מה עושים

מאורס

New member
מה עושים

אם יש נשירה בשיער של הראש מה אתם מציעים לעשות לטיפול

יש תערובות שמנים לחיזוק שורשי השיער

אך אם חסרים לך מינרלים או יש בעיות אחרות זה לא יעזור , לפעמים בעיות הורמונאליות או חוסר באבץ או גם תורשה .... גורמים לנשירת שיער. שבוע-טוב

לנשירת שיער

יש את צמח הרוזמרין שהוא מחזק את השורשים של השיער. ב) לפעמים נשירה זה קשור לשינוי בתזונה ולחוסר בויטמינים מסוימים. אז אני ממליץ לך לבדוק גם את זה..

אתה מכיר מישהו שזה עזר לו?

אין " תרופות פלא שעוזרות לכולם" עדיין יש צורך לבדוק ממה נובעת הנשירה ולא לדחוף כל דבר לפה... בברכת רק בריאות, אריאלה באהבה

asafasaf26

New member
לפי המידע שקיבלתי מהחברה

נאמר לי שהתרופה מטפלת בכל דבר שקשור לנשירה:נפשי,תורשתי וכ"ו.. זה מטפל בכליות כבד ועוד(רשום באתר) בכל מקרה יש החזר כספי מלא, ומי שרוצה יכול לקבל טופס שאומר שאתה מקבל את מלוא הכסף חזרה למקרה שזה לא עזר.

שטויות במיץ עגבניות...

הם יגידו הכל כדי שתקנה. לדעתי זה כוסות רוח למת אם זה עניין תורשתי.

asafasaf26

New member
למה לשלול?

יש דברים שחשבו שאי אפשר לרפא ולמשל סרטן אפשר לרפא לפעמים דרך רפואה משלימה,חוץ מזה אין לי מה להפסיד,מישום שהכסף שאני אשקיע יחזור אלי. כל עוד אקבל מהם מסמך שאומר שאקבל את כספי ב חזרה במקרה שלא אהיה מרוצה מהמוצר.

jin282

New member
תורשתי או לא תורשתי

דבר אחד בטוח, הרפואה היום יודעת מעט מאוד מה הגורם העקיף לנשירה. נכון שיודעים שכתוצאה משני סוגים של אנזימים או הורמונים נוצרת דלקת שגורמת לנשירה, אבל אין שום הסבר למה פתאום הם מתחילים להיווצר בגוף. הדוגמה הכי טובה להסביר את הבעיה, היא אבא ובן שלהם נשירת שיער בצורה דומה. אחד בגיל צעיר מאבד את שערו, בעוד השני רק בגיל מאוחר סובל מהתופעה. עצות לאסף לאכול מאוזן, להימנע מלחצים, דגש על אגוזים, סובין שיבולת שועל, תה ירוק, פולן.

נטוורק

New member
להפחתת נשירת שיער

התערובת הבאה: 30 מ"ל שמן שקדים 10 טיפות שמן אתרי קורנית לינלול 8 טיפות שמן אתרי רוזמרין 10 טיפות שמן אתרי לבנדר פרובנס 2 טיפות שמן אתרי גזר לערבב ולעסות את הקרקפת פעמיים ביום.

למעלה