מה עושים???

almonit23

New member
מה עושים???

לפני כמה זמן רשמתי פה שאני לא מקבלת התחייבות מקופ"ח, לטיפול בהדסה בגלל שעברתי גיל 18. וחלק רשמו לי שזה חלק מחוק בריאות ולכן אין קשר לסל בריאות. אז פניתי שוב למזכירות, והם הפנו אותי לרופא המחוזי ,שאחראי על מתן אישורים. היום קיבלתי טלפון עם תשובה שלילית... ושוב ההסבר של הגיל.. ביקשתי לקבוע פגישה עם המנהל. אני לא כ"כ יודעת מה להגיד לו , כל פעם שאני מזכירה את החוק בריאות עונים לי שזה תלוי בגיל, למרות שעיניין הגיל לא מוזכר בשום מקום. איך אפשר בכלל להתווכח איתו, כי אם אני אגיד שכן מגיע לי ,הוא יגיד שהוא יודע יותר טוב... ובכלל יש מקום שאפשר להתלונן על דברים כאלו? או לערער על כך? ממש מעצבן שמגיע לי ע"פ חוק וקופ"ח מצפצפת.... תודה

light blue

New member
עד כמה שידוע לי

קופת חולים משתתפת עד גיל 18, אבל תנסי (ועולי מישהו נוסף מתנדב) לבדוק פה http://www.health.gov.il/hok_sorce/index.htm חוץ מזה, אם הייתי חושב שהטיפול יעזור וזה היה מספיק חשוב בשבילי הייתי מוכן לעשות הכל בשביל זה, כולל לוותר על בגדים, ארוחות, חופשים. הכל. אפילו לוקח הלוואה קטנה מהבנק. סה"כ לא מדובר בעלות של ניתוח השתלה

almonit23

New member
הטיפול לא מוגבל לגיל 18

אפילו באתר של מאוחדת ,יש טבלת השתתפות עצמית. ורק רשום שהחל מגיל 6 ומעלה יש השתתפות ללא כל תקרה על הגיל!! נקווה שלמנהל הזה יש אינטרנט בחדר...

geashono

New member
לפי דעתי

את צריכה לפנות לאמבי תשלחי לבני רביד מייל או תפני אליו ישירות לדעתי זה תפקידו של אמבי

geashono

New member
אני לא יודע איך אתם

אבל אותי זה מרתיח!! הרי הם מצפצפים על החוק בגלוי!! אם את לא תפני לאמבי אני יפנה אליהם כרגע אני לא יודע מה לעשות!! אולי צריך לפנות לעורכי דין שמתעסקים בזכויות האזרח ומטפלים בהתנדבות זה פשוט חוצפה!!

almonit23

New member
כמובן גם אותי זה מרתיח מאד

היום התקשרה אליי שוב המזכירה החביבה, ואמרה לי שהיא לא יכולה לקבוע לי תור למנהל כי הם בדקו את העיניין שוב,ומצאו שהסל לא מכסה טיפול בגמגום. כלומר אין על מה לדבר. כל טיעוניי לא הועילו,אמרתי לה לגבי האיזכור באתר שלהם, והיא טוענת שאינה יודעת. אמרתי לה על אנשים שעברו את גיל 18 שקיבלו התחייבות (מתגובות של אנשים כאן בפורום) והיא ביקשה ת.ז. שלהם ע"מ לבדוק את העיניין...(ת.ז. שכמובן לא היו לי) בקיצור החלטתי לתת להם צ'אנס אחרון ללכת אליהם עם הדפסה של החוק, אם גם זה לא יעזור אפנה לאמב"י ולכל מי שצריך לקבל את ההתחייבות הזו. לא מבינה למה אני צריכה להיאבק כ"כ הרבה על דבר שמגיע לי כחוק...

geashono

New member
כל הכבוד שאת לא מוותרת

הרבה מהמגמגמים נוטים לוותר ולהיכנע אני ממליץ לך לפנות לאמבי עכשיו אין לך מה להפסיד אולי הם משתמשים בעורך דין או שהם יכולים לעשות רעש בתיקשורת זה פשוט מרגיז !!

למעלה