת יחסים על מנת לשכוח- זו גם טעות וגם גובל בהונאה רגשית של אחד מהצדדים ושלא לדבר על ניצול ( ואני לא מגזים בכלל ). ואם כבר יש שירשורים שמדברים על " פגיעות " אז פה אפשר למנוע לפחות את הפגיעה שלו במקרה הזה. שתיקח לה פסק זמן, תקופת צינון, הרבה יותר טוב לדעתי מאשר לתת לו לחיות באשליה שהיא יוצרת לה ולו. איך היא יכולה להרגיש משהו אם האקס נמצא בראש? תראי, כל זה היה מתבטל אילו היא היתה אומרת שהיא התגברה עליו... אבל היא לא. לכן אני חושב שהתשובה שלך לא נכונה למקרה הספציפי הזה.

חחחחחחחחחח

על מי חשבת בזמן שנתת לי את הנשיקה? אה?
טוב ממי, זה לא יעזור לך.... אנחנו נמשיך עד שנגיע להסכמה, כי לא ייתכן אחרת . אני התייחסתי למה שהיא כתבה ואיך שהיא הציגה את הדברים, לא יותר ולא פחות. כמובן שכל הנקודות שהעלית נכונות מאוד, אבל אני לא יכולה להתחיל לנחש לה את החיים. כי אולי היא גם בדיוק מתחילה קריירה שתפריע לה בעבודה ואולי היא גם בדיוק מושפעת מגירושים של סבתא שלה ואולי ואולי ואולי... אני חושבת שאחרי שהיא תחליט לבוא מאהבה אל תוך השרשור שלנו ולשפוך קצת אור ונקודות ולהגיד לנו אם אנחנו בכלל קרובים למציאות שלה, יהיה לנו יותר קל להמשיך לדון להתווכח לריב וגם להרביץ אם צריך :) ודרך אגב, אפשר לפתח רגש גם אם האקס אצלה בראש יש אנשים שמחזיקים מאהבים שנים והם עדיין אוהבים את בני זוג שלהם לא הכל שחור או לבן יכול להיות שלאקס שלה תמיד יהיה פינה בלב שלה, ועדיין היא תוכל לפתח רגש למישהו אחר... אני נוטה להאמין שאם עד עכשיו זה לא קרה, זה כבר לא יקרה. אבל זה רק בגלל שאני כזאת, ואני יודעת תיק-תק אם אני מרגישה כלפי מישהו או מסוגלת להרגיש כלפי מישהו או לא :) אבל מכיון שמישהו חכם ויקר אמר לי פעם "אבל את זה את, והיא זה היא , ואני זה אני..והוא זה הוא ובלה בלה בלה" נתתי לה קצת יותר הזדמנות מאשר הייתי נותנת לעצמי :)

אמממ...

כי אצלך לא יושב אף אחד בראש
אז בגלל זה את מדברת כך בשם עצמך, אבל את לא היא ולא אני וגם אני לא היא והיא לא אני ואני לא את כמו שאת לא אני והיא לא את. חחחחחחחחחחחחחחחח טוף, נמאס לי ! אי אפשר לנהל איתך דיון כשלכל דבר יש לך תשובה שמניחה את הדעת... או שתתחילי לענות תשובות סתמיות, או שתגיבי לי " אתה צודק " ונסגור עניין יפה. אם את לא מסוגלת לענות לא את זה ולא את זה, אז לפחות תניפי יד
. בקיצור- עד שהיא לא תגיב מהלב, לא נדע....

אתה צודק

באמת אי אפשר לנהל איתי דיון כשלכל דבר יש לי תשובה שמניחה את הדעת
אבל לא רק לגבי זה אתה צודק בובה.... איזה כיף שאתה במצב רוח נשיקתי היום :)
(מגוונת..)

אוחחחחחחחחחחחחח

" אתה צודק " אוחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה תודה תודה
בלי נשיקה, נראה לי שאחרי שאני נותן לך נשיקה את מפתחת ציפיות ....

ציפיות?????../images/Emo12.gif

אני מדברת כולה על נשיקה ואתה כבר ישר הופך את זה לדברים שקשורים במיטה... ציפיות, כריות, פוך כולה חיבוק טוב, בוא נסכם שמהיום נסתפק בלחיצת יד
אפילו פרח, שתרגיש טוב
:) טוב, די טל, תפסיקי שלום וביי

טל ולא נסיך ולא מושלם ואחרים נוספים

הדברים הם קצת יותר מבולגנים...ומסובכים... אני ניסיתי להתחיל לצאת עם מישהו אחר...מתוך ידיעה שיהיה לי קשה אבל גם מתוך רצון לשחרר ולהמשיך הלאה...(וגם מתוך הנחה שלא יהיה קשר עם הX אז לא יהיה משהו שיפריע... גם הנחתי...שכמה פגישות ראשונות גם ככה לא יהיה שום ניסיון להתקרב אלי מבחינה מינית כך שיהיה לי זמן להתרגל ול"התאהב" באיש החדש... אבל זה מהפגישה הראשונה...רק "מנסה" (ואני רק בורחת) לנשק... אני לא רוצה לפגוע בו...לא אם דרך זה שאני אשאר איתו בלי להרגיש כלום כלפיו אבל גם לא רוצה לומר לא...ולהרגיש אחר"כ שעשיתי טעות... כל חיי פעלתי ע"פ הלב....והלב גם גורם לך לעשות טעויות רבות...והנה יש לי הזדמנות לפעול קצת לפי שכל...לתת לזה להגיע לבד ולהצליח לחשוב תוך כדי...אולי זו תהיה אהבה בריאה יותר? נכונה יותר? חזקה יותר רק בגלל שהיא באה לאט? וטל אכן אני חייבת לציין שאם ה X לא היה בתמונה ממזמן הייתי עושה את ההחלטות שלי לפה או לפה....רק שכאן אני חושבת שיש משהו שמפריע לי לעשות החלטה ....

חכי, אל תברחי לנו שוב ...../images/Emo26.gif

לפני כמה זמן נפרדתם את והאקס? למה ה אקס עדיןן בתמונה? האם יש לך רגשות אליו? האם את חושבת שלצאת עם מישהו אחר כשיש לך רגשות אל האקס- זה מעשה נכון עבורך ועבורו בעיקר? האם זה נשמע לך הוגן כלפיו? אודה לך על התשובות ומקווה שהן יהיו פחות מבולבלות כי נורא קשה להתייחס לדברים שאת כותבת כשאת רובם קשה להבין וחסרים המון פרטים חיוניים.

אז ככה....

אני והאקס נפרדנו בערך לפני חודש וחצי... האקס עדיין בתמונה כי אני מאוד אוהבת אותו....(אבל הוא לא אוהב אותי..) לגבי הבחור...זה לא מעשה נכון כלפי הבחור בעיקר...אבל אני מבטיחה שאני נותנת לו את הצאנס הכי גדול שאני יכולה....גם זה לא שאני והX נחזור ככה שזה עניין של זמן..ובינתיים אני לא פוגעת בו..לא מתייחסת אליו רע וכיף לו איתי ככה שאין פה עניין של לפגוע..אכן יש פה עניין של חוסר מוסריות מבחינתי אני מודעת לזה ושונאת את זה...בי! (כי מעולם עד כה לא הייתי כזו) מקווה שעניתי לך..... נ.ב. גם ככה אני אמורה לומר היום לX שזה נגמר סופית...ודי! ככה שאני מקווה שמכאן הלב יהיה פנוי יותר...

ד נ י ת3

New member
יקירתי...

מספר דברים: אם היום את צריכה להגיד לאקס שזה נגמר... הוא עדיין לא אקס.... דבר שני.. את לא רוצה מגע גופני - מה הבעיה להגיד - בוא נלך יותר לאט, בבקשה תן לי להכתיב את הקצב של המגע הגופני? אל תשדרי מסרים כפולים. מוסריות/לא מוסריות - עזבי אותך. אלא ערכים שגדלנו עליהם. זה לא אומר שהם נכונים. תעשי מה שעושה לך טוב.

../images/Emo140.gif אז ככה....

להגיד לו שנגמר כל העניין של אני והוא מקיימים יחסים מיניים....(כי נפרדנו כבר....ולסיים גם את זה זה חלק מהפרידה) אגב דבר שמאוד קשה לי משום מה..אני כאילו מרגישה שזו הדרך שלי להשאר איתו...(אני סתומה, אני יודעת) אני לא משדרת מסרים כפולים ..ואני מאוד אגרסיבית..ואני אומרת לא..אז זה לא...(זה אגב עוד משהו שמעצבן אותי באיש החדש...:) ) הוא כאילו מקבל את זה...אבל אז הוא מנסה לנשק שוב..ושלא יהיה לך ספק...אני אומרת לא! ורק שאמרתי אז אולי אני צריכה להפסיק את זה..אז הוא הפסיק לנשק... לדעתי,אתה צריך לעשות מה שעושה לך טוב כל עוד זה לא פוגע באנשים סביבך...ואם יש אפשרות שזה יפגע...אז זה כבר לא טוב.

ד נ י ת3

New member
לקיים יחסי

מין עם האקס זה ממש לא להיפרד ממנו.... גבר שאת אומרת לו "לא" (והכוונה ל"לא" אמיתי ולא "לא" מתחנחן) ולא מכבד את זה - הייתי מעיפה אותו. זה אחד שלא מחשיב את הרצונות שלך ואת הצרכים שלך. זה מתחיל בזה ואח"כ נגמר בגירושים (סתם.. נו.. אני מגזימה.. אבל את מבינה את הרעיון, נכון?). ולגבי האקס - מציעה לך להיפרד באמת. לקחת זמן לעצמך להחלים. לא לפחד מהלבד. ולא לרוץ למערכת יחסים חדשה מייד. תתאוששי ואז תחזרי למשחק. דנית

כל מה שיש לי לומר ...אבל אני מקווה

שזה הרבה...
תודה
אני כל כך מבולבלת לאחרונה ... ונדמה כאילו לא שפטת אותי לפה או לפה...פשוט אמרת את דעתך...וזה חשוב....

ד נ י ת3

New member
../images/Emo13.gif

אני לא מאמינה בשיפוט וביקורת. כל אדם הוא שונה. לכל אדם מערכת אמונות שלו. ואני מקבלת אנשים כמו שהם. באמת מאחלת לך מכל הלב אושר ואהבה. (וגם לי...)

ד נ י ת3

New member
לנל"מ: יש לי בקשה אליך,

אנא אל תערב אותי בויכוחים שלך עם נמשון (אין לי עניין להכנס לזה), ומה גם שההערה הזאת כלכך לא קשורה לעניין של באה מאהבה. תנסה לנתק את הצורך ב"להכנס בה" (בנימשון) לפחות במקרה הזה, כי כאן, יש לי תחושה, יש בחורה מבולבלת שזקוקה לתמיכה ועזרה. הבנת מה אני מנסה לומר? נ.ב. עדיין לא הסברתם לי מה זה קומונה (סליחה על הבורות...)

למעלה