מה עושים?

ענתד1א

New member
מה עושים?

בוקר טוב לכל חברי הפורום, ככול שהזמן עובר אני בטוחה שלבני הקטן יש טוראט יש לי בן נוסף אור שסובל מתסמונת טוראט , לפני כשנה וחצי היינו בועדה רב-תחומית בשערי צדק ולא הגיעו למסקנה חד משמעית , אני יכולה להגיד לכם שיש לו הבעיה שהטיקים שלו הם מוטורים זה התחיל מהרמת יד אחת או שניהם כמה פעמים ואתמול שמתי לב כי יש לו טיק נוסף של הראש לכיוון הכתף,רציתי לדעת איך מתמודדים עם טיקים כאלו, בביה"ס או בגן ומבחינת היומיום. תבינו אני היא ההסטרית לו בני שהוא בן 6 אני חושבת שהוא לא מתייחס או שהוא עדיין לא מודע לכך אבל מדי פעם הוא טוען שמשהו מציק לו בגוף. הוא מטופל ברספידל נוזלי 0.9 וקונסרטה הטיקים התחילו פחות או יותר שהוא התחיל בטיפול עם הרטלין לפני כשנה בגלל בעיות התנהגות. יש דרך לעזור חוץ מאשר החיבוק והאהבה והקבלה , אני מתכוונת לעזרה חיצונית. סליחה על המגילה, ענת

ענת צוהרים טובים ../images/Emo24.gif

גם שי בימים האוחרנים יש לו הרבה טיקים חדשיםהרמת יד וגם השני גם עם הראש והכתפיים כמו שהנתי הגיעה החום מתחיל הטיקים .מחכים שיהיה ריגעה ולשבת בית במזגן וגם בית הספר פחות להסתובב בחוץ .זה קשה מאוד .ויש גם לפעמים שהוא לא יוכל לישון מסותבב בית ורץ לשרותים כל דקה זה גם טיק חדש תחזיקי מעמד ושלוחת לך חיבוק

למעלה