מה עושים?

רויהלה

New member
מה עושים?

ערב טוב לכולם. אז שאלה לי אליכם, הבן שלי שהוא ADHD בן ה10.5 בקייטנה ושובע הבא אמור לצאת למחנה קייץ ל2 לילות ו3 ימים. כל יום אני דואגת לו אישית שיקח את הכדור,,, מה עושים בקייטנה? הוא לא מוכן שאני אדבר עם המדריכים שלו ולהגיד להם שהוא צריך כל בוקר לקחת כדור, הוא אומר פשוט תני לי ואני אזכור לקחת... נו איך הוא יזכור? מה אני עושה? כי אם הוא לא יקח את הכדור,,,, אני יודעת איך תהיה ההתנהגות שלו במשך 3 ימים... יש לך איזה רעיון. דרך אגב לא לוקחים פלאפונים למחנה הזה. תודה על עצות מראש

שעון יד עם מעורר בו שיכוון לשעה

קבועה ויזכיר לו? לקבוע שכאשר ניגש לשטוף פנים בבוקר, מיד לוקח? איזהשהוא סימן שיזכיר לו?

b a r b a i m a

New member
רןיהלה היקרה-פספסי את השורה שכתבת

שלא לוקחים פלאפון. sorry אני בטוחה שהחמוד שלך יסתדר - לדעתי תדברי עם אחד המדריכים ותעדכני אותו בלי שהילד ידע. ושכל יום המדריך יאמר לו אמא שלך ביקשה שכל בוקר אני יזכיר לך...והיא אמרה שאתה כבר תדע לבד מה ... אולי זה יעזור...????

FOR THE LD

New member
מארגנים את פרטי הלבוש הדרושים

לשלושה ימים בשלוש שקיות נפרדות. בכל שקית מצמידים שקית קטנה עם הכדור, בעזרת סלוטייפ, לחלק הקדמי של החולצה, כך שבשלב החלפת הבגדים, בנך ילבש את החולצה ויבחין בכדור. את החולצה כדאי להניח מקופלת ראשונה בערימת הבגדים שבכל שקית. בנוסף, אפשר להכניס פתקים (דף פוליו מקופל לארבע שמיד חשים בו) לכיסי המכנסיים, הכוללים תזכורת כללית כמו: "לא לשכוח" - הוא כבר יבין מה עליו לעשות. יהיה בסדר!

למעלה